Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veteran Reward ??

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Selam öncelikle :)

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Veteran Reward kayıtlı güne oranla verilen ödüller değil mi ?

Hologramlar Veteran Reward'mış öğrenince sorayım dedim allakhazam'da vs. hiç bir yerde bunla ilgili bilgi yokda belki bilen vardır diye.

Benim acc 483 gün önce açılmıştı 2 hafta önce baktığımda (saygın abinin arkadaşından almıştım :) ).

Eğer bildiğim gibi ise Hologramları nasıl ödül olarak alabilirim ? Loot olarak bir yaratıktan mi düşecek ? Bir npc'den mi alacağım ? Yok Veteran nedir ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

alan adam sana mail attımı??
saol kardeş yaa 1.995.000 para kar ettim allah senden razı olsun die :D
Adamlar ne uyanık newbie lerden 200-300k ya barc speeder alıpmilyonlara sattılar millet gidip tatonie de beklio du aman sende barc speedern olursa kaptırma :D[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar
Sosyal ağlarda paylaş

ben eisleyde gezerken (barc avındaydım doğrudur) bi noob peşimden koştu beni jedi yap die die.. barc in varmı dedim var dedi tmm trade yapcaz dedim AB-1 verdim barci aldım sonra bi mail attım gerekli badgeler falan filan barci beleşe kapattım :p

[Bu mesaj Genwa tarafından 23 Temmuz 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya normal menu olarak çıkıyor.

Benim noobluğum ya oyuna başlama hediyesi sandım dedim bunun verdiği şey ne kadar olur ki? x-wing minituare 'i 5k dan çaktım mos eisley bazaar'a.15 dk sonra satıldı o zaman tüylenmiştim zaten dedim 10k ya mı bıraksaydım acaba :) 2 hafta sonra acı gerçek :)
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bi sorum olucaktı bu vet rewardlarla alakalı..

şimdi 30k resopurce crate nin başında "once per account lifetime" diyor. bu da TEK serverda bu arawdı seçebiliyoruz demektir. peki bu diğer rewardlar içinde geçerli mi? örnegin benim diğer sunuculardaki halı , hologram vs. gibi hediyelerimde herhangi bir sınır var mı? ben corbantis serverın da DA hediyeleri alabiliyor muyum yani...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan su barcı bi ben alamamaıstım . 300k fiyat bile gozden cikarmistim:D(nooblar 100k yı duyunca cıldırıolar:D. bide lightsaber acınca bitiolar) ama iste millet hep benden once kapmıs barcları:(.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...