Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Selam öncelikle :) Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Veteran Reward kayıtlı güne oranla verilen ödüller değil mi ? Hologramlar Veteran Reward'mış öğrenince sorayım dedim allakhazam'da vs. hiç bir yerde bunla ilgili bilgi yokda belki bilen vardır diye. Benim acc 483 gün önce açılmıştı 2 hafta önce baktığımda (saygın abinin arkadaşından almıştım :) ). Eğer bildiğim gibi ise Hologramları nasıl ödül olarak alabilirim ? Loot olarak bir yaratıktan mi düşecek ? Bir npc'den mi alacağım ? Yok Veteran nedir ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Oyunun sana haber vermesi lazım hediyen için[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Acc 'yi açtığım 2. gün ekran çıkmıştı bende X-Wing Minituare almıştım sonra bilmediğim için Bazaar'a 5k ya koymuştum.Sonradan öğrendim 2m olduğunu :) (Durun yoksa Veteran Menusu o muydu ?!?!? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ZUAHAHAHAHHAHAHAHHA PUAHAHAHHAHAHH koptum yaaaa abi naaptın veteran hediyelerinden biri o[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 *psikopata bağlanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İnsan oyuna başladığı 2. gününde Veteran menusuyle karşılasınca bu ne lan der doğal olarak hay koyim ya.Smiley koyamıyorum abi olaya bak şanşa bak.Yakında hedu hödo diye gezeceğim bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 alan adam sana mail attımı?? saol kardeş yaa 1.995.000 para kar ettim allah senden razı olsun die :D Adamlar ne uyanık newbie lerden 200-300k ya barc speeder alıpmilyonlara sattılar millet gidip tatonie de beklio du aman sende barc speedern olursa kaptırma :D[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben eisleyde gezerken (barc avındaydım doğrudur) bi noob peşimden koştu beni jedi yap die die.. barc in varmı dedim var dedi tmm trade yapcaz dedim AB-1 verdim barci aldım sonra bi mail attım gerekli badgeler falan filan barci beleşe kapattım :p [Bu mesaj Genwa tarafından 23 Temmuz 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmmm bende gidim bugun bir mos eisley e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 euhe artık bu tür şeyler kaptıracak göz yokta ; allah kahretsin hep sahip olmak istediğin şu Hologram'ları meğerse oyuna başladığım 2. gün kaptırmışım :) Artık para bayıp alacağız uehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 TİE fightter miniature kaça gidiyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hemen hemen aynı minituare fiyatları adamına göre 1-2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nasil aliniyo bendede cikiyoda :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya normal menu olarak çıkıyor. Benim noobluğum ya oyuna başlama hediyesi sandım dedim bunun verdiği şey ne kadar olur ki? x-wing minituare 'i 5k dan çaktım mos eisley bazaar'a.15 dk sonra satıldı o zaman tüylenmiştim zaten dedim 10k ya mı bıraksaydım acaba :) 2 hafta sonra acı gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bendede cikiyo kil oldum :) ne bu abuk sey diyodum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 benimde bi sorum olucaktı bu vet rewardlarla alakalı.. şimdi 30k resopurce crate nin başında "once per account lifetime" diyor. bu da TEK serverda bu arawdı seçebiliyoruz demektir. peki bu diğer rewardlar içinde geçerli mi? örnegin benim diğer sunuculardaki halı , hologram vs. gibi hediyelerimde herhangi bir sınır var mı? ben corbantis serverın da DA hediyeleri alabiliyor muyum yani...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ulan su barcı bi ben alamamaıstım . 300k fiyat bile gozden cikarmistim:D(nooblar 100k yı duyunca cıldırıolar:D. bide lightsaber acınca bitiolar) ama iste millet hep benden once kapmıs barcları:(.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar