Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FARUK K

deadly-poi

Öne çıkan mesajlar

bende senin hastanım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bigün Öğretmen evinde yemeğe gitmiştik.
Yukarıya çıktık merdiven başında duruyorum. Arkamı dönmüşüm biri çarptı
bi döndüm kapkara heryeri simli uzaylı gibi bişey korktum noluyo dedim

Faruk K mış " pardon" dedi
dedim mersi

gitti
sonra annemlerın yanına geldim heryerim sim olmuş

o zamandan beri kılım adama ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FatihK, 22 Temmuz 2005 00:52 tarihinde demiş ki:Dansı hayatımda yaşam felsefesi olarak seçtiğim yıllarda Bestecilik ve Söz yazarlığını ilham perilerim tarafından bir kış gecesi kalbime ve ruhuma hediye edildi. Yetmemiş gibi birde vokal performansım

allahım adam ne çümleler kurmuş bide besteciymiş[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

siz gülüosunuzda allahın şöle bölesi çıtırları götürüyo sağında solunda ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne be ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caramon, 22 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Caramon tarafından 22 Temmuz 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu adam bundan 1-2 ay önce açıklama yapmıştı ''Türkiye'nin en güzel kalçalarına sahibim. Ben Türkiye'nin Jenifer Lopez'iyim.'' diye.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...