Impressive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ultimada iki adam kesmek banker soymaktan girmiştir[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu arada nezarethane olmiyacak o jail olacak come back to real life :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Dev, 21 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Uo Olmasaydı , Paticik Olmazdı ! (bkz: Tarihçe) once ben davrandim. :) said: schaker777, 20 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: su saatte bile izmir korfezinde antreman yapiyor olurdum. ayrica uo olmasaydi bu forumda olmazdi. (think about it) ama evet suan ben burda bu mesaji yazmak yerine heralde msn'de muhabbet ediyor olurdum.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gerçekten huzurlu olup, bilgisayardan uzak duran ve hatta paticik'e bile bulaşmayan şeker,sakin bir tip olurdum :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bıcaçla adam vurdum Dwn Ultima yüzünden :D[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bıcaçla adam vurdun o da guzel biz genelde bıcakla adam yaralamaz ya da silahla adam vurmazdık uo için uo olmasaydı ... sonuna benım ıcın milyonlarca kelime getirilebilir =) uo olmasaydı herşey daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ultima online olmasaydı ben olmazdım heralde Uo suz bir yaşam düşünemiyorum tabi ona yaşam denirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Klavye delikanlılarından küfür yemek zorunda kalmazdım. Günde 123134 kere .pages demezdim. Belki şu an makina başında olmazdım. Farklı şeyler yapabilirdim. Derslerim böyle olmazdı. Hatun yok mu ? Hayır, var. Mutsuzmuyum ? Hayır, mutluyum.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ;Napalım insan sinirlenince kendini tutamıyor[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Sabahın 5 ine kadar 5-6 adet arena döşemezdim. Pandora Box'ta ne nerde ezberlemezdim ama şimdi programın altından girip üstünden çıktım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iki sene önce hg varken, daha mutlu uyku sorunu olmayan rüyasında action yapmayan biri olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 4 yıl kadar önce script işlerine başlamamış olurdum. Belki daha geçerli bir dilde kendimi geliştirmiş olurdum. Öss'de başarılı olurdum : ) ama olmasaydı kaderim farklı olacaktı. iyi ki çıkmış... Aşkımla tanıştım ya daha ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ultima olmasaydı belki bugün Patiyi keşfedemezdim ... Ben Pati Ismini Ultima Online Çeşitli türk serverlarında playerlar konuşurken duymuştum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 abicim bu konuyu okumadan cevaplıyorum bu gün uo oynamıyor olsaydım fazla ilişkiden sivilce ile dolu bir yüzüm olurdu ve gelecekdeki mesleğimde belli olurdu :D[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 uo olmasaydı başka oyun olurdu bizde onu oynardık[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Anorius, 23 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Ultima online olmasaydı ben olmazdım heralde Uo suz bir yaşam düşünemiyorum tabi ona yaşam denirse :) Sonunu pek iyi görmüyorum be hocam.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ultima Online olmasaydı.. Gerçekten mutlu bir aşk içinde olurdum.Dışarı çıkar kızlarla dolaşırdım.Fakat ; Ultima Online ile bir çok sıkı dost edindim.Sınıfta Alican diye bir çocuk vardı belki onla muhabbetim bu kadar yükselmeyecekti.Şuan 6 yıldır can dostum olan arkadaşımla tanışamayacaktım. Derslerimi pek etkilemedi fakat asosyal bir hayata soktu.Kız arkadaş desen 5 dakkada bulurum ama 5 dakkadada beni terk eder. Asosyal bir erkek HEH ! Bazen LANET OLSUN BU UO'YA diyorum ama bazende Teşekkürler UO diyorum. Ne kadar kaybettirmiş olsada o kadar kazandırdı.Ultima Online bambaşka. Bi server'da pvp birincisi oldum orada sevinci yaşamak hatta " ULAN BİRİNCİ OLDUM LAN " diye millete yetiştirme heyecan'ı. Kafece birlikte action'a çıkmak.İnsanlar tanımak. Bazen sıkar bazen eğlendirir. Böyle bir şey işte[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar