Impressive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ultimada iki adam kesmek banker soymaktan girmiştir[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity
Impressive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu arada nezarethane olmiyacak o jail olacak come back to real life :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Dev, 21 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Uo Olmasaydı , Paticik Olmazdı ! (bkz: Tarihçe) once ben davrandim. :) said: schaker777, 20 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: su saatte bile izmir korfezinde antreman yapiyor olurdum. ayrica uo olmasaydi bu forumda olmazdi. (think about it) ama evet suan ben burda bu mesaji yazmak yerine heralde msn'de muhabbet ediyor olurdum.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gerçekten huzurlu olup, bilgisayardan uzak duran ve hatta paticik'e bile bulaşmayan şeker,sakin bir tip olurdum :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bıcaçla adam vurdum Dwn Ultima yüzünden :D[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bıcaçla adam vurdun o da guzel biz genelde bıcakla adam yaralamaz ya da silahla adam vurmazdık uo için uo olmasaydı ... sonuna benım ıcın milyonlarca kelime getirilebilir =) uo olmasaydı herşey daha güzel olurdu
Anorius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ultima online olmasaydı ben olmazdım heralde Uo suz bir yaşam düşünemiyorum tabi ona yaşam denirse :)
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Klavye delikanlılarından küfür yemek zorunda kalmazdım. Günde 123134 kere .pages demezdim. Belki şu an makina başında olmazdım. Farklı şeyler yapabilirdim. Derslerim böyle olmazdı. Hatun yok mu ? Hayır, var. Mutsuzmuyum ? Hayır, mutluyum.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ;Napalım insan sinirlenince kendini tutamıyor[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Sabahın 5 ine kadar 5-6 adet arena döşemezdim. Pandora Box'ta ne nerde ezberlemezdim ama şimdi programın altından girip üstünden çıktım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iki sene önce hg varken, daha mutlu uyku sorunu olmayan rüyasında action yapmayan biri olurdum.
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 4 yıl kadar önce script işlerine başlamamış olurdum. Belki daha geçerli bir dilde kendimi geliştirmiş olurdum. Öss'de başarılı olurdum : ) ama olmasaydı kaderim farklı olacaktı. iyi ki çıkmış... Aşkımla tanıştım ya daha ne?[signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ultima olmasaydı belki bugün Patiyi keşfedemezdim ... Ben Pati Ismini Ultima Online Çeşitli türk serverlarında playerlar konuşurken duymuştum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 abicim bu konuyu okumadan cevaplıyorum bu gün uo oynamıyor olsaydım fazla ilişkiden sivilce ile dolu bir yüzüm olurdu ve gelecekdeki mesleğimde belli olurdu :D[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 uo olmasaydı başka oyun olurdu bizde onu oynardık[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Anorius, 23 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Ultima online olmasaydı ben olmazdım heralde Uo suz bir yaşam düşünemiyorum tabi ona yaşam denirse :) Sonunu pek iyi görmüyorum be hocam.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ultima Online olmasaydı.. Gerçekten mutlu bir aşk içinde olurdum.Dışarı çıkar kızlarla dolaşırdım.Fakat ; Ultima Online ile bir çok sıkı dost edindim.Sınıfta Alican diye bir çocuk vardı belki onla muhabbetim bu kadar yükselmeyecekti.Şuan 6 yıldır can dostum olan arkadaşımla tanışamayacaktım. Derslerimi pek etkilemedi fakat asosyal bir hayata soktu.Kız arkadaş desen 5 dakkada bulurum ama 5 dakkadada beni terk eder. Asosyal bir erkek HEH ! Bazen LANET OLSUN BU UO'YA diyorum ama bazende Teşekkürler UO diyorum. Ne kadar kaybettirmiş olsada o kadar kazandırdı.Ultima Online bambaşka. Bi server'da pvp birincisi oldum orada sevinci yaşamak hatta " ULAN BİRİNCİ OLDUM LAN " diye millete yetiştirme heyecan'ı. Kafece birlikte action'a çıkmak.İnsanlar tanımak. Bazen sıkar bazen eğlendirir. Böyle bir şey işte[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Öne çıkan mesajlar