Sorj Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 MRB Bu gün izleyenler warmıydı? Adamın biri 32 milyara geldi balına Sonra Şöyle bir soru cıktı Ekvator cizgisinden gecen ülke aşşağıdakilerden hangisidir a:Kolombiya c:yeni Zelanda b:Arjantin d:Hindistan Adam Taaa gitmish Guney amerikanın en altındaki "arjantin" demiş ve kenan ışığı bi gülme krizi tuttu ki sormayın gitsin bide adam Kendini rezil edio "Şimdi Şilin yanında Kuzey Amerıkanın Hafif alt kısımlarında" dedi ben yarıldım gülmekten auauha[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Erutan, 30 June 2003 23:57 tarihinde demiş ki: MRB Bu gün izleyenler warmıydı? Adamın biri 32 milyara geldi balına Sonra Şöyle bir soru cıktı Ekvator cizgisinden gecen ülke aşşağıdakilerden hangisidir a:Kolombiya c:yeni Zelanda b:Arjantin d:Hindistan Adam Taaa gitmish Guney amerikanın en altındaki "arjantin" demiş ve kenan ışığı bi gülme krizi tuttu ki sormayın gitsin bide adam Kendini rezil edio "Şimdi Şilin yanında Kuzey Amerıkanın Hafif alt kısımlarında" dedi ben yarıldım gülmekten auauha[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| balınamı bana baga bılgılı dedıler ya :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ayrıca ben ısterım![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Tv programları ile ilgili bölümümüz Vizyon bölümüdür. Lütfen bu konulardaki threadlerinizi oraya açarsanız daha hoş olur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 cevap ne ? ben hindistan derdim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 kolombiya.. hemen haritadan bakmıştım[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar