Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk bakışta sıradan bir resim.Peki ya kafanızı sola yatırınca?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 24 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Olum nesi gerçek resim len alla alla her gördüğünüzü gerçek sanıonuz ha. Bu kadar kanmayın kardeşim herşeye :)

Eheheh Var öyle bir alışkanlıkları..
Gerçek tabi Malatya orası.. Hatta Malatya'nın Kuluncak kazası...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
Majesteleri, 24 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
lütfen aldatıcı resimlerle üyelerimizin fiziksel sağlığına zarar vermeyelim.

haha bi imza alabilirmiyim lütfen ??[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Resimle fiziksel sağlığımıza zarar geliyor. Hadi fake account ile felsefe parçayacam diye çıktında bari doğru düzgün birşeyler zırvala[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
hmm figürleri farkettim valla ben görür görmez, başla, boyunla falan oynamaya gerek kalmadı.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
5 mii?!! ben niye sadece 2 tane gördüm=( demekki amuda kalkıp bakmak yaramadı heh oysaki ben daha çok efor sarfetmiştim benim daha çok görmem lazımdı..
nerelerde paylaşırmısın gördüklerini?[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
güzelmiş[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
  • Yeni Oluştur...