Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinliler Çok mu rahat yaşıolar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahaha çok komik duruyo be.herşey neredeyse simetrik bi şekilde içiçe.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
vay be insanın beyni döner oralarda:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
lan bu apartmanların kapıcılarına yazık varsa tabi
o kadar kat nasıl temizlencek ki siparişiydi cartıydı curtuydu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Bakarken bile sıkıntı bastı değil yaşamak...
Ayrıca apartmanların hepsi birbirine benziyo.. Yanlışlıkla eve gidicem diye soluğu Sung Hi Lee nin evinde alabilirim[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
varya aslında iyi fikir bu aptmanlarda kapıcı olmak
5 6 tane çocuk yapcan böyle yardım etmeleri için sana
daire başı bizim kapıcı 30 40 milyon alıyo galiba
200 daire vardır burda
zengin olursun
çine gidiyom ben gelmek isteyen varmı ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Burada terör yok işte burda bir bomba patlatsalar ne olur be acayip adam ölür bu arada bu binalar çok sağlamdır dimi depreme karşı fln hesaplamıştır adamlar ...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
  • Yeni Oluştur...