wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~5@nvid~607937,00.asp Simdi dusunuyorum da sunnetimi kadin sunnetci yapsaymis... Ya bilmiyorum neden ama cok korkutucu ve sasirtici geliyor... Olur my abi kadi sunnetci, aha iste oluyormus... -Anne sefkatiyle yaklasiyorum cocuklara diyor hanfendi.. Ehe, yahu sunnet yapiyorsun, karistirma annesini babasini[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hayır çocuğa değil pipiye anne şevkatiylemi yaklaşıyormu da noluyor?[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ah ah ah diyorum :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bazı sünnetçiler de ama "gece görsen korkarsın" tipli oluyor. :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ilginç anne şevkatinle yaklaşıyormuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bi daha sünnet olabilir miyim:)[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 burasi mi aciyor opeyim de gecsin:P[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ayy ben bunu kesemem... kesmede yanında yat..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Fazla geyiğe vurmasanız daha güzel olur. Bayan sünnetçi konusunda da pek bi yorum yapamayacağım. Yani nasıl olabilir ki? Ben düşünemedim fazla. Öyle bir duruma da düşmek istemezdim doğrusu...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kadın 45 yaşında ve 25 yıldır sünnetci 20 yaşında güzel bir sünnetci bayan .. Düşünülemez.. yani sünnet olan kişi direk acıyı unutur[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben anormal bişey gormedim, kadin ne tas ne afet? yanliş olan ne var?dalga gecmek yada ezmek için demiyorum, gercekten anlamadım*[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ordaki "kadın" lafına atlamış zaten herkes :P Bu arada kadın 45 yaşında ve 25 yıllık sünnetçi olduğu bilgisinden 20 yaşındayken bu işe başladığını anlayabiliyoruz. Tabi bu da sünnet olacak çocukların psikolojisini nasıl etkiler bilemiyorum :-/[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sonuçta cerrahi bir müdehale kadın doktorları nasıl garip karşılamıyosak bu iş te aynısı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 20 22 yaslarında fln olsaydı gidip bida sunnet olurdum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Onu bunu bilmem de bana ters. Yani eşimin sünnetçi olduğunu düşünemiyorum...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 :D o dıılde , bakın bayanlar yannıs anlamasın ama bazı ısler erkek kuvvetı ıstyo mesela cogumuz duymususdur , kadın dıscılerın dısı cekememesı gucunun yetmemesı orda sızı rezıl edıp ortagını cagırıp ona cekmesı falan fılan, kadın kesemese pıpıyı tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Onu bunu bilmem de bana ters. Yani eşimin sünnetçi olduğunu düşünemiyorum... Küçük çocuk yahu? "Oğlum, göster amcanlara pipini bakayım." mevzuundan çok da farkı olacağını sanmam.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yazık çocuklara valla..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 niye yahu ne farkeder kadın erkek? Amerika'da hastanelerde kadın hemşireler bile sünneti yapıyor doğumdan hemen sonra.Bence çocuk doğduktan hemen sonra sünnet olmalı ileri yaşlarda değil...[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben bi daha sünnet olacam.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Şebnem Sheffer [böle mi yazılıyodu lan] gel seni tekrar sünnet edicem desin koşa koşa giderim ;)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: tashmoo, 24 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki: :D o dıılde , bakın bayanlar yannıs anlamasın ama bazı ısler erkek kuvvetı ıstyo mesela cogumuz duymususdur , kadın dıscılerın dısı cekememesı gucunun yetmemesı orda sızı rezıl edıp ortagını cagırıp ona cekmesı falan fılan, kadın kesemese pıpıyı tobe tobe... o olay tecrübeli dişçi olup olmamasıyla alakalı amaç güçse ben de kerpeteni alır abanırım yani :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yo. Ben azı dişimi bir bayan doktora çektirdim. Hatta o kadar tecrübeli olduğunu da sanmıyorum. Zira çok gençti. Ama işini çok güzel yaptı. Doğruya doğru. Şu an normal bir şekilde arada sırada kanamalar oluyor. Ama öyle çok yoğun bir acı yok yani :D Bkz : İmza :) @Werewolf: Yok abi ben istemem. İster bağnazlık olarak algıla bunu ister tutuculuk ama istemem ben ya. Bana ne böhüeee :P Olur da 20 yaşında biri çıkar daha sünnet olmamış felan. Yok yok kalsın ben almayayım. [signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 24 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Zaten biz bitiren böyle sünnetçilerin böyle hocaların (hani öğrencisi ile yatan) olmamasıdır. :-P[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Kadın sünnetçinin yaptığı sünnet kabul olmaz... *!Başlık din başlığına çevrilmek istenmektedir*[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar