Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadin Sunnetci?!?!?

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~5@nvid~607937,00.asp

Simdi dusunuyorum da sunnetimi kadin sunnetci yapsaymis... Ya bilmiyorum neden ama cok korkutucu ve sasirtici geliyor... Olur my abi kadi sunnetci, aha iste oluyormus...
-Anne sefkatiyle yaklasiyorum cocuklara diyor hanfendi.. Ehe, yahu sunnet yapiyorsun, karistirma annesini babasini[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla geyiğe vurmasanız daha güzel olur.
Bayan sünnetçi konusunda da pek bi yorum yapamayacağım. Yani nasıl olabilir ki? Ben düşünemedim fazla. Öyle bir duruma da düşmek istemezdim doğrusu...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki "kadın" lafına atlamış zaten herkes :P
Bu arada kadın 45 yaşında ve 25 yıllık sünnetçi olduğu bilgisinden 20 yaşındayken bu işe başladığını anlayabiliyoruz.
Tabi bu da sünnet olacak çocukların psikolojisini nasıl etkiler bilemiyorum :-/[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

20 22 yaslarında fln olsaydı gidip bida sunnet olurdum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 24 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Onu bunu bilmem de bana ters.
Yani eşimin sünnetçi olduğunu düşünemiyorum...

Küçük çocuk yahu?
"Oğlum, göster amcanlara pipini bakayım." mevzuundan çok da farkı olacağını sanmam.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

niye yahu ne farkeder kadın erkek? Amerika'da hastanelerde kadın hemşireler bile sünneti yapıyor doğumdan hemen sonra.Bence çocuk doğduktan hemen sonra sünnet olmalı ileri yaşlarda değil...[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 24 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
:D o dıılde , bakın bayanlar yannıs anlamasın ama bazı ısler erkek kuvvetı ıstyo mesela cogumuz duymususdur , kadın dıscılerın dısı cekememesı gucunun yetmemesı orda sızı rezıl edıp ortagını cagırıp ona cekmesı falan fılan, kadın kesemese pıpıyı tobe tobe...

o olay tecrübeli dişçi olup olmamasıyla alakalı

amaç güçse ben de kerpeteni alır abanırım yani :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Yo. Ben azı dişimi bir bayan doktora çektirdim.
Hatta o kadar tecrübeli olduğunu da sanmıyorum. Zira çok gençti.
Ama işini çok güzel yaptı. Doğruya doğru.
Şu an normal bir şekilde arada sırada kanamalar oluyor. Ama öyle çok yoğun bir acı yok yani :D
Bkz : İmza :)

@Werewolf: Yok abi ben istemem. İster bağnazlık olarak algıla bunu ister tutuculuk ama istemem ben ya. Bana ne böhüeee :P
Olur da 20 yaşında biri çıkar daha sünnet olmamış felan. Yok yok kalsın ben almayayım.
[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...

Siz hala okumadınız mı?

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 24 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...