Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mumide gider

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tatil...Geldi,geçiyor hızla zaman değerlendirmek lazım ;)
Malum Önümdeki 2-3 günü İstda olarak(eğer değiştirmessem planımı)akraba ziyaretine harcıycam,sonracıma ve elini Aladağlar =]
Toplam 5-15 gün arası yokum
Hepinizi öptüm.Kalın Sağlıcakla..

*!Nasuh Mahruki,Bir Hayalin Peşinde adlı kitabını alır,yolda okumak için çantaya koyar.Walkmen kasetlerini tekrar gözden geçirir.Sabahın ilk ışığını,güneş gözlüğü gözünde bekler...*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Mesaj tarihi:
yolun açık olsun birader, beklemedeyiz tamam.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
diğer başlığa hitaben:

- arnie amca bırak mumi'yi
- Negative. It's not a mission priority.
- ya bak emrediyorum bırak adam tatile gidecek
- T-1000 will definitely try to reacquire him there.
- mumi belki gitmesen daha hayırlı.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
yeeeeeeeeee mumi yönetirrrrrrr yeeeeeeeee olrayt! yeeeeeee

üstteki resim zaten benim idealim gibi bişi, yaşam amacım :-p

acayip gaz oldum böyle d2 modu mu varmış ya kesin bulmam gerek!

en altta da ucundaki aparat ateş ederken alev kusan ejderha gibi olmaması için, züper..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
ama düşünmesi bile süper, adam grandfather'ı gösterecek "bak bende ne var" diyerek, sen de bunu göstereceksin adam öyle kalakalacak :-p

dimaja bak bee, buriza'mış windforce'muş çayırda çıra oynasın onlar m134 varken..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
  • Yeni Oluştur...