cann Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 electroya başlamayı aklıma koydum.Daha önce klasik çalmışlığımda yok.Washburn marka gitar almak istiyorm ama modeli hakkında aklımda herhangi bir fikir yok.Daha önce eli elektroya hiç değmemiş birine washburn ün hangi modelini önerirsiniz????illaa washburn olmak zorunda degil ama washburn tercihimdr...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 niye washburn?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cann Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya bilmiyorum gerek okuduklarımdan gerek bana tavsiye edenlerdn çıkardığım sonuç yeni elektroya başlayanlar için en iyi gitarın washburn olacağıydı.Bana genellikle washburn önerdiler.Bide cort tavsiye ettiler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cort stat2t al benceeeeeeee[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 beni al beni al[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Müzik forumlarında bir cort-washburn kapışması gidiyor ama du bakalım :). Almak isteyenlere faydalı olduğu sürece negzel. Ama sanırım bu elektro için cort-washburn kapışması, bi de bass için cort-washburn kapışması isteriz, bateri içinde tama vs mapex vs yamaha kapışması, akustik gitar için ovation vs ovation :) kapışması, klasik için sanchez vs takamine vs alhamra vs vs. (vesaire) kapışması, music store için yapalı vs laylaylom vs zuhal vs senkop vs bütün tünel kapışmaları isteriz. İsteriz de isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 walla bass icin bilmiyorum ama elektroda washburn cok onlerde gidiyor cort a gore. bir kere isimden kaybediyor cort :P[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bende Washburn Idol var süperci bi gitar .. Ee alıyım 9-10 sene kullanırım diyosan al bi tane[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mirage ın gitarını al derim ben. yani 150 euro gibi ucuz bir fiyata satıyo, o fiyata ancak washburn x10 alabilirsin ki bu gitar daha iyi gibi gözüktü bana. tabi ben bilemem o kadar. ahh ahh kıskandım ben mi alsam acaba =P yok yok jacksooooooon, jacksoooooooooon =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cort x-2 im var okulda da aynı fiyatlı bi washburn war walla benim cort çok daha cillop benim kanımca..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iyiki cort almışım o zaman:D[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: siyahkedi, 24 Temmuz 2005 05:28 tarihinde demiş ki: washburn nerde önde gidiyo be sallamayın yeni başlayan herkesin elinde bi cort x2 x6 falan var çok bilgilisin heralde tamam bir şey demiyorum ben cort alın siz cort[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cann Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya beyler brakın şu washburn mu cort mu tartışmasınıda bana yardımcı olun!Ben washburn almaya karar verdim bana hangi modelini öneririsinz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bas icin yeni baslayanlarda genelde washburn goruyorum. fena da degiller kullanıyorlar. elektrik gitar icin de bir arkadasım ucuz ibanezlerden almıştı zuhalden, indirim falan yaptırdılar. Yanında da marshal 30 watt anfiyle 900 milyon odemişti. tanıdık falan sokulursa zuhalden ucuza iyi malla çıkılabiliyor. Ama daha da alt seviye (150 - 300 usd) gitar istiyorum diyosan bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 gitar hocam zuhal(pro shop.) de çalışıyor. komisyonla indirim almayı deneyebilirim hahaha =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hocanın adı ne? bizim arkadaşta ordanbirinden bas dersi alıyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Erkan.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayjay Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hicbir modelini onermem cort al[signature][hline]Senin hasretinle gidiyorum bu sehirden ve senin hasretinle dönecegim gene...Sen hep orda ama hep orda kalbimde kalicaksin söz veriyorum sana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar