Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektro hakkında sorular??


cann

Öne çıkan mesajlar

electroya başlamayı aklıma koydum.Daha önce klasik çalmışlığımda yok.Washburn marka gitar almak istiyorm ama modeli hakkında aklımda herhangi bir fikir yok.Daha önce eli elektroya hiç değmemiş birine washburn ün hangi modelini önerirsiniz????illaa washburn olmak zorunda degil ama washburn tercihimdr...!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik forumlarında bir cort-washburn kapışması gidiyor ama du bakalım :). Almak isteyenlere faydalı olduğu sürece negzel. Ama sanırım bu elektro için cort-washburn kapışması, bi de bass için cort-washburn kapışması isteriz, bateri içinde tama vs mapex vs yamaha kapışması, akustik gitar için ovation vs ovation :) kapışması, klasik için sanchez vs takamine vs alhamra vs vs. (vesaire) kapışması, music store için yapalı vs laylaylom vs zuhal vs senkop vs bütün tünel kapışmaları isteriz. İsteriz de isteriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage ın gitarını al derim ben. yani 150 euro gibi ucuz bir fiyata satıyo, o fiyata ancak washburn x10 alabilirsin ki bu gitar daha iyi gibi gözüktü bana. tabi ben bilemem o kadar. ahh ahh kıskandım ben mi alsam acaba =P yok yok jacksooooooon, jacksoooooooooon =)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."


blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bas icin yeni baslayanlarda genelde washburn goruyorum. fena da degiller kullanıyorlar. elektrik gitar icin de bir arkadasım ucuz ibanezlerden almıştı zuhalden, indirim falan yaptırdılar. Yanında da marshal 30 watt anfiyle 900 milyon odemişti. tanıdık falan sokulursa zuhalden ucuza iyi malla çıkılabiliyor. Ama daha da alt seviye (150 - 300 usd) gitar istiyorum diyosan bilemicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...