dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Haber içinTık tık Ben kesin seyrederim çok özlemişim zati "Adile Teyze ve Kuzucuklar"ını...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Temmuz 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 heheheh spr olur yaw.. ben izlerim walla...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 *Adile Teyze ve Kuzucuklar, Türkiye'nin ilk 3D animasyon programı olacak. Bende izlerim walla küçük-büyük farketmez :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. [Bu mesaj insight tarafından 22 Temmuz 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bana hitap edecegini zannetmiyorum ancak gercek bir sanatcinin bu vesileyle aniliyo olmasi cidden desteklenmesi gereken bir davranis[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 vay be ne günlerdi.saat akşam 8 olunca 15 dk lık uykudan önceyi izler,sonra doğru yatakları boylardık.seslendirmeyi yapıcak kişiyi iyi seçmişlerdir inşallah..bakalım aynı tadı alabilecekmiyiz o günlerdeki gibi:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iyi olur bencede bebeler bol bol izler acaba nasıl bişey olcak[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 süper olur cocuklugumdan beri cok sevmişimdir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok hoş bi proje de, adile naşit denince akla onun kendine özgü sesi, kendine özgü hitabı, gülüşü, mimikleri, hareketleri, sevecenliği, çocukluğu gelir, bunu nasıl taklit edicekler merak ediyorum, hoş olmasına hoş ama bi dönemde değer olmuş bi öğeyi soğuk bi şekilde, yapay bi şekilde sunup sömüreceklerse yazık gerçekten de.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bnde sesinin oturup otumuyacagi knsunda supheliim[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cidden o dunyalara bedel gulusu nasil 3d 'lestirilir ,gorecez bakalim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu uzun süre öncede çıkartılmıştı haber yanı. Hikaye analtcak falan diyodu yayına geçti mi acab ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kaçmaaz![signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 belki adile teyzenin yerini tutmaz(hiç bir zaman tutamaz)ama yeşil çamın büyük bir devini insanlara hatırlatmak(hele yeşilçama vefasızlığın revaçta olduğu bir dönemde)bence çok duyarlı bir davranış[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 23 Temmuz 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şeker bir yayın olabilir. adile naşit zaten komik ve şeker bir kadın. anısına izlenebilir :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ah adile naşit ismini duydum da aklıma geldi cocukken bizim burda ki adile naşit tiyatrosuna giderdik birkaç kere canlı görmüş izlemiştim çok iyidi cok severdim ne günlerdi be[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 "Adile Naşit geri dönüyor [3d olarak]" koptum ya, rahmetli önceleri 2D miydi?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yooo, sadece bilgisayar grafiği değildi... (Gerçekten değildi, valla bak! Yok, Ali Şen ve Hulusi Kentmen de bilgisayar grafiği değil... Hmm Küçük Emrah bilgisayar grafiği değil ama robot olabilir.. Sayborg falan.. Hani dans edemiyo ya.. Robot gibi dikiliyo Ondan dedim)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Şimdi gördüm de çok kötü renderlanmış.Hiç beğenmedim biraz daha uğraşılmalıydı bence.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar