Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adile Naşit geri Dönüyor [3D olarak]


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

*Adile Teyze ve Kuzucuklar, Türkiye'nin ilk 3D animasyon programı olacak.

Bende izlerim walla küçük-büyük farketmez :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.

[Bu mesaj insight tarafından 22 Temmuz 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay be ne günlerdi.saat akşam 8 olunca 15 dk lık uykudan önceyi izler,sonra doğru yatakları boylardık.seslendirmeyi yapıcak kişiyi iyi seçmişlerdir inşallah..bakalım aynı tadı alabilecekmiyiz o günlerdeki gibi:)[signature][hline]to be or what to be!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok hoş bi proje de, adile naşit denince akla onun kendine özgü sesi, kendine özgü hitabı, gülüşü, mimikleri, hareketleri, sevecenliği, çocukluğu gelir, bunu nasıl taklit edicekler merak ediyorum, hoş olmasına hoş ama bi dönemde değer olmuş bi öğeyi soğuk bi şekilde, yapay bi şekilde sunup sömüreceklerse yazık gerçekten de.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu uzun süre öncede çıkartılmıştı haber yanı. Hikaye analtcak falan diyodu yayına geçti mi acab ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belki adile teyzenin yerini tutmaz(hiç bir zaman tutamaz)ama yeşil çamın büyük bir devini insanlara hatırlatmak(hele yeşilçama vefasızlığın revaçta olduğu bir dönemde)bence çok duyarlı bir davranış[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 23 Temmuz 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yooo, sadece bilgisayar grafiği değildi... (Gerçekten değildi, valla bak! Yok, Ali Şen ve Hulusi Kentmen de bilgisayar grafiği değil... Hmm Küçük Emrah bilgisayar grafiği değil ama robot olabilir.. Sayborg falan.. Hani dans edemiyo ya.. Robot gibi dikiliyo Ondan dedim)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...