Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastaymışım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm, liseden 2 hoca, yuzme kursundan 2 hoca, kutuphaneci 2 hatun, ogrenci islerindeki bi hatun hmm

blüblüblüblüblü yaparak mi dolasiyorum acaba farkinda olmadan?[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
hmm bende sadece lisede bi hoca...eh idare edin artık.BEN DELİ DEİLİM CIKARIN BENİ BURDAN!!![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
Ben de bir çok hocama çok kuvvetli duygular beslemişşimdir. (nefret!!!)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
said:
Khazab, 23 Temmuz 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
öğretmenine aşık olmak hastalık mı?

geçen bi haber vardı bi öğretmen 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte olmuş.demek ki onlarda hastaymış. :D

pardon ama aşık diildim hocadan nefret ediordum (lardan) ....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
o dedikleri hastalıkların bence hepsi kolpa bence piskolojik hastalıklar öle çok abartı derecede olmadıı sürece kişi kendi kendine çözebilir stresten olr falan filan öle konuşmayla terapiyle olmaz bence..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
  • Yeni Oluştur...