Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm, liseden 2 hoca, yuzme kursundan 2 hoca, kutuphaneci 2 hatun, ogrenci islerindeki bi hatun hmm blüblüblüblüblü yaparak mi dolasiyorum acaba farkinda olmadan?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm bende sadece lisede bi hoca...eh idare edin artık.BEN DELİ DEİLİM CIKARIN BENİ BURDAN!!![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ben de bir çok hocama çok kuvvetli duygular beslemişşimdir. (nefret!!!)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 geçmiş olsun valla ne diyim :/[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Khazab, 23 Temmuz 2005 04:15 tarihinde demiş ki: öğretmenine aşık olmak hastalık mı? geçen bi haber vardı bi öğretmen 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte olmuş.demek ki onlarda hastaymış. :D pardon ama aşık diildim hocadan nefret ediordum (lardan) ....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kardeşim ön-otistiklik yaşadığın ben de oyleydim duzenli ilaç ve psikolojik ziyareti çözüm sadece her yıl üç kez kontrol lazım. ilerlemez korkma...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hastaymisin ..oluyorum falan gibi devam edecek sandim neyse degilmis .olayi bence cok buyutme doktora git ve sorunlarini cozmeye calis ileride daha ciddi ataklara yada derin kisilik bozukluklarina kadar gidebilir ,asosyallik,delirme,pasiflesme,iletisim bozuklugu ,kisilik bunalimi hep senin yaslarinda baslar o yuzden onemse bu problemi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tedaviyle kurtulursun sorun yapma. bi de ingilizce hocama derin duygular besliyordum ilkokulda , etkilensin diye derste Yesterday söylemiştim ehu.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o dedikleri hastalıkların bence hepsi kolpa bence piskolojik hastalıklar öle çok abartı derecede olmadıı sürece kişi kendi kendine çözebilir stresten olr falan filan öle konuşmayla terapiyle olmaz bence..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 zart diye tek seansta bulması,senin bunları duyman falan çok ilginç[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben de kanser falansın yakında öleceksin sandım başlığı görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar