Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hipnotize edebilen birini bulun, eve bir oyun makinesi alın ve şunu yapın: Ahanda bunuu[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 paticik presents the return of the psyko...in 19 December[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Erutan'ı hediye pakedi yapıp gönderin arkadaşa :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: St_Dreamer, 24 Temmuz 2005 11:16 tarihinde demiş ki: bana bir arkadaşım anlatmıştı gerçekten yaptılar mı salladı mı bilmiyorum ama şöyle bir şey yapabilirsiniz.Önce bir arkadaşınız şaka aracı seçilecek ve gece eve en son şaka yapılacak arkadaş görmeden girecek.Sonra siz o şakacı arkadaşın resmini şaka yapılacak arkadaşın yatağına koyacaksınız.Sonra elemana yatacağı yeri göstereceksiniz.Eleman bu kim diye sorunca.Gerçekten üzgün bir şekilde 2 yıl önce ölen bir arkadaşımızın resmi.Hatıra olarak yatağında saklıyoz ama sen bu gece burda yat diceniz.Eleman o andan itibaren tırsar zaten.Sonra herkes yatınca o resmini koyduğunuz arkadaş yatağın altına saklanacak ve gecenin ilerleyen saatlerinde yatağı sallamaya başlayacak.Eleman korku içinde ne oluyor len diye uyanınca diğer eleman yatağın altından çıkacak(beyazlar içinde tabi).Ruvari bir sesle 'kalk ulan yatağımdan diyecek'sonra arkadaşın beyaz yüzü zevkle izlenecek p.s.arkadaşın kalb rahatsızlığı falan olmamasına dikkat. p.sçok komplike bir şaka gece sonuna kadar beklemeniz lazım ama çok etkili :) ahaa iyiymiş ya bi kaç eklentiyle uygularız da öldü kaldı aha buda resmi diye kandıramam bizimkileri 12 senedir beraberiz bazılarıyla.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet bak onu bende hatırlıyorum banada anlatmıştı bi arkadaş[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: tashmoo, 24 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: olm sawas esırlerıne ıskence yapmıoz ya ewdekı yenı arklara saka yapıoz :D nie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar