Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler yardım,sinir edici bi saka falan lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orencı ewındeyız , 2 yenı arkadas geldı wede yaslarıda kucuk, ne yapılabılır , cok da vahsı olmayın bızde ew sahıbı falan dıyılız atılmayalım ama olabıldıgınce acımasız olsun :D
abartmayalım kan falan cıkmasın ;)
Mesaj tarihi:
kağıt oynayın oyun sonunda sizin kurallaranıza göre yenildiklerini ve tekel bayine kadın kıyafetiyle gidip bira almalarını sağlayın.abimler kingi bu cezayla oynarlardı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 24 Temmuz 2005 03:00 tarihinde demiş ki:daha sınır edıcı , bole ıslansınlar sırılsıklam olsunlar cok kuck duruma faln dussunler wede bız cok elenelım

bunu gördüm fikrimi sildim.
ayıp

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Temmuz 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi güzzel soyusunuz bu arkadaşları kabakuvvet ile sonra bi miktar bengay belli bölgelere sonra o güzel balkona koyup seyrine dalıyosunuz.ha balkonun ışığını açmayıda unutmuyosunuz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 24 Temmuz 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
orencı ewındeyız , 2 yenı arkadas geldı wede yaslarıda kucuk, ne yapılabılır , cok da vahsı olmayın bızde ew sahıbı falan dıyılız atılmayalım ama olabıldıgınce acımasız olsun :D
abartmayalım kan falan cıkmasın ;)

daha kötü olduğum zamanlar oldu sölediklerimi yapıp videoya çekmek gibi.
düşüneyim biraz aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
al bitane o yapay kakalardan.onlar harbi saglam kokuo bide gerçek gibiler.koyun hepsinin yataklarına dursun[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
geçen arkadaşın dağ evindeyiz mangal yaptık bi güzelde içtik sömineyi yaktım geçtik oturuyoruz.bi arkadaş baya içti( cihan-ev sahibi) di taneside içemedi(gökhan)
gökhan ilk kez keldi dağ muhabbetine bişieler yapalım dedik.dağ evi olması dolayısıyla evde silah var cihan taktı beline şaka yapcaz.gökhanı hiç bi işe bulaşmadığı için şömineye odun getirmesi için yolladık,sonra bende indim yanına en dandik odunları verdim eline çıktı bu yukarı.
sorasında cihanın bağırışları gemeye başladı
"bunlar ne ya! ben sana adam gibi odun getir demedimmi.kafam güzel diye benle taşakmı geçiyon lan"
fln diye bi yürüdü üstüne çekti silahı dayadı kafaya gökhanın o arada biz atıldık "ya yapma etme sen yinemi taşıyosun bunu olum manyakmısın alkollüyken bırak bari" diye zorla aldım elinden silahı.
sonra bi döndük gökhana baktık ki zavallı bembeyaz kesilmişnereye geldim lan ben nasıl sabah etcem burda bakışları atıyo ağlıcak...
neyse dayanamadık güldük bi 5-6 dakka sonra rahatladı gariban[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
ha şey vardı aklıma geldi deplasmanda küçüklere yapardım :D
gerekli malzemeler :
1-2 küçük insan
1 adet pense
2 yardımcı
1 tüp bengay(isteğe bağlı)
1 tane koli bandı(isteğe bağlı)
yapılışı:
2 adet yardımcı 1 küçük çocuk yakalar.sonra onu soyarlar sonra düze bir semine yatırarak pembeleşinceye kadar istenilen bölgelere vurulur ki kulak memesi kıvamına gelmeside tatlandırıcı etki yapar.sonra işe penseli esas oğlan girer.burun göğüs ucu penis testisler olmak üzere türlü yerlere basınç uygular.isteğe bağlı olarak bengay kreması ve koli bandı ile epilasyon yapılmış olarak servis edilir.diğer küçüğe geçilir.
not:buda işkencemsi bişie oldu idare ediver[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
sofben(bu nasil yaziliyordu) varsa evde cocuklardan herhangi biri dustayken ,baska bi cesmeden sicak su ac, dustaki cocuk donsun.
bazen bizde oluyor boyle ,kufurler havada ucuyor :)
Mesaj tarihi:
ya bide ilk uyuyanın ağzına vermece vardı ama onu uyumayanın zorla eline yüzüne sürtmece olarak modifiye edebilirsin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 24 Temmuz 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D
abi normal deplasman olayları bide üst versiyon yatılı okullar var[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:

kanberdim bi zamanlar
  • Yeni Oluştur...