Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 banada uyar .. ama alliance olma işi biraz yaş zor gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla ally horde farketmez horde olursam orc warior açıp balta kullanmak istiorum grunt hesabı =) ally olursam bilmiyorum artık naparım yaaa yapalım bişiler =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 22 Temmuz 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende horde olmak isterim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ok ozaman bi karara bağlayalım bana farkkoymaz. Server earthenring olsun cunku o dıgerınden daha az ama genede arada queue oluyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende bi elf le birlikte taa o adadan IF ye gitmiştik ama ne zevkliydi ya manyak tı walla!Ama şimdi arkadaşlar bakın horde olanlar horde olursa gene zevk almassınız fazla gelin ally açalım bence bende hordum zaten ama ally rp de daha bi iyi oluo efler human femaller falan hesabı :) allah askına hesabı demeyin ya banada takldı ne öle avrupa yakasındaki sertaç gibin.benzetme hesabı :D Bu arada bide guild kuraruz hep beraber takılırız yani birliktelik hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hadi hemen ayarlayalımda oynayalım ya çok istiorum wala aşırı zevkli olucak oyun aşırı :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben druid yada mage acarım .. horde a karar verirseninz atın bana mesaj acıyım hemen charı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 horde olursa druid , alliance olursa mage açarım ama alt char olur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bizde en az 3 arkadaş rp serverında oynamak istiyoruz (Normal server da oynuyoruz oyundan sıkılmadık ama rp ayrı bi olay ) WOW da rp yapmak ile ilgili bikaç soru var aklımda yardımcı olursanız 1 Muhabbet ortamı dışında rp server larının diğerlerinden farklı bir yapısı varmı ? orda da heryer yaratıkmı dolu ? honor falan aynımı ? 2 çar ölünce ne yapacağız devamlı dirilip dirilip ben dün gece 9 kez öldüm sağolsun mezarlıkta bi melek varmış beni devamlı resledi mi diycez ? hade grup olarak giderken elemanlardan biri ölür ve priest pala falan vardır res çeker ok.. Ama mezarlıkta dirilmek biraz garip geliyo rp açısından Bir de burda beraber oynayacak arkadaşların rp ye ortak bi bakış açısı olması gerekir. Birisi karakterine özgeçmiş yazarken, stormwinde ilk geldiğinde bankanın yerini sorarken diğeri işte latency den falan konuşursa zevki kalmaz. Zaten basit bi rp yi kendi serverlarımızda da yapabiliriz ark lar arasında. Ama nası olursa olsun denemek isterim, başladığınızda server ve char adı yazarsanız buraya buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: DasDa, 21 Temmuz 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Bir de 24 saat oynamayın :) sıkılmamanın sırrı bu bence[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende valla hafta ici 3 saat oynayabiliyorum aksamlari ama hafta sonu pazar full oynuyorum o zamanda aksama dogru bayintilar gelmeye basliyor. :) kes kes nereye kadar 60 a kadar :P[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 neyle o kadar fazla uğraşsanız, sıkılırsınız. doğaldır ;) rp serverına gitmeyide düşünüyorum ama bl'de ki karakterim hala lvl 33 :) ondan sıkılmam zor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 @erchivist Ölmeyi bayılma olarak değerlendiriyorum ben.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 @Suark doğru güzel bi düşünce. Mezardan gelip cesedi alma olayida bayginken gorduklerin olur mantıklı. Tabi party de ve baygın halde yatarken "rez plz" falan yazmamak lazım : )) [Bu mesaj erchivist tarafından 22 Temmuz 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 [Bu mesaj erchivist tarafından 22 Temmuz 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj erchivist tarafından 22 Temmuz 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Farinal bizim guilde ilk girdiğinde sıkılıp çıkacağını anlamıştım hatta Rahn'a söyleyecektim ama bi izliym dedim yanılmamışım aynısını power of the forsaken içinde yapmıştın eminimki yeni kurulacak guilddede yapacaksın inşallah sıkılmassın bu sefer biraz daha gayretli ol iyi bir char kas yoksa eğlenemessin[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 pişşt nabıoz şindi söleyin bakem[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şahsen Full BG ile rank 14 ü vurup twinkime geçmeyi düşünüyorum. Akşam zaten MC, onyxia, BWL ayrıca ilerde gelicek 20 ye yakın yeni instance haberlerini duyunca bırakasım da gelmiyor. Rank 14 ü vurunca direk warlocku kasıcam ;D. Tabi tatil sayesinde rank 10 dan 8 e düştüm ama yılmak yok :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ya durun hele gelcek çok fazla instance flana filan var.Mesela ben Karazhan'ı bekliyorum.Medivh abimiz ile sohbet ederiz orda :) . Ama sıkıldıysanız acc'yi dondurun.Yeni patchler, güzel içerikler geldiğinde açar bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Hammerheart, 22 Temmuz 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Farinal bizim guilde ilk girdiğinde sıkılıp çıkacağını anlamıştım hatta Rahn'a söyleyecektim ama bi izliym dedim yanılmamışım aynısını power of the forsaken içinde yapmıştın eminimki yeni kurulacak guilddede yapacaksın inşallah sıkılmassın bu sefer biraz daha gayretli ol iyi bir char kas yoksa eğlenemessin Haydaa,şimdi birincisi ben HH den sıkılmadım.Ikincisi ben o undead i bakmak için nası olduguna açmıştım sonra baktım guild kurolar girim dedim sonra vazgeçtim undead den geri döndüm adamımma ama o giulde ben hiç girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şimdi liste yapıyoruz hadi bakem: Server-Earthenring. 1-Farinal (yani ben) başka kimler gelio?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben varım gerçi 1 hafta sora 1 ay oynayamıcam[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 up[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Earthen ring deki isimlerinizi yazın o zaman buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ordamı başlıoz? ally mi hordemu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar