Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedendir bilinmez..

Farinal

Öne çıkan mesajlar

valla ally horde farketmez horde olursam
orc warior açıp balta kullanmak istiorum grunt hesabı =)
ally olursam bilmiyorum artık naparım
yaaa yapalım bişiler =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 22 Temmuz 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok ozaman bi karara bağlayalım bana farkkoymaz.
Server earthenring olsun cunku o dıgerınden daha az ama genede arada queue oluyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi elf le birlikte taa o adadan IF ye gitmiştik ama ne zevkliydi ya manyak tı walla!Ama şimdi arkadaşlar bakın horde olanlar horde olursa gene zevk almassınız fazla gelin ally açalım bence bende hordum zaten ama ally rp de daha bi iyi oluo efler human femaller falan hesabı :)

allah askına hesabı demeyin ya banada takldı ne öle avrupa yakasındaki sertaç gibin.benzetme hesabı :D

Bu arada bide guild kuraruz hep beraber takılırız yani birliktelik hesabı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde en az 3 arkadaş rp serverında oynamak istiyoruz (Normal server da oynuyoruz oyundan sıkılmadık ama rp ayrı bi olay )

WOW da rp yapmak ile ilgili bikaç soru var aklımda yardımcı olursanız

1 Muhabbet ortamı dışında rp server larının diğerlerinden farklı bir yapısı varmı ? orda da heryer yaratıkmı dolu ? honor falan aynımı ?
2 çar ölünce ne yapacağız devamlı dirilip dirilip ben dün gece 9 kez öldüm sağolsun mezarlıkta bi melek varmış beni devamlı resledi mi diycez ? hade grup olarak giderken elemanlardan biri ölür ve priest pala falan vardır res çeker ok.. Ama mezarlıkta dirilmek biraz garip geliyo rp açısından

Bir de burda beraber oynayacak arkadaşların rp ye ortak bi bakış açısı olması gerekir. Birisi karakterine özgeçmiş yazarken, stormwinde ilk geldiğinde bankanın yerini sorarken diğeri işte latency den falan konuşursa zevki kalmaz. Zaten basit bi rp yi kendi serverlarımızda da yapabiliriz ark lar arasında.
Ama nası olursa olsun denemek isterim, başladığınızda server ve char adı yazarsanız buraya buluşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

@erchivist
Ölmeyi bayılma olarak değerlendiriyorum ben.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal bizim guilde ilk girdiğinde sıkılıp çıkacağını anlamıştım hatta Rahn'a söyleyecektim ama bi izliym dedim yanılmamışım aynısını power of the forsaken içinde yapmıştın eminimki yeni kurulacak guilddede yapacaksın inşallah sıkılmassın bu sefer biraz daha gayretli ol iyi bir char kas yoksa eğlenemessin[signature][hline]Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
www.wowturk.com
Sosyal ağlarda paylaş

pişşt nabıoz şindi söleyin bakem[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen Full BG ile rank 14 ü vurup twinkime geçmeyi düşünüyorum. Akşam zaten MC, onyxia, BWL ayrıca ilerde gelicek 20 ye yakın yeni instance haberlerini duyunca bırakasım da gelmiyor. Rank 14 ü vurunca direk warlocku kasıcam ;D. Tabi tatil sayesinde rank 10 dan 8 e düştüm ama yılmak yok :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 22 Temmuz 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Farinal bizim guilde ilk girdiğinde sıkılıp çıkacağını anlamıştım hatta Rahn'a söyleyecektim ama bi izliym dedim yanılmamışım aynısını power of the forsaken içinde yapmıştın eminimki yeni kurulacak guilddede yapacaksın inşallah sıkılmassın bu sefer biraz daha gayretli ol iyi bir char kas yoksa eğlenemessin

Haydaa,şimdi birincisi ben HH den sıkılmadım.Ikincisi ben o undead i bakmak için nası olduguna açmıştım sonra baktım guild kurolar girim dedim sonra vazgeçtim undead den geri döndüm adamımma ama o giulde ben hiç girmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben varım gerçi 1 hafta sora 1 ay oynayamıcam[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...