Sado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Merhaba arkadaşlar ben vendorlarin menulerini degiştirmek istiyorum fakat hangi dosyadan olucani kestiremedim icin bir başlangic yapamadim.Bu arada bir kac sorum daha olucak [spo1=Cözemedigim sorunlar]if !(( + ) > ) if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif (burdaki sorun Yemekler cantaya düşmüyor.def.scp icinde bir yere birsey eklenecekmiş dediler ama ne oldunu anlamadim düzeltemedim.) Dahda sonra Target sorunu Mesela Field büyülerinde mesela wal of stone ile bir player kistirdim diger duvara target verip aticam( crosswall )sonra flam sanet yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim. Gelelim Su Rune book üst üste acilip istedimzi yere gidebilme olayina soyleki rune book aciyorum mesele 4 tane actim britain magincia minoc cove bunlara sirasi ile tikliyorum ve hiç fizlamadan gidiyor.Bu sorun 55i böle degil acilmiyordu rune book. [/spo] Kullandigim Sürüm 0.55 Rc 4.0.2 Win32 Arkadaşlar cikabilicek olasi sorunlarida burada yazip cözümlerinide sölerseniz Cok menun olurum. Herkese ilgisinden alakasindan dolayi simdiden teşekkürlerimi sunarim. [Bu mesaj Sado tarafından 21 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sado tarafından 21 Temmuz 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kırk yıllık crosswall olmuş bacakarası. :/ dövüşlü chat ftw![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 :D prd ya bilmiyodum aklima gelmedi işte bu arada bu sorunlari cözebilcek biri varmi ya 2 haftadir cözemedim artik pes ettim yaziyim dedim.Bu arada teot fix icin tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Sado, 21 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar ben vendorlarin menulerini degiştirmek istiyorum fakat hangi dosyadan olucani kestiremedim icin bir başlangic yapamadim.Bu arada bir kac sorum daha olucak [spo1=Cözemedigim sorunlar]if !(( + ) > ) if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif endif (burdaki sorun Yemekler cantaya düşmüyor.def.scp icinde bir yere birsey eklenecekmiş dediler ama ne oldunu anlamadim düzeltemedim.) Dahda sonra Target sorunu Mesela Field büyülerinde mesela wal of stone ile bir player kistirdim diger duvara target verip aticam(crosswall )sonra flam sanet yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim. Gelelim Su Rune book üst üste acilip istedimzi yere gidebilme olayina soyleki rune book aciyorum mesele 4 tane actim britain magincia minoc cove bunlara sirasi ile tikliyorum ve hiç fizlamadan gidiyor.Bu sorun 55i böle degil acilmiyordu rune book. [/spo] Kullandigim Sürüm 0.55 Rc 4.0.2 Win32 Arkadaşlar cikabilicek olasi sorunlarida burada yazip cözümlerinide sölerseniz Cok menun olurum. Herkese ilgisinden alakasindan dolayi simdiden teşekkürlerimi sunarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu sorunu bilen yok sanirim he arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hemen ultrAslan ı Cagıralım o biliyordur..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...Vazgeçilmezmiş yelken;Bülbül ötmeyince anladım..Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaşlar yardim edicek birileri yokmu ya bu konularda tikandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -vendor menulerı deiştirmek için dosya aramana gerek yok. cunku oyle bir dosya yok. kendin 0 dan yazmalısın.. dialog şeklinde.. - yemek olayına gelince o triggerın bulundugu kısmı buraya yaz. onun önündeki satırlar sorun çıkartmış olabilir.. - runebook olayındada dialogu " sdialog d_runebook " şeklinde aç [Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Temmuz 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 onu bilmiorumda player kistirdim diger duvara target verip aticam( crosswall )sonra '' flam sanet '' yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim '' flam sanet '' kısmını hiç anlıyamadım pihihii kusura bakma yardımcı olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya target sorununda bahsediyor sanirim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aynen öle wolcano target sorunundan bahsediyorum yani wal of stone ustene yine wal of stone atmak istiyorum ama olmuyor. bu arada yemek ve baliklarin cantaya düşmesi. if !(( + > if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif buyrun script böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 runebook acildiginda bir item equip ettirip, daha sonra eger tekrar runebook button'una tiklatilirsa fizzle ettirebilirsin.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sdialog yaparak runebooku açtırabilir.. (r4te) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 chernobel'in dediği gibi sdialog ile problemi çözebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bütün dialoglarda sdialog kullanmalısınız. Yoksa rename kısmını açar. Ondan sonra runebooku açar. Daha sonra rename i kapatırsa yine iki tane açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadaşlar su yemek olayina cözüm bulun ya cildiricam sürekli yere düşüyor. scriptini aşagida verdim(player charla deneyince) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu sorunu bilen yok sanirim he arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hemen ultrAslan ı Cagıralım o biliyordur..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...Vazgeçilmezmiş yelken;Bülbül ötmeyince anladım..Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 arkadaşlar yardim edicek birileri yokmu ya bu konularda tikandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 -vendor menulerı deiştirmek için dosya aramana gerek yok. cunku oyle bir dosya yok. kendin 0 dan yazmalısın.. dialog şeklinde.. - yemek olayına gelince o triggerın bulundugu kısmı buraya yaz. onun önündeki satırlar sorun çıkartmış olabilir.. - runebook olayındada dialogu " sdialog d_runebook " şeklinde aç [Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Temmuz 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 onu bilmiorumda player kistirdim diger duvara target verip aticam( crosswall )sonra '' flam sanet '' yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim '' flam sanet '' kısmını hiç anlıyamadım pihihii kusura bakma yardımcı olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya target sorununda bahsediyor sanirim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aynen öle wolcano target sorunundan bahsediyorum yani wal of stone ustene yine wal of stone atmak istiyorum ama olmuyor. bu arada yemek ve baliklarin cantaya düşmesi. if !(( + > if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing)) if ( == t_fish) // tutulan baliklari act.bounce // at cantaya endif elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery)) if ( == t_food) // yapilan yemekleri act.bounce // at cantaya endif endif buyrun script böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 runebook acildiginda bir item equip ettirip, daha sonra eger tekrar runebook button'una tiklatilirsa fizzle ettirebilirsin.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sdialog yaparak runebooku açtırabilir.. (r4te) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 chernobel'in dediği gibi sdialog ile problemi çözebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bütün dialoglarda sdialog kullanmalısınız. Yoksa rename kısmını açar. Ondan sonra runebooku açar. Daha sonra rename i kapatırsa yine iki tane açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadaşlar su yemek olayina cözüm bulun ya cildiricam sürekli yere düşüyor. scriptini aşagida verdim(player charla deneyince) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar