Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vendor menuleri ve Sorular.

Sado

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ben vendorlarin menulerini degiştirmek istiyorum fakat hangi dosyadan olucani kestiremedim icin bir başlangic yapamadim.Bu arada bir kac sorum daha olucak

[spo1=Cözemedigim sorunlar]if !(( + ) > )
if (( == id(skill_fishing)) || ( == skill_fishing))
if ( == t_fish) // tutulan baliklari
act.bounce // at cantaya
endif
elseif (( == id(skill_magery)) || ( == skill_magery))
if ( == t_food) // yapilan yemekleri
act.bounce // at cantaya
endif
endif
endif (burdaki sorun Yemekler cantaya düşmüyor.def.scp icinde bir yere birsey eklenecekmiş dediler ama ne oldunu anlamadim düzeltemedim.)

Dahda sonra Target sorunu Mesela Field büyülerinde mesela wal of stone ile bir player kistirdim diger duvara target verip aticam( crosswall )sonra flam sanet yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim.

Gelelim Su Rune book üst üste acilip istedimzi yere gidebilme olayina soyleki rune book aciyorum mesele 4 tane actim britain magincia minoc cove bunlara sirasi ile tikliyorum ve hiç fizlamadan gidiyor.Bu sorun 55i böle degil acilmiyordu rune book.
[/spo]

Kullandigim Sürüm 0.55 Rc 4.0.2 Win32

Arkadaşlar cikabilicek olasi sorunlarida burada yazip cözümlerinide sölerseniz Cok menun olurum.

Herkese ilgisinden alakasindan dolayi simdiden teşekkürlerimi sunarim.

[Bu mesaj Sado tarafından 21 Temmuz 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sado tarafından 21 Temmuz 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sado, 21 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaşlar ben vendorlarin menulerini degiştirmek istiyorum fakat hangi dosyadan olucani kestiremedim icin bir başlangic yapamadim.Bu arada bir kac sorum daha olucak

[spo1=Cözemedigim sorunlar]if !(( + ) > )
act.bounce // at cantaya
endif
act.bounce // at cantaya
endif
endif
endif (burdaki sorun Yemekler cantaya düşmüyor.def.scp icinde bir yere birsey eklenecekmiş dediler ama ne oldunu anlamadim düzeltemedim.)

Dahda sonra Target sorunu Mesela Field büyülerinde mesela wal of stone ile bir player kistirdim diger duvara target verip aticam(crosswall )sonra flam sanet yakip oldurmek istiyorum ama target almiyor bu sorunu düzeltemedim.

Gelelim Su Rune book üst üste acilip istedimzi yere gidebilme olayina soyleki rune book aciyorum mesele 4 tane actim britain magincia minoc cove bunlara sirasi ile tikliyorum ve hiç fizlamadan gidiyor.Bu sorun 55i böle degil acilmiyordu rune book.
[/spo]

Kullandigim Sürüm 0.55 Rc 4.0.2 Win32

Arkadaşlar cikabilicek olasi sorunlarida burada yazip cözümlerinide sölerseniz Cok menun olurum.

Herkese ilgisinden alakasindan dolayi simdiden teşekkürlerimi sunarim.
Sosyal ağlarda paylaş

-vendor menulerı deiştirmek için dosya aramana gerek yok. cunku oyle bir dosya yok. kendin 0 dan yazmalısın.. dialog şeklinde..

- yemek olayına gelince o triggerın bulundugu kısmı buraya yaz. onun önündeki satırlar sorun çıkartmış olabilir..

- runebook olayındada dialogu " sdialog d_runebook " şeklinde aç

[Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Temmuz 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öle wolcano target sorunundan bahsediyorum yani wal of stone ustene yine wal of stone atmak istiyorum ama olmuyor.
bu arada yemek ve baliklarin cantaya düşmesi.

if !(( + >
act.bounce // at cantaya
endif
act.bounce // at cantaya
endif
endif

buyrun script böle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...