Metehan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Metehan, 20 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Goktug? Nerede gechiyor hangi ansiklopedide yada kaynakta ? Hangi kardeshi ? Bildigim kardeshi richardin kiz kardeshi ile evlendirmeyi dushundugu sabahaddin var birtek. Arapcasi `Abu-Bakr Malik Al-Adil I` aramasi kolay olur. Gelişim hachette ansiklobedisi aslında git bir tarihçiye sor oda söyler.Selahattin eyyubi kürtse bana bitane kürt eser gösterin.Kürtlerin yaptığı. Hükümdar kürtse kürt esrde vardır nasıl osmanlı Türkse Türk eserler varsa.[signature][hline]Ey Türk! Unutma ve Affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metehan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Arıca ben sana en yakın zamanda kendimde araştırıp gösterecem.Mesaj atarım daha kesin olur.[signature][hline]Ey Türk! Unutma ve Affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Haçlı ordularına karşı verdiği mücadelelerle bütün İslâm Dünyası''nda sarsılmaz bir şöhrete kavuşan Selahaddin Eyyûbi''nin bir kürt hükümdarı, Eyyûbi Devleti''nin de bir kürt devleti olduğunda ısrar ederek, bu büyük İslâm mücâhidine duyulan hayranlıktan yararlanmak isteyen bölücü propaganda, aynı amaçla bir başka yalana başvurmuştur. -Malazgirt Savaşı''na 20 bin kürt katıldı! Derhal belirtmek isteriz ki, kürtlerin Malazgirt Meydan Muharebesi''ne iştirak etmeleri bizi rahatsız etmez. Selâhaddin Eyyûbi Kürt olsaydı niye ordu ve yönetimde Kürt yok ?.. Halk Kürt müydü ?.. Yönetim ve Ordu Türklerin elindeydi. Eyyubi'nin Türklüğünü önemli kanıt ise yönetim ve ordu'da Türk komutanlar fazla bulmasıydı. Bir gün Selahaddin Eyyubi Kürt olmadığına anlayacaksınız. Resmi Türk tarihi değiştirilecek. Ben her şeyi Türk ilan etmem. Öyle yapmaya çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tmm herşey konuşulmuş tartışılmış ama bir nevi farkında olmadan sizde bu konuları buraya taşıyarak herkesin iyi ya da kötü bu konu hakkında düşünmesine neden olmuşsunuz. Hiç aklında olmadığı halde bu yola yatkın biri sizin konuşmalarınızdan negatif yönde etkilenebilir ve birden kürt düşmanı olabilir. En iyisi olayı kapatmak. Kürtler kadar Türkler den de bu ayrımı yapanların olduğunu da unutmadan tabii ki...[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @Metehan, Selaheddîn i Eyûbî - Farsca Salah ad-Din Yusuf Ibn Ayyub - Arapca Musluman olmasi nedeniyle arapca bir isim almasi normal. Ama Asil ismi olan Selaheddîn farsca. Sanirim yeterli olur. Ama tartishirim bu konuyu . Sanirim onunla ilgili bir baslik olacakti , orada devam ederiz. Arashtiricam dedin arashtirirsin beni de aydinlatirsin bilmediklerim varsa ogrenirim. Saygili bir ortamda her sekilde her fikri tartishirim. @Diablo Sana yazdigim hicbir yaziya karsilik alamadim. O kadar yazi yaziyordun sayfalarca ne oldu anlamadim bir anda sustun. Gidip Atsiz Ataya `shamanist`i diyebilipte Gokturkler ustune yazi yazabildikten .ustune Ben Ziya Gokalpten aldim Turkculugu deyip Ziya Gokalp`in Turkculuk Doktirininin 1.Maddesinden sinifta kalan (Bkz. Rumuzun - Nickin) kishiyi nasil insanlar ciddiye alirlar bir anlat bana bunu. Anliyim bende , insanlarda ki ciddiye alsinlar seni yada yazdiklarini.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu arada, Diablo , Ispanyolca, Diabol (Lat) buradan geliyor, Seytan demek.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @Zagg, Herhangi bir kisi benim yada bashkalarinin yazdigi yazilara bakipta Y nin yada Z nin dusmani olacaksa o onun problemi en yakin zamanda dushunmeyi ogrenmesi gerekir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki: @Diablo Sana yazdigim hicbir yaziya karsilik alamadim. O kadar yazi yaziyordun sayfalarca ne oldu anlamadim bir anda sustun. Gidip Atsiz Ataya `shamanist`i diyebilipte Gokturkler ustune yazi yazabildikten .ustune Ben Ziya Gokalpten aldim Turkculugu deyip Ziya Gokalp`in Turkculuk Doktirininin 1.Maddesinden sinifta kalan (Bkz. Rumuzun - Nickin) kishiyi nasil insanlar ciddiye alirlar bir anlat bana bunu. Anliyim bende , insanlarda ki ciddiye alsinlar seni yada yazdiklarini. Ya Nihat Atsızı biliyorum. Ne ilgisi var ?.. Özel'de konuşalım. Türk Milliyetçilik Ziya Gökalp'tan öğrendim. Ben Türk-İslam birliğine hayır diyemem. Nickimin asıl Çağrıkurt tur. Bu site türkçü olmadığı için sevdiğim oyunun ismi koyayım dedim. DiabloTyrael oldu. Neyse Eyyubi ismi ne farsça ne de arapça bilmem. Ama Selçuklu sultanlar Celâleddin Harezmşah, Alaeddin Keykubat gibi yabancı ismiyi kullanan Türk komutanlar vardı . Şimdi İranlılar bu adamları İranlıdır diye yutturuyorlar. Aynen Eyyubi'ye Kürttür denmesi gibi.. [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 20 Temmuz 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ozelden kosushacak birsey yok. Ben fikirlerimi sonuna kadar savunan bir insanim, burada cikipta ben Turkcuyumdiyebilen ustune bunu 40 kishi ile tartishan bir insanim.Gecen seneki tartishmalarimi okursan anlarsin.Insanlar insan gibi tartishabildikleri surece hic bir sorun yoktur benim gozumde. Ezbere konushmam,bilerek ve inatla yazdigim yada soyledigim birsey varsa gerektiginde yada istendiginde uluslararasi kaynagini da yaninda yazarim (Aslidna dogrusu herseyin kaynagini yazmak ama acikcasi gidipte link almaya useniyorum her yazdighim yaziya) Atsiz Ataya ne olmusha gelince benim sana Atsiz Atayi bilip bilmedigini soramamin nedenini istersen Atsiz Atanin vasiyeti. Zor degil ararsin bulursun. Ama onun karsiliginda senden aldigim cevap `Samanist Atsiz i bosver` Madem Atsiz ata samanist sende birak gokturkleri ,hunlari oguzlari.neden tartishiyorsun ki? Sana gore Yakutlarda Turk degildir. (Ziya Gokalpi bir daha okumani tavsiye ederim). Eger her Musluman halki yada tarihteki her taninan muslumani Turk yapacaksak cok isimiz var.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Ozelden kosushacak birsey yok. Ben fikirlerimi sonuna kadar savunan bir insanim, burada cikipta ben Turkcuyumdiyebilen ustune bunu 40 kishi ile tartishan bir insanim.Gecen seneki tartishmalarimi okursan anlarsin.Insanlar insan gibi tartishabildikleri surece hic bir sorun yoktur benim gozumde. Ezbere konushmam,bilerek ve inatla yazdigim yada soyledigim birsey varsa gerektiginde yada istendiginde uluslararasi kaynagini da yaninda yazarim (Aslidna dogrusu herseyin kaynagini yazmak ama acikcasi gidipte link almaya useniyorum her yazdighim yaziya) Atsiz Ataya ne olmusha gelince benim sana Atsiz Atayi bilip bilmedigini soramamin nedenini istersen Atsiz Atanin vasiyeti. Zor degil ararsin bulursun. Ama onun karsiliginda senden aldigim cevap `Samanist Atsiz i bosver` Madem Atsiz ata samanist sende birak gokturkleri ,hunlari oguzlari.neden tartishiyorsun ki? Sana gore Yakutlarda Turk degildir. (Ziya Gokalpi bir daha okumani tavsiye ederim). Eger her Musluman halki yada tarihteki her taninan muslumani Turk yapacaksak cok isimiz var. Nihat Atsız'ı tartışmak bu konuda uygun değil. Bu konu Türk-Kürt tartışmasıdır. Yani boşver dediğim sonra konuşuruz demek istedim. Göktürkler, Hunlar, Uygurlar bu ismiler gerçek değildir, Batılı tarihçiler yazmıştır. Biz kendimiz Dünya ve Türk tarihini yazmalıyız. Eski Türkler hiçbir zaman şaman olmadılar. Hala değildir. Yarın konuyu açacağım o konuda tartışırız. bekleyelim.. Yakutları pek araştırmadım. Ziya Gökalpın Ermenilerle ilgili araştırmaları takip ediyorum. Başka birşey yok.. Vatansever ve Türk Milliyetçi olmayı babam öğretti. Ben çok sevmiştim Türk milliyetçiliğini. Çocuğumdan bugüne kadar her ayda 4-5 kez Anıtkabire girip çıkıyoru. Sevgim çoktu Atatürk ve Vatana.. Nihat Atsızın yazıları okudum, pek ciddiye almadım. Kan ve soya dayalı ırk ?? Yahudilerin ırkçılığına benziyor. O adam Samanist miydi Müslüman değil miydi Hala tartışmalı bir konudur. Bir yabancı bir Türkle evlenebilir ama çocuk Türk olur. İsteyen başka ırk olsun. Neyse Ziya Gökalp'ı okumayalı çok uzun zaman olmuştu. Türk-İslam birliğine katkı sağlayacak işler yapmalıyız. Öyle yapacaksak Allah'ın iziniyle ve O'nun gücüyle Cihan devleti oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 3- :ŞMRLO:NGK:ImtsI:NGK:NMUB:MAP:MÜÇ:EZÜ:AJILGO:IsIk :smrib:iti:smrib:ATUT:nisürüt:nili:HNDOB:Xrüt:NPRLO :GNDUB:IKDhLuB:trüt:nplüs:üs:smr:IGY:POK:HLOB:tröt :smrüküs:ggçZIt:smrJXy:GGLŞB:smLiK:ZB:pok:smL:POK :Ürik:igt:AKŞIy:NKRDK:ülgli 4- :AC:Xrüt:köX:ZSKO:idi:AR:nik:smRJUq:igt:AKGPKrmt :amy:IqRYUB:smr:NGK:PL:smr:NGK:eglib:smr:RURLO :Züt:emy:INDUB:emy:irlgb:Cr:smr:PL:Cr:smr:eglib :smti:gürüt:PTUT:gli:Cr:smTUT:AC:gli:nüçü:IN:smr :smLOB:kgrk:AC:iZö Erk Yurtsever Beg`in Cevisiyle, 3- Kişi oğlunun da üstüne atalarım Bumın Kağan, İstemi Kağan oturmuş. Oturunca Türk Bodunu'nun ilini, töresini tutu vermiş, edi vermiş. Dört yan hep yağı imiş. Ordu gönderip dört yandakı bodunu hep almış, hep bağlamış. Başlıya baş eğdirmiş, dizliye diz çöktürmüş. Doğu'da Kadırkan ormanına kadar, Batı'da 4- Temirkapı'ya kadar kondurmuş. İkisi arasında pek düzensiz Kök Türk öylece oturur imiş. Bilge kağan imiş. Alp kağan imiş. Buyruğu bile bilge imiş gerçek, alp imiş gerçek. Beğleri bile, bodunu bile düz imiş. Onun için ili öyle tutmuş gerçek. İli tutup töre düzenlemiş. Kendisi öylece ölümü bulmuş. Gokturk (Kok Turk , turkce de G harfi yoktur)kelimesini isaretledim . Gokturkler diye kimse yoktur adli yazilarina karsi Turk tarihinin bilinen en eski yazitlarini ornek vermek isterim. NGK:Aglib: Bilge Kagan Ha bunlari da batililar yazdi dersen... O zaman birsey diyemem iste. Kun (Hun)lar ile ilgili cok uzun arashtirmalarim var. Onlari da istersen derleyip aciklarim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 21 Temmuz 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Delidumrul tarafından 21 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tamam Göktürk'ü tartışacağız hadi sen başka konuyu aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ne/Hangi konu? Anlayamadim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar ideoloji tartışmak en hafif tabirle hoş karşılanmıyor burada biliyorsunuz değil mi? ki ortada birisinin bir şey olduğunu başka birisine kanıtlaması tartışması var anladığım kadarıyla, pek kafam basmadı açıkçası.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eheh harbi hangi konu ? konu kapandi sanirim az once diablo .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Adolf Hitlerin ,Musolinin vb lerini cok tartishtik burada zamaninda. Yok deyishti ise buralar onu bilemem. En son Gokturklerde kalmishtim ben ama.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @montezaus Sana hak vererek ve kafa sisirdigimden dolayi ozur diliyerek; Soyleyecegim sey su. Bir insan kurd ise zorla Turk yapmanin bir anlami yok. Zorlamanin da bir anlami yok. Zorlarsan cok daha kotu sonuclar dogurur ki bizim bugune kadar yaptigimiz sey. Lazsa da ayni cerkezse de. Birakin ne ise o olsun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 21 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Ne/Hangi konu? Anlayamadim. Göktürk ya da Türük Bil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Türük, bildigim kadariyla Turk`un gercek hali. Emin degilim, neyse ac sen bashla eger katilmadigim yer varsa soylerim. Gokturk, Hun vs yoktur diyen sensin var diyen dunya. Ben Gokturkler Vardir diye konu acarsam millet guler.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 21 Temmuz 2005 00:52 tarihinde demiş ki: Türük, bildigim kadariyla Turk`un gercek hali. Emin degilim, neyse ac sen bashla eger katilmadigim yer varsa soylerim. Gokturk, Hun vs yoktur diyen sensin var diyen dunya. Ben Gokturkler Vardir diye konu acarsam millet guler. Görürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 DiabloTyrael nasıl bir zihniyet bu ya? 2 sayfa boyunca ''şunu tartışalım,bunu tartışalım'' ''ben yalan söylemem,beni böyle kefeye koymayınız'' gibi abuk alflar etmekten başka hiç bieşy yapmıyorsun. sana göre;nasyonalsosyalist,türkçü,millyetçi,köpekçi,ülkücü,kemalist kişisisin... atıp tutmaktan başka yaptığın bir halt yok. öne sürdüğün tezlerin çoğu taraflı kaynaklardan edinilmiş hiçbir temeli olmayan sığ fikirlerler topluluğundan başka hiçbirşey değil.hepside boş!! buna rağmen forumlarda çıkıp neredeyse faşizm propagandası bile yapabiliosun. Türkçe konuşmayı bilmediğin,anlamadaığın çok bariz ortada. türkiyede de yaşamadığını söyliyebilirim. yazılarındaki anlatım bozukluğu geçtim anlam karmaşası içinde hiçbir halt anlatamiosun buna rağmen hep üste çıkmaya çalışıosun.''ben şu konuda böle bilgi edindim,bunlar böledir bunlar böledir hede hödö'' bıktık senden artık tamam mı? ya adam gibi antık çerçevesinde msglar at yada hiç konuşma çünkü zaten kimse seni kaale almio,kalee alanıda ben kaale almiorum. insanların çenmsenip önemsenmemesi tamamen kendi elindedir. eğer insanlar hiç umrunda olmasaydı bu forumlara msg atmanın manası olmazdı.tabi insanlar ne şekilde umrunda oda senin takdirinde olan bişey. tarih bilimkurgusu die bi bölüm açılırsa oraya bol bol mesaj atabilirsin mesela,sana çok daha uygun olur.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 21 Temmuz 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ne diyorsun be ? Kafan bozuksa umurumda mı efendim ? Şunu tartışalım, bunu da tartışalım demedim ki daha sonra tartışabiliriz dedim. Ben yazılarım hepsi güvenilir kaynaklıdır. Birçok kitaplardan alarak konuları değerlendirip toplarım ve yayınlarım. Benim işim bu Sanane ?.. "sana göre;nasyonalsosyalist,türkçü,millyetçi,köpekçi,ülkücü,kemalist kişisisin..." Ha kişisel saldırı? Haha sen de milli şuursuz, köpek kafalı, gerçeklerden hoşlanmayan, Türkçe harflerini bile kullanmayan Mandacı ve Uşaksın. Siz gerçeklerden pek hoşlanmazsınız! Hatta gerçeklerin peşinden koşan insanların yani siz çoğu bile bulduğu gerçeğin yalan olmasını veya kendisinin deli olmasını diyebilir. Çünkü bazen yalanlar, gerçekten çok daha tatlı bir dünya yaratır size! Aslında bugün kızdığınız dünyayı yaratan sizlersiniz. Çünkü dün bugünün yılgınlıklarını hazırladı. Yarının sessizliğinin ise size getireceğini bilmiyorsunuz. Neden ve nereye gideceğini bilmeyen, düşünmeyen Siz sürülerinin dünü yoktur. Yarını ise boş hayallerdir. Gerçeklerden hoşlanırım. Belki bir gün yazılarımın birçoğu gerçek olduğunu anlayacaksınız. Türk Tarih'in gerçekleri gün ışığına çıkarmak benim için serefli görevimdir. Benim işlerim, yazılarım sanane? Umurunda mı? Umurunda değilse laf etmeyin Natural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şerefli görevnde sana başarılar ama buralarda harcanıyorsun daiblo,yürü be kimö tutar çıksana meydanalra artık,biz hiçbirşey bilmioyruz kral sesnin b@b. senin dediğin doğrudur.biz bilmeyiz.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Mandoo, 19 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: DiabloTyrael, 19 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Valeron ve beyler Laza laf almayın! Lazlar Kürt gibi değildir! Oldukça vatanseveridirler hatta diyebilirim ki Yurtseverler... Annem babam Laz kökenli. Lazlar Kürtleri hiç sevmezler. Sizin bütün yazılarını ciddiye alıyorum. Devam ediniz :) Görüyorum sizi :) :) [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 19 Temmuz 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] lazlar vatansever değil direk cahil topluluklardır...lazlar yalnızca 2 işe yarar...birincisi ölümüne para biriktirmek harcamamak 2. ölümüne çoğalmak..(tanıdığım her laz ailenin en az 3 çocuğu var..) direk faşist ve cahil kesimi oluşturan lazlardır...yobazların çoğuda laz kökenlidir... ama bir diğer açıdan bakarsan en yakın arkadaşım bir lazdır... hmm biras ufak at lütfen.lazım 2 çocukluyuz. ailemin ilini söyliiym artvin türkiyenin eğitim seviyesi en yüksek illerindendir tanıdığım tüm lazlar çocuklarını iyi okutmaya çalışır .çoğu yobazlıktan çok genelde atatürkçü ve sosyal demokrattır . şimdi sen laz değilim karadenizliyim diyorsun durup dururken lazlara bu tarz çirkin sözler sarfettiğin için seni kınıyorum.[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: hangman, 21 Temmuz 2005 17:10 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 19 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: DiabloTyrael, 19 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Valeron ve beyler Laza laf almayın! Lazlar Kürt gibi değildir! Oldukça vatanseveridirler hatta diyebilirim ki Yurtseverler... Annem babam Laz kökenli. Lazlar Kürtleri hiç sevmezler. Sizin bütün yazılarını ciddiye alıyorum. Devam ediniz :) Görüyorum sizi :) :) [Bu mesaj DiabloTyrael tarafından 19 Temmuz 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] lazlar vatansever değil direk cahil topluluklardır...lazlar yalnızca 2 işe yarar...birincisi ölümüne para biriktirmek harcamamak 2. ölümüne çoğalmak..(tanıdığım her laz ailenin en az 3 çocuğu var..) direk faşist ve cahil kesimi oluşturan lazlardır...yobazların çoğuda laz kökenlidir... ama bir diğer açıdan bakarsan en yakın arkadaşım bir lazdır... hmm biras ufak at lütfen.lazım 2 çocukluyuz. ailemin ilini söyliiym artvin türkiyenin eğitim seviyesi en yüksek illerindendir tanıdığım tüm lazlar çocuklarını iyi okutmaya çalışır .çoğu yobazlıktan çok genelde atatürkçü ve sosyal demokrattır . şimdi sen laz değilim karadenizliyim diyorsun durup dururken lazlara bu tarz çirkin sözler sarfettiğin için seni kınıyorum. ne Karadenizli ne de Laz kökenli diyebilirim kendimi. Sosyal Demokrat değil, yurtseverdirler. Başka bir şey yok.. Laz değilim, Karadenizliyim demem hiç olmadı bu konuda. Lazlara çirkin sözlerim oldu mu hiç ?.. Saçmalayıp yanlış anladığını seni de kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar