Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 1-2 gün öncesine kadar kürt düşmanı hatta hitlerin yahudilere yaptığını kürtlere yapmak lazım diyen bi zihniyete sahiptim ta ki hayatımda ilk defa bi ''kürt'' ile bu konuları konuşana kadar...Ben bütün kürtlerin bölücü türk düşmanı olduğunu sanıyodum.bunun sebebi neydi sizce? tabikide bi şerefsizler topluluğu olan PKK..Kürtler farkındamıdır bilmiyorum ama kürt halkına en büyük kötülüğü yapan PKK dır...Neyse konuya dönelim adamın aynen şöle dedi ''Ben kürdüm ama ayrı devlet falan istemiyorum bu zmana kadar kardeş gibi yaşamış insanlar niye bölünsün ki?'' ve bundan sonra doğudaki halkın nası pkk nın kucağına bırakıldığını itaat etmeyenlere neler yapıldığını yaşadıklarını falan anlattı..Kürt arkadaşlara sesleniyorum bu oyunlara gelmeyin batılıların böl-yönet politikasına ve onların maşası pkk'nın özgürlük vaatlerine kanmayın el ele verip bir olursak emin olun hayat daha güzel olur ne kürtler sefalet çeker ne de mehmetçik kalleş mayınlarla şehit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bunun nedeni hem senin eskiden böle zihniyetteydim dediğin zihniyete sahip türkler, hemde aynı zihniyete sahip kürtler.kısacası o zihniyete sahip insandan hayır gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Doğru yolu bulman güzel, genellemelerden kaçınmak için demek genelleme yaptığın topluluktan birileriyle konuşman yetmiş. Bugün pkk zaten çok fazla kişi için bir rant kapısıdır ve verdiği en büyük zararı güneydoğu illerine ve oranın halkına vermektedir; bu açık ve net.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Biraz konuyu değiştiricem ama aynı yere çıkıyo Mesela Avrupa daki insanların çoğu bizi hala biraz geri kafalı olarak görüyo..sonucunda ordaki türklerin çoğunun başı kapalı,peçe takan türk kadınları mevcut.Hala müslüman kızı hristiyan bi erkekle evlendirmek istemeyen,konuşturmayan kafalar var orda..ve daha birçok şey... Norweçli bi kız öğrenci değişimi için bizim evde bulunmuştu ve kızın dedikleri aynen şuydu "ben burdaki herkesin kapalı olduğunu sanıyodum,kuralların katı olduğunu,gece yaşamının hiç olmadığını sanıyodum " ee gördü ..anlattım..ondan sonra sevdi tabi burayı.. İşte senin olayda biraz aynı hesap...hiç bi zaman genelleme yapma..her zaman istisna vardır..ama şu varki o kız doğuyu görseydi farklı düşünebilirdi..aynı şekilde sen iyi bi kürtle tanışmışsın..benimde kürt arkadaşlarım oldu.çok iyi insanlardı.. ama bazıları sonradan değişti..içlerindeki düşünce çoğunun değişmiyo..bizi değil bayrağı ve atamızı istemiyolar.. %70 i böle diim belki daha fazlası..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bende küçükken senin gibi sanırdım. Ama artık gözümde bölücü bölücüdür. Babam bile olsa vururum.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ülkemizde kürt yoktur..ülkemizde Kürt asıllı Türk vardır...kuzey ırakta kürt devleti kurulsa bile(ki kurulacak) ülkemizden tek bir insanın vatandaşlığını o ülkeye aldırmasını kabul edemem... Kürtler bizim kardeşimizdir...ama unutmamak gerekirki en kanlı kavgalar kardeşler arasında geçer...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 PKK'nin amaci zaten bu... Turkleri Kurtlerle kavgaya sokmak. Sokaklarda Kurt vatandaslarimiza saldirilsin, Kurt'e terorist damgasi vurulsun, Kurtler'den nefret edilsin. Evet PKK'nin amaci bu. Boylece hem daha cok adam toplayacak, hem de 'Bakin Turkler nasil barbar' insanlar diye Avrupa'ya, dunya'ya reklam yapacak. Amac zaten insanlarimizi birbirimize dusurmek, mumkun oldugunca sabirli olmamiz lazim, ve bu kokenden gelen vatandaslarimiza ve kardeslerimize asla haksiz yere saldirida bulunmamamiz lazim. Sucu olmayan Kurtlere zarar verilirse bu bir tek PKK'nin isine yarar, baska kimseye faydasi olmaz, bunu unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mandoo, 18 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ülkemizde kürt yoktur..ülkemizde Kürt asıllı Türk vardır Turkiye Cumhuriyeti Vatandaslari ile Turkleri ayirin artik. Ikisi farkli seyler. Kurd Lazi Cerkezi Turk yapmayin ya yeter. Birakin insanlar ne iseler o olarak kalsinlar. Birakin insanlar ne olmak istiyorlarsa o olsunlar, kimseye zarar gelmez bundan.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu arada postumun silinmesi ile ilgili bir yetkilinin cesaret edipte bir aciklama yapmasini bekliyorum. Bana saygi yada yazdiklarima saygi gosterilmiyorsa ona gore davranmasini da bilirim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dumrul abk şimdi ne yazacam: hamûl khoç... şimdi ben buraya kafkasya dillerinden Khaderce bişey yazdım. %90 merak ediyosun ne yazdığını. ve %99 bu postumda silinecek. neden? çünkü burası Türkçe bir forum. eğer zaten Türkçe yaznsıtmak istemediğmiz bişeyleri başka dillerde o biraz bizim tavuk yürekli olduğumuzu gösterir. zannediyorum ki bu yüzden olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Delidumrul, 18 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 18 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ülkemizde kürt yoktur..ülkemizde Kürt asıllı Türk vardır Turkiye Cumhuriyeti Vatandaslari ile Turkleri ayirin artik. Ikisi farkli seyler. Kurd Lazi Cerkezi Turk yapmayin ya yeter. Birakin insanlar ne iseler o olarak kalsinlar. Birakin insanlar ne olmak istiyorlarsa o olsunlar, kimseye zarar gelmez bundan. hayır ülkemiz Türkiye içinde yaşayan herkeste Türk..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: khas, 18 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki: dumrul abk şimdi ne yazacam: hamûl khoç... şimdi ben buraya kafkasya dillerinden Khaderce bişey yazdım. %90 merak ediyosun ne yazdığını. ve %99 bu postumda silinecek. neden? çünkü burası Türkçe bir forum. eğer zaten Türkçe yaznsıtmak istemediğmiz bişeyleri başka dillerde o biraz bizim tavuk yürekli olduğumuzu gösterir. zannediyorum ki bu yüzden olabilir... Problem shu, benim yazdigim sey turkce.... imzamda oldugu gibi..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mandoo, 19 Temmuz 2005 00:18 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 18 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 18 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ülkemizde kürt yoktur..ülkemizde Kürt asıllı Türk vardır Turkiye Cumhuriyeti Vatandaslari ile Turkleri ayirin artik. Ikisi farkli seyler. Kurd Lazi Cerkezi Turk yapmayin ya yeter. Birakin insanlar ne iseler o olarak kalsinlar. Birakin insanlar ne olmak istiyorlarsa o olsunlar, kimseye zarar gelmez bundan. hayır ülkemiz Türkiye içinde yaşayan herkeste Türk.. Turk denilen sey ile Turkiye Cumhuruteti vatandashligini karishtirmayin lutfen.Eger turkiye cumhuriyeti vatandashlarina turk diyorsak kan olarak Turk olanlara ne dememiz gerekiyor?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mandoo, 18 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ülkemizde kürt yoktur..ülkemizde Kürt asıllı Türk vardır...kuzey ırakta kürt devleti kurulsa bile(ki kurulacak) ülkemizden tek bir insanın vatandaşlığını o ülkeye aldırmasını kabul edemem... Kürtler bizim kardeşimizdir...ama unutmamak gerekirki en kanlı kavgalar kardeşler arasında geçer... ya sen nediyosun ya kürt asıllı türk vradı nedmeek ya ? Kürt'ler Türkler orta asyadayken Kudüsü alan adamlar sen neyin lakırdısını yapıyosun hocam ya ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 vay anasını bak bunu da yeni duydum, böyle yeni yeni şeyler öğrenmek iyi oluyor.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Selahaddin Eyyubi kim bi bak bi araştır istiyosan Kudüs'ü alan adam Türk mü Kürt mü ondan sonra konuşuruz gene .. izlemedtsen Kingom of Heaven izle tamamıyla gerçek bir olay ordaki Selahaddin kimmiş öğrenirsin ok ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! [Bu mesaj Valeron tarafından 19 Temmuz 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ok bab da şöyle bi durum var ortada, senin bahsettiklerinin nitelikleriyle sevgili diablo arkadaşımızın bahsettikleri zihniyet ve nitelik olarak denk bilmem fark ettin mi. etmediysen de öyleler etmeyebilirsin de gayet. x türkmüşten sonra y kürt z kürt lafları da edilmeye başlayacağını hiç zannetmiyordum, uzak yaşıyoruz o yüzden herhalde. bizim türkçüler en son hz.muhammet türktü demişlerdi, daha iyisini bekliyorum sizden, hadi.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 selahadiddin icin hem turk hem kurt deniliyor ,hangisi dogru bilemem.iki tarafinda iddalari var . benim bildigim tek sey yurdum gencligi hala sagin solun , kurdun ,turkun kavgasini yapiyor.tonlarca yolsuzluk,cinayet unutuldu su ulkede ama su sagin ,solun ,turkun,kurdun kavgasi unutulmadi.respekt diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 üstkomşum alevi, yan komşum kürt, en alt komşum sih (iranda bi tarikat), 2. kattakiler laz, annem çerkez, baba tarafı arap....biz kardeş kardeş yaşıyoz :)[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hz. Muhammed Turktu diyenler Turkcu degildir. Ustune Selahaddin Eyyubi de Turk degil kurddur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ged Selahaddin Kürt ve ben'im anne tarafı onun soyundan geliyor onu bliyorum. Monze ben'im bi cok yerde anlattığım kafamı söyleyeyim sana ona göre yorum yaz bunu cok yerde anlattım paticikte gene anlatırım sorun değil.Kürt'üm bununla Gurur duyuyorum ve ben ayni zamanda Türkiye'liyim bununlada Gurur ve Onur Duyuyorum.Bu Vatan için Canımı bile veririm.Ancak Ben'im Kürtlüğüm Kabul edilmelidir.Hoş edilsede edilmesede bu Vatan için CAnımı veririm saniyesinde cunku Anne tarafından dedem Kore Gazisi bir Subay Askeriyeye hizmet etmiş ve haliyle genetik olarak Vatan duygularımız kabarık. Uyandın mı ? benimle boşu boşuna benim dediğim şeyi savunarak tartışıyosun bi kaç topictir ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Not olarak Selahaddin Richardi parmaklarken Turkler orta asyayi bi 100 sene once birakip anadoluda takilmaya bashlamishlardi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Selahaddin Eyyubi muslumandir. Yani sen Selahaddin Eyyubi'ye kimsin diye sorarsan muslumanim derdi. O devirde millet kavrami yoktu. Muslumanlar ve hristiyanlar vardi. Ha anadili neydi derseniz ne farkeder ki? Adam Haclilar adi verilen vahsi toplulugun kiyimina karsi savasmis basarili bir komutan. Ayrica o filmde bir cok hata vardi, ornegin aslinda sayica cok olanlar Haclilardir. Yani o filmi tarihi olaylari desteklemek icin kaynak olarak kullanmak yanlistir, cunku film bir fantazi urunudur, ama gercek karakter isimlerini kullanmistir kismen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nasil yoktur millet kavrami. 100 senede mi olushtu millet kavrami? Timur ben Turklerin basbuguyum die 100 sene sonra soylemish.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 niye bazı gerçekler bazılarının işine gelmeyince farketmiyor merak edyorum doğrusu ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar