Mix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. bizde arkadaşımın dogumgunundeyken büyük bölümü cam olan kapıyı carpmıstık. tam arkasındada ablası varmış. bütün camlar kızcagızın üstüne dökülmüştü ama bişey olmamıştı allahtan. asagıya koptum yalnız:) said: dory, 22 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki: bir erkek kardesim var ve ablasi olarak said: taz, 22 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun baba :( [signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 doktorlar bu tarz cam kesiklerinde damarların yırtılması söz konusu olduğunu söylüyorlar, tehlikeli biraz yani. not:bu arada cama yumruk atma olaylarının en yüksek oranda gerçekleştiği ülke türkiyeymiş. kaynak->hürriyet pazar eki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 belki de ablaların küçük kardeşleri kovalama oranı da en yüksek Türkiyededir :-) . Kim demişti bilemicem ama, bi laf vardı: biz şans eseri ölüyoruz, türkler şans eseri yaşıyorlar..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hehe iyi demişler, sinir oldum yahu annem hiç birsey demedi, eilime de baktı guldu "gecer gecer" dedi, babam aradıgında olayı anlattıgımda da sordugu tek soru" kardesin iyi mi" oldu ben iyi diyince de "tamam" dedi kapattı.. üvey miyim neyim..[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yok çok şaşırdıklarını belli etmek istemedikleri için umursamaz davranmaya çalışmışlar...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun vay kerata, ehe bizde çok hırs yapardık böle gecelerce uyumaz geççez diye kasardık :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: dory, 22 Temmuz 2005 19:06 tarihinde demiş ki: hehe iyi demişler, sinir oldum yahu annem hiç birsey demedi, eilime de baktı guldu "gecer gecer" dedi, babam aradıgında olayı anlattıgımda da sordugu tek soru" kardesin iyi mi" oldu ben iyi diyince de "tamam" dedi kapattı.. üvey miyim neyim.. sen bide bana sor, babam doktor, yani başıma ne gelse vereceği tepki hiçbişey oluyo, şurda ölsem otopsi yapar ahaha[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gecmıs olsun... bıkere de yenı dıs cıkaran kuzenım benı ıssırmıstı(baya bı kotu hemde morarmıstı falan hatta) yengeme solemıstım o da''uff daa yenı dıs cıkarıyor umarım bısı olmamıstır dıslerıne nıye ıssırıu bılmem''demıstı[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla [Bu mesaj _gZm_ tarafından 22 Temmuz 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok geçmiş olsun dory. :( üzüldüm..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ucuz kurtarmışsın. Derin bir kesik olsaydı offf:/// Benimde cam eşyalarla aram iyi değildir. Sofrada babama kızıp çay bardağını sıkarken elimde paramparça olmuştu. 1 aya yakın sağ elimi kullanamadım, felaket durumdaydı... Bir kere de "dismiss" olma durumuna geldiğimde okul otobüsünün camını kafa atarak çatlatmıştım:(. Sonra fitil fitil cebimden çıktı camın parası, üstüne bi de piskopat damgası yedik:(...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun ve allah korumuş iyiki daha kötü bi şey olmamış[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 elimde cama yumruk atmanın anısı duruyor iz halinde.cam elimin sol tarafının üstünden girip altından çıkmıştı kan derya halinde fışkırmıştı eğlenceliydi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 otobusun camnına kafa atmak, kotu olsa gerek yahu? yapmayalim etmeyelim. kafa dagıtmak için dısarı cıktım ama bu gecmiyor yahu, bantlasan bantlanmaz, sarsan sarılmaz, yanıyor sanki kesik yaraya tuz basmıssın gibi, elimi oynattıgımda işkence cekiyorum resmen :/ acıyor be,uf:/[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tekrar gecmis olsun :) once cok korkmustum ama yakından görünce 1-2 günde geçecek birşey oldugunu farkettim. fazla terleme de canın yanmasın bugunlerde :) :sincron:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hmm uf olmuş dikkat et kendine..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Apache, 22 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: elimde cama yumruk atmanın anısı duruyor iz halinde.cam elimin sol tarafının üstünden girip altından çıkmıştı kan derya halinde fışkırmıştı eğlenceliydi bayağı. benim kaşım açıldığında deli gibi kan fışkırmıştı (eğlenmemiştim ama gözüme kan filan girmişti, etrafı kırmızı görüyodum (bu eğlendirmişti ehehe), bende de bunun izi durur güzel bişey diyil yara izi olması insanda ondan tekrar diyim ucuz kurtulmuşun[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 allahtan derin kesilmemiş. pis kanardı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bizim tanıdığım bir çocuk ölmüştü damarı mı ne kesilmiş durduramamışlar ancak kan bitince durmuş :)[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 *!yutkunur* o da guzelmiş[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 HUZahuzhu 6 yaşındaki halimi hatırladım, aynısıydım haehae... Geçmiş olsun :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim anlamadığım nedense yumruk atanlar bunu her tarafta anlatır. -lan ali, bizim kapıya bir tekme attım, kapı kırıldı ayağım çatlak. vs[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 basımdan gecen ilginç bir olaydı, korktum ve heyecanlandım, ayrıca bize gore ilginc olayları kişisele yazmak neden suc olsun ki? :/[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dikkatimi çekti de ondan dolayı yazdım, bazı ınsanlarda böyle olabiliyor işte. yani sorun yok .[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 geçmiş olsun. kaza olmuş, o yüzden başlık yanlış olmuş. benim de bi tanıdıım kız var, ailesiyle kavga edip cama yumruk atmıştı. dikiş mikiş koluna bi sürü.gerizekalı.iz de çıkmaz artık kolundaki. iyi oldu çıkmasın zaten de yaptığı salaklığı hatırlar. cam kesiğine yapılacak pek birşey yok krem sürersin en fazla bepanthene falan.benim babam da doktor, birşey olduğu zaman hiç sallamıyor deli oluyorum. mesela benim ayak bileklerim çok hassas çok sırk burkuyorum o yüzden. yani yılda 1-2. sonuçta elimde değil, ama artık burkunca azarlamaya başladılar, ulan canım yanıyo, yok sen aptalsın niye burktun. hhe şaka gibi.işin komiği bi kere de kolumdan iğne olmam gerekiyo, babam para istedi benden öyle bedawa olmaz diye eheh. ben de alıp kendim yapmıştım. para kaybetmektense babamı dumura uğratmayı tercih ederim. -çelik.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar