ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 seti fln tamamlayım.. özüme dönücem.. firecim bekle beni..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: pascha, 20 Temmuz 2005 10:07 tarihinde demiş ki: shadow priest karısında her2side dezavantajlı :p heleki disciple dan imp mana burn almıs bi shadow prieste karşıda pek sansı olmaz die dusunuyorum aksini idda eden varsa buyursun denemesini beraber yapalım :) valla shadow priest alınamayabilir ama improved counterspell le shammy yi almamak içinden gelmiyo insanın.imp counterspell ftw[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 priest nerf....[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Aşagıdaki varsayımları sadece 1 aylık pvp tecrübem ve iyi gözlem ile çıkarttım. Doğru veya yanlış olabilir ama gördüğüm budur. *Frost Mage = Warrior, Rouge'a karsi daha etkili. Tam kontrol ve uzun vadede daha cok damage soz konusu. *Fire Mage = Priest, diger mage'ler, warlock'a karsi daha etkili. Cok kısa zamanda cok fazla damage soz konusu. *Crowd Control = Kesinlikle Frost mage. *Instance = Frost Mage. ( High end instanceların hepsi fire resist moblarla dolu, buna yeni gelen BWL dahil. ) *Battlegrounds = Frost Mage. *Druid always ownz Mage ( Eger bir druid size yenilmisse pvp yi bilmiyordur. Fire veya Frost olmanız onemli degil pvpci iyi oynayan druid her zaman yeniyor.) Yukarda anlattıklarım eger full talent fire veya full talent frost. Yada Arcane-Frost , Arcane-Fire gitmis olanlar icin. *Ama oyundaki magelerden cikardigim genel sonuc Frost Talent'larindan Cold Snap'in oyunu tamamen degistirdigi ve mage'e cok buyuk bir guc kattigidir. Ice Block ise eger Cold Snap sizi kurtarmamis ise cooldownlarin inmesine yardimci olsun diye kullanilir. Ha bu arada 2 kere Ice Block atmak da super bir olay :D Bunun disinda oyundaki diger bir super buyu Blastwave. Yani Fire Blastin yanina 2. bir instant damage buyusu. Sirf Cold Snap ve Blastwave icin insanlar Fire-Frost build cikarttilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Remus, 20 Temmuz 2005 10:14 tarihinde demiş ki: hayatin bounca 1 tane priest yenemezsin forst ile anca manasini bitiroyursun sonuc seninkide bitiyor elamanlarin spelleri daha az mana harcadigindan yiyorlar hemen seni ben de o zaman frost mage görmemişin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fire-frost olayi resmen yalan bi build 1- instant arcane explosion yok 2- improved counter spell yok 1in onemi instancelarda anlasiliyor ki dps buyuk olcude bu buyuye bagli blizard falan yalan egerki imp blize talent verilmemisse 2inin onemi casterlara karsi pvpde ki hp yarilanmis bi castera ICS atmassaniz allaha critik atiyim diye yalvarmaya baslayin derim sonra instancelarda caster moblari cekemeyince gelicek kufurlere nasil katlanirlar bilmiyorum kisaca her mage en az 17 talentini arcane vermek zorunda evocation alicaksa 18 yoksa ne yapsa yas (evocation yuksek mana poollarda pek ise yaramiyor ama sta giden mageler icin cok buyuk onem tasiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla forstla priest heleki shadow priest almak imkansiz verebilecegin max damage critkle 2.5sn de 1200 o da frost bolt ile hadi pyro nova cone of cold combosu ile ile 4 sn icin 2k damage vurdun diyelim maximum oda critkle anca o sekilde yenersin bi priesti yoksa cok zor tabi olurda priestlerin healleri nerflerse o ayri ustune adamlar cat cut dispelle ustunde nekadar buff varsa emiyor simdi gidip sen priesti nasil yenicen ice barrier atarsin cat dispel frost bolt atarsin kendine dispell mage armor zaten basta dispell oyle mal mal buff olmadan atik poly atip kacariz ha hadi bunlari birak adamlarin oyle bi dotlari varki locklarda bile yok ustunde o buffla kendine bandaj bile yapamiyorsun valla kisaca pvpde duzgun oynuyan bi priesti assagi yukari esit itemlariniz ve lvldaysaniz bi forst mage ile yenemezsiniz anca sansa arasira o da 20 de 1 kere o da priest herseyi resitliyicek falan oyle (130 shadow resistle denedim yine yenemedim sadece iste elemanin manasi bitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 8sn de bir atabildiğin fireblast var instant arcane exp var improved counter spell'in var presence of mind var frost nova içinde +%50 crit şansın var cold snap'ın var ice block'un var bir priest i yenmek için gereken herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ice block bi ise yarmiyor 1 cunku onu atinca genc hemen heal basiyor ustune buyuleri icin gereken cooldownu veriyorsun ustune ice block anca fear yersen kullanilacak bir sey birde combat bittiginde ustunde kalan dottan kurtulmak icin kullaniyorsun yoksa kesip olursun rahat rahat ae tam bi sacmalik priestle kapisirken cunku deli mana yiyor onun yerine arcane missle kullanmak daha mantikli (5 talent harcanmis bi sekilde) counter spell kullanmida cok zaten cok kritik nokta 4 sn icinde 2 ile 3 k arasi vurman lazimki frost mage ile imkansiz presence of mind olayina gelince oda arcane icin 21 talent harcatiyor o zamanda ice barrier alamiyorsun kisaca o da yalan ki onu aldin diyelim aticagin fazladan bi forst bolt tuslara basana kadar 2.5 normalini at daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 POM (Presence of Mind) kullanan Frost Mage de gordum ben. Ama cok etkili degil, Ice barrier ve range upgrade alamiyorsunuz o zaman. Ben Ice barrier ve range upgrade'i tercih ediyorum POM'a. Yanlız oyunda denemedigim birsey var: Full 1% veya 2% to critical chance with spells seti ile Fire Mage cok guclu olabilir gibime geliyor. Fire Mage in Frost a gore rn buyuk dezavantaji 20-30% civarlarinda kalan critical yuzdesi. Frost mage "Frozen" yaptiginda attigi her buyu 60-75% arasi critical oluyor. Fire Mage'in ise bunu artirma sansi yok (Arcane'i birakip Fire dan Combustion'a kadar gitmek akil kari degil) Ama 1%, 2% critical sans veren itemlardan full bir set kurulabilirse ( mesela belt of archmage, eye of the beast vb. ) o zaman isler degisebilir ve Fire Mage cok guclu olabilir. Bunu denemis bir arkadas bizi bilgilendirirse cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1- ice blocku priest e karsı cd beklemek için kullanmazsın zaten yedigin dotlardan, o an attığı engelleyemeyeceğin bir mana burn den, fear dan kurtulmak vs için atarsın 2- ae şaçmalık demişsin,ae ile sn de 250+(300++crit) dmg verebilirken,arcane missle ile 195civarı verebilirsin ki arcane focus a vermemiş olursun büyük ihtimal. 3- frostnova>silence>frostbolt>coc hatta birde pom+frostbolt frostmage 2-3k dmg veremez dediğine göre hiç yememişsin böyle bir combo [Bu mesaj EarS tarafından 20 Temmuz 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla frost mage oynaigim icin verdigim damageleri daha iyi gorebiliyorum ustune 3k damage maximum damage olarakda yazmistim arcane explosiona gelince onemli olan verdigi damage deil harcadigi mana oldugunuda soylemistim manasi biten bi mage hic bi ise yaramaz zaten AI inde dispell olacagini unutma ice blockunda zaten fearden kurtulmak icin atildiginida yazmistim onada bakabilirsin ama son ice blockunu dottan kurtulmak icin atmak zorundasin yoksa oldursen bile olursun Full critik set olayina gelince zaten fire mage oynuyacaksan topluyucagin itemlar onlar fakat toplamak imkansiz gibi bir sey cunku partideki tum casterlar ac ac roll atiyor yani baya yalan ama toplamis bi kac eleman gormuslugum (taa server ilk acildiginda) var genelde 10 snde hadi bilemedin 20 snde kesiyorlar class fark etmiyor fakat sorun su ki instance ve aoede forst mage yine onde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 senin manan mı yetmiyorda kesemiyorsun priestleri?takmışın ae nin götürdüğü mana ya.zaten baştan sona ae atmayacaksın fireblast vs cd de iken kullanacaksın. priest in dispell i demişsin.priest dot yerine dispelle başlarsa zaten rahat kuzu yaparsın dmg yemeden.ki dispell den de korunmak için mana shield açarsın onu dispell eder. priest i öldürdükten sonra oturur yemek yersin zaten, öldürdükten sonra block açmanın manası yok full crit sette toplasan fire mage de dengeli olamıyorsun,bir savaşta 3crit ard arda atıp, sonraki savaşta hiç crit atamadan ölebiliyorsun, zaten fire crit inde olayını dispell edilebilir bir hale getirip nerflediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Counterspell'i iyi kullanan mage, prieste üstünlük sağlar, eod :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cooldownlar yoksa abilitylerde mage cok rahat yenebilir priesti.ama cooldown varsa pomda evocationda falan zor olur.counterspelli nerde kullandıgınız önemli gidipte mind blast atarken yaparsanız tabi yenilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 holy spell yaparken counterspell atarsanız shield falanda açamaz priest rahat rahat yedirirsiniz spellerin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Remus, 20 Temmuz 2005 10:14 tarihinde demiş ki: instancelarda frost mage fire mageleri ezer gecer dps olarak ustune partide priestlere kayan argoyu cekip birakabilecek de tek class (pyroblast COC sonra uzaklasip ice block gerisi figtera kalmis) Nasıl frost mage oluyo bu anlamadım Pyro atabiliyo ( büyük ihtimalle PoM da vardır)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 zaten frost nova atarsanız çok büyük bir ihtimalle aggro sizden gider. o yüzden "aggroyu çekip atabilecek tek mage bu!!!!!bir!!yüzonbir!11!!" demeye gerek yok. ice block harcamaya da gerek yok..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Pyroblast üzerine CoC yalnız, o da baya bir enteresan kombinasyon olmuş.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Benim anlamadığım tek olay o zaten. Frost mage im diyen birisi 31 arcane 20 frost oynuyor. Nasıl frost mage oluyoki bu. Veya fire mage im diyor birisi 20-25 Arcane vermiş gerisini fire a harcamış. Fire mage bana göre 41 Fire verebilen kişidir ( Böyle birini kolay göremezsiniz bi metaphor böyleydi biirde Betada ben böyle oynamıştım) :) Ben fire mage im diyip sonra Frost bite de var derseniz olmaz ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arcane yok sayılıyor ondan 2 büyüsü var dmg veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fireblast olucak o hehe isimleri karistirmisim neyse olur oyle seyler pryo degil fire olucakti yani neyse dispel olayina gelince adamlarin bildigim kadari ile cooldownlari bizim remove curse gibi ki 1000 atiyorlar ustune dotlarida instant yanlis hatirlamiyorsam zaten onu atip dispelle geciyorlar ara sirada heal sonra dot bitince bi tane daha shadowsa mindblast mana burn falanda patliyor sonuc priest ile mage kapismasi mage ile warrior kaspimasindan farkli degil mana olayi ayri zaten stamina mi manami sorusuna oncelikle cevap vermek lazim tabiki stamina cevabi cikiyor neyse mage olarak ortalama 1k manaya 1.2k damage veriyoruz ama priestler 1k manaya okuz gibi heal ediyorlar kendilerini ustune birde shieldleri var CS spell olayina gelince o bambaska bi olay ne bicim bi cooldowndur oyle 30snmiydi neydi yanlis hatirlamiyorsamki genelde zaten priestlerle olan pvp shadowsa 30 snsurmuyor holy prieste CS atsan ne olucak adamin HOT atsa kostursa sagda solda iyilesiyor forst nova ile agro dan kurtlamazsin ustune bosslar forst nova yemiyorlar ice block olmadan agroyu ustuneden atamazsin hic bi sekilde yani varsa ben goremediysem simdiye kadar bana ayip ne diyim forst mage oynamak icin en az 31 vermek gerkiyor bence yoksa ice barrier olmadan hikaye hersey birde zaten her mage 17 arcane vermek zorunda bir ara saf frosttu talentlerim CS ve instant ae olmadan olmuyor acikcasi sonuc fire veya forst olsun 34 den fazla kendi agacina verdimi imp CS alamadigi icin cooook uzulur zaten geri kalan tum casterlar (lock haric) kendini healliyor 2000 - 3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Malibu, 20 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Fire mage bana göre 41 Fire verebilen kişidir ( Böyle birini kolay göremezsiniz bi metaphor böyleydi biirde Betada ben böyle oynamıştım) :) lvl 56 yim 33 fire var [improved scorch ve fireward ve impact disinda full][signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Remus +1 çok detay vermeden konuyu açıklamış edit: çok abuk bi laf ettiğim farkettim susuyorum [Bu mesaj nightstalker tarafından 20 Temmuz 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İce barrier olmadan yalan.. +818 hp gibi biişi.. açıp 15 mob un arasına dalıyorsun.. en az 2k dmg verip kendini sıyırıyorsun.. gitttiğimiz highlvl inst lerde u an en düük lvl benim 57 mage ile.. ama frost talent sayesinde ezilmiyorsun. bezen bakıyorum bütün priestler olmusken mageler kıkır kıkır gülümsüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar