Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Mage idim.. ama baskılara dayanamadım..

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Sanırım pek pvp tecrüben yok, ice block aynı zamanda önemli cooldownların dolması için de sana zaman tanır.
Nedir bunlar blinkdir frost novadır silencedır.
Trap mi yedin 20 sn bekliyeceğine bas block
Poly yedin trinket cooldownda mı bas block, bu örnekler çoğaltılabilir.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 19 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
Sanırım pek pvp tecrüben yok, ice block aynı zamanda önemli cooldownların dolması için de sana zaman tanır.
Nedir bunlar blinkdir frost novadır silencedır.
Trap mi yedin 20 sn bekliyeceğine bas block
Poly yedin trinket cooldownda mı bas block, bu örnekler çoğaltılabilir.

bu konuda haklısın.bunu düşünmemistim güzeeeel.pvp tecrübemde gayet mayet var ama frost talent lı sadece 2 saat oynadım.o vaktide instance ta geçirdiğim için frost pvp ye bişey söylemesem doğru olablirir.frost u neden atım derseniz benim mi balımdı,yoksa resistmi vardı ama sm deki lvl 40 elit moblara lvl 54 halimle 400 den yukarı vurmadığım için tercih etmedim.bu nedenlede fire daha iyi vurur diorum.
[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 19 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
toplu savaşlarda kişinin 10sn etkisiz olması demek bence ice block atanın grubuna bir facia demek.tam aksine toplu savaşlarda atılmaması gerekir.1 kişinin 10sn bile olmaması grubu olumsuz etkiler.(gruplardaki sayı eşitse)bi bakarsın ki etrafında 5-6 kişi ice blocktan çıkmanı beklio.teke tek te bazı spelleri immune etmek için faydalı olabilir orası goğru katılıyorum.mesela bunlar başlıca fear veya uzun süreli stun.(mesela rogue stunlock yapıyorsa)

mob a ice block atmayı grup için söledim.üstünde 2-3 aggro varsa ice bloxk atıp immune ettiği için aggroyu bırakırsın.bu paladinde de böyle.divine shield açıo heallanmak için bi bakıorum aggro bende ölmüşüm :) )

grup pvp de zaten sıkıldığı için atmaz mage ice block u ehuh
canı azalıp öleceğine ice block a girip heal bekler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 19 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
Lorrotar, 19 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
toplu savaşlarda kişinin 10sn etkisiz olması demek bence ice block atanın grubuna bir facia demek.tam aksine toplu savaşlarda atılmaması gerekir.1 kişinin 10sn bile olmaması grubu olumsuz etkiler.(gruplardaki sayı eşitse)bi bakarsın ki etrafında 5-6 kişi ice blocktan çıkmanı beklio.teke tek te bazı spelleri immune etmek için faydalı olabilir orası goğru katılıyorum.mesela bunlar başlıca fear veya uzun süreli stun.(mesela rogue stunlock yapıyorsa)

mob a ice block atmayı grup için söledim.üstünde 2-3 aggro varsa ice bloxk atıp immune ettiği için aggroyu bırakırsın.bu paladinde de böyle.divine shield açıo heallanmak için bi bakıorum aggro bende ölmüşüm :) )

grup pvp de zaten sıkıldığı için atmaz mage ice block u ehuh
canı azalıp öleceğine ice block a girip heal bekler

bunuda biliyorum ama her zaman arkadaşlarınla gezerken grup pvp ye girmezsin.bazen tanımadığın adam gelir,bencildir.50 defa yell yaparsın 100 hp heal alamazsın.[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

e karıştırma işi grup pvp dion dier adama saldırır dion.sana illa 1 kişi kitlencek diye bişi yok.2v2 ye grup pvp denmez.sen ice block atarsın 2 si ona girişir falan değil.öle olsa bile diğer adamı bi güzel yerler.sende ice blocktan çıktınmı afiyetle içerler :)[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öff abi uzatmayalım çocuk gibi.iyi haklısın tamam hepiniz haklısınız fire sux frost tam bir deffensive-offensive açıdan pvp-pve talent base.en büyük frost.yaşasın frost... :)[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fire rullaz Fire ownz Firecıyız abi şakacı gençlik eaehehha gibi dialoglara girmeden,
Fire ın neden rullaz oldugunu
Gençlerin neden şakacı oldugunu açıklayıcı postlar atın.
Tarza stile girmemeye özen gösterin.
World of Warcraft da MMORPG türü içine giren bu oyunda instance da yerini almak istiyorsan Frost mage olacaksın bunun başka hal tarifi yok kardeş.PVP de fire rullzz kırarım yıkarım diyosanız
Burning Legion /w Metaphor alliance dayım atın whisper ınızı istediginiz yerde gelirim duelimizi yaparız hangizi Ownzz muş rullazmış bakarız.
( Ki suanda tamamen instance build var bende frost mage olarak Counterspell im bile fabrika çıkışı )
Şu oyunu 6 ay oynayıp king havasında ahkam kesmenin alemi yok.
Bilgini paylaş biliyosan konuş bilmiyosan oku.Çok konuşanların agzına biberi sürücem çok az kaldı[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 19 Temmuz 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 19 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
tabikide moblara karşı.karşındaki adamda varsa biraz attınmı ice block deli gibi vurmaya devam eder.diğer türlü sadece vakit öldürürsün.regen da olmuyo.tek şansın var ice blocktan çıkar çıkmaz poti içmek.birde ice block attığında üstündeki magic,poison gibi effectler silinir o kadar.

sen bi frost mage yi sheep yap.. pyronu yolla bakim.. ekranda koskocaman İMMUE yazısını gorunce asiktir.. dicen :D

bu arada.. dediği gibi instanc yapcaksan seve seve frost olacan.. mob a aoe kullanmak zorundasın.. ve hepsi sana 1 kere vurdugunda kesin 2k dmg alıyorsun.. ama ben fire ile hepsini alırım aşşa diosan.. onu bilemem.. hadi bi laf diyim bi gün herkez frost olacak...

[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.

[Bu mesaj ozii_x tarafından 19 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 19 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Fire rullaz Fire ownz Firecıyız abi şakacı gençlik eaehehha gibi dialoglara girmeden,
Fire ın neden rullaz oldugunu
Gençlerin neden şakacı oldugunu açıklayıcı postlar atın.
Tarza stile girmemeye özen gösterin.
World of Warcraft da MMORPG türü içine giren bu oyunda instance da yerini almak istiyorsan Frost mage olacaksın bunun başka hal tarifi yok kardeş.PVP de fire rullzz kırarım yıkarım diyosanız
Burning Legion /w Metaphor alliance dayım atın whisper ınızı istediginiz yerde gelirim duelimizi yaparız hangizi Ownzz muş rullazmış bakarız.
( Ki suanda tamamen instance build var bende frost mage olarak Counterspell im bile fabrika çıkışı )
Şu oyunu 6 ay oynayıp king havasında ahkam kesmenin alemi yok.
Bilgini paylaş biliyosan konuş bilmiyosan oku.Çok konuşanların agzına biberi sürücem çok az kaldı

Burda kesinlikle bana da dokunulmuş ben zaten az ve öz konuştum.Ne yani fire rulaz demek herhangi bir kişiye hakaret veya hakkına tecavüzmü kendi görüşüm bu.ne frosta laf söledim ne başkasına.Ama şu şakacı gençlik lafı falan tam bi basitlik başka bişey değil kim nası istiyorsa öle oynar ve görüşünü belirtir tabiki kimseye hakaret etmeden yafa haklarına tecavüz etmeden.Üstelik ben sizin de alan yetkilisi olrak bir çok tartışmaya gereksiz yere ve krıcı olrak girdiğinizi gördüm örnek istiyosanız bu bile yterli ama bi sürü var bunlarıda bulabiliriz emin olun.[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

Burası boş bogazlık edip amaçsız veya basit yönergeler yapıcagınız yer degil.
Fire Rullaz..
niye rullaz
neden fire
Burda bunu bu kadar basit ve tartışmaya bile yönelmeyen fikrini net bir sekilde yazmayan bir tarzda sergilersen
Altına böle

peki biz sizi ararız
ehehe şakacı gençlik
ahahaah lame ya bu
tavşan o tavşan

tarzında mesajları görmek içten bile degil.Kaldı ki fikrini yazan insana bile bu tarz bir mesajla cevap verildigini gördügümde oldu.Burası tartışma platformu,fikir alışverişi,görüşlerin belirtildigi bir ortam.İnsanları aşagılayıcı,fikirlerini küçük görüyorum adammısın tarzında cevaplar vermessiniz.
Bu sen olabilirsin veya başka biri olabilir sonuç degişmez.
Ben genel konuştum herkes için konuştum senin attıgın cümleyide örnekler arasında bulundurdum.
Burdan üstü kapalı uyarıyı veriyorum bu arkadaşlara
üstüne kim alıyosa alabilir.
2.kez bu uyarıyı ne öms la yaparım ne de forumdan sergilerim.
[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 19 Temmuz 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 19 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
said:
Pha, 19 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Ice block moblara karşı mı geçerli eheh
Şakacı gençlik.

Ice Block Aggronu resetler kardeş.
Partylerde Ice Block basıp rahatlarsın eger aggro varsa üstünde.
.

Sadece 10 saniye boyunca, sonra tekrar Hatred Listte yukarıya fırlıyorsun.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 19 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Burası boş bogazlık edip amaçsız veya basit yönergeler yapıcagınız yer degil.
Fire Rullaz..
niye rullaz
neden fire
Burda bunu bu kadar basit ve tartışmaya bile yönelmeyen fikrini net bir sekilde yazmayan bir tarzda sergilersen
Altına böle

peki biz sizi ararız
ehehe şakacı gençlik
ahahaah lame ya bu
tavşan o tavşan

tarzında mesajları görmek içten bile degil.Kaldı ki fikrini yazan insana bile bu tarz bir mesajla cevap verildigini gördügümde oldu.Burası tartışma platformu,fikir alışverişi,görüşlerin belirtildigi bir ortam.İnsanları aşagılayıcı,fikirlerini küçük görüyorum adammısın tarzında cevaplar vermessiniz.
Bu sen olabilirsin veya başka biri olabilir sonuç degişmez.
Ben genel konuştum herkes için konuştum senin attıgın cümleyide örnekler arasında bulundurdum.
Burdan üstü kapalı uyarıyı veriyorum bu arkadaşlara
üstüne kim alıyosa alabilir.
2.kez bu uyarıyı ne öms la yaparım ne de forumdan sergilerim.

Neyse sölediklerin tabiki doğru şeyler umarım bunları sende göz önünde bulundurup öfkene sahip olarak cevap yazabiliyosundur.Ve en önemlisi bir alan yetkilsisi olarak tartışmaları körükliycek cvplar vermiyosun ve insanları tehdit etmiyosundur. Saygılarla ...[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

neyse son nokta ve konu kapansın.. pvp de fire diyelim instancede frost diyelim.. ama şunu belirtim.. lvl 53 eliteyi fire iken kesemezken frost iken kesiyorum.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalırsa fire ile frost mage arasında cok abartı bır fark yok frost mage ın ınstance + sı var sadece sonucta frost mage ıde cok guzel pvp mage ı yapabılırısn.

Frost mage = Spell Power enchantleri
Fire mage = Critic

bu sekılde cok guzel denegelenır ve artık ıs ıyı kullanana bakar.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Sosyal ağlarda paylaş

benim aklıma ne takıldı.. nede olsa frost magenin ice barrier i 800 dmg i absobr ediyor değilmi ? ice block dot lardan arındırıyor.. cold snap mıydı ? bütün cd leri yok ediyor.. o zaman kendi hp nize 1600 hp ekleyin.. ve ne kadar avantajlısınız bu durumda.. karışına bir shadow priest çıksa bile güzel pvp ile kazanabilirsin.. ama fire için aynı şansın olurmu bilemem siz ne düşünürsünüz.. frost mage mi yoksa fire mage mi priest karşısında avantajlı ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

fire frosttan daha iyi dmg vurur buna kendim şahit oldum.priest i ayrıca ne kadar çabuk kessen kardır.bence fire.dediğine katılıyorum ayrıca instance ta yerin olması için frost olman lazım.ama oturup pvp edn kazanırım ben setimi diyorsan fire olur pvp yaparsın.ne yazıkki ben arcane im napıcam şimdi hiçbişi yapamammı :)[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

kisaca özetlemek gerekirse;

instancelarda frost mage fire mageleri ezer gecer dps olarak ustune partide priestlere kayan argoyu cekip birakabilecek de tek class (pyroblast COC sonra uzaklasip ice block gerisi figtera kalmis) neyse sonra nova cone of cold ile ve ae ile dpssi assagi yukari 400- 500 oluyor forst magelerin firelarin ise 300u gecicegini hic sanmam (not: mavi itemlarla donanmis mageler icin iyi +damage ve critikleri oldugunu varsayiyorum)

pvp olayina gelince tam tersi frost magele bilimum melle genci alirsin rahat ustune locklarda cabasi olur rogue falan hikaye gibi gelir fakat kendini heal edebilen siniflara karsi hic sansin kalmiyor buna iyi oynayan paladinler dahil sonra hayatin bounca 1 tane priest yenemezsin forst ile anca manasini bitiroyursun sonuc seninkide bitiyor elamanlarin spelleri daha az mana harcadigindan yiyorlar hemen seni ama fire mageler oyle degil 2500 ile acip 1000 le kapatiklarini dusunulurse her classa karsi feci ustun oluyorlar tabi int yerine stamina item basarlarsa birde critik itemlari saglamsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...