Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Mage idim.. ama baskılara dayanamadım..

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Fire Mage nin critlerine alışmış.. her onume gelene saldırıyordum.. bir de bakmısım.. lvl 57 olmusum.. ubrs brd SM high lvl her instanceye.. (hadi gel mayweda artık büyüdün..) laflarını işittim.. ama bi şartları vardı.. frost mage olcan.. NAYIIRRR.. dedik ama nafile frost olduk.. ama bu ice block cok kral bişi.. dün 2 mage gittik birimiz frost birimiz fire.. ikimizde aoe yapıp mobları alırken ben olecegim sırada ice block ile hayatta kalırken bizim fire yazık oluyor..haa bu arada nova + crc nin 8 kişiye aynı anda verdiği 985 dmg ayrı bi zevk.. DMG meterda frost mage 1. fire mage 2. oluyor ilgililere duyurulur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini resistte edebiliir... meslea bende tam bilmyorum resist olayını.. hani 50 olsa yediğin 800 damagenin %50 sini resist eder die bi olay yok.. çünki resist sanıyorum ki 100 ile sınırlı değil 200 e kaadar yolu var .. dimi ? yani 60 az[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

poor un bi üstü işte :D sen düşün.. kasma abi sen resist fln.. magic dedect i yedinmi.. arcane degelir frostta.. sonra resist auralarla oynamaktan adamı kovalayamazsın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 60 bir karakterin attığı büyülere yapabileceğiniz maximum resist 300. dür Yani 300 fire resistiniz varsa lvl 60 bir fire mage e karşı tam koruma sağlarsınız. Örneğin 10 fire resistiniz varkende lvl 2 mage e karşı etkili olursunuz.

O dediğiniz instance lar için neden fort oldun/yaptılar anlamadım gerçekten. Belki lvl ın düşük oluduğu içindir yoksa Fire ile de hiç bir fark olmadan yapılan yerler oralar.

Frost>Fire değildir DMG olarak ama Frost>Fire Diyebilirsiniz hayatta kalma konusunda.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 19 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Lvl 60 bir karakterin attığı büyülere yapabileceğiniz maximum resist 300. dür Yani 300 fire resistiniz varsa lvl 60 bir fire mage e karşı tam koruma sağlarsınız. Örneğin 10 fire resistiniz varkende lvl 2 mage e karşı etkili olursunuz.

O dediğiniz instance lar için neden fort oldun/yaptılar anlamadım gerçekten. Belki lvl ın düşük oluduğu içindir yoksa Fire ile de hiç bir fark olmadan yapılan yerler oralar.

Frost>Fire değildir DMG olarak ama Frost>Fire Diyebilirsiniz hayatta kalma konusunda.

tabi firenin verdiği damage ile boy olcusemez.. yakında mc yapacagız orası için zaten denildi.. ama cidden 2 mage ortaya cıkıp AOE yapıp direk kendimizi ice block ile kurtarıyoruz.. egger frost olmazsak her mob kesişimizde reslenmek zorunda kalıcaz.. bazen 8 mob aynı anda sana 500 vuruyor... firenin yaşama şansı yokki damage versin.. instance için frost.. pvp için fire.. setimi tamamlayım bg için fire ye dönücem tekrar..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 19 Temmuz 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
goftw etkilemio yüksek olan çalışıo yani 60 oluo sadece 78 olmuo resist

anladım adam 45 aura açmıssa üstüne +20 gofw eklenmez yani..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 19 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
.. DMG meterda frost mage 1. fire mage 2. oluyor ilgililere duyurulur..

bende frosta donecegim 58-59 gibi ama yukarda dedigine katilmiyorum. fire mage dmg olayini becerememiştir. Sonucta fire/arcane im ben ve kendi lvl imdaki frostlarin benden cok dmg vermesine cok ihtimal vermiyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 300 den fazla Olabiliyor resist. Ancak lvl 60 Birisinin karsşısında ( mob veya player farketmez) 300 den fazlasının bir artısı olmuyor yani sizde 400 FR olsa bile 300 gibi DMG reduce/Resistleme ihtimali veriyor.

Ancak bazı moblar örneğin Ragnaros lvl 63 ( sanırım) olduğundan 300 den fazla ( 315 ) Fire resist e ihtiyacınız oluyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

pyronun son rankini combustion la adama yolladınmı,ignite te varsa execute bile daha az vurur :-P frost biraz daha defansif.dmg açısından fire daima büyüktür.ben arcane fire olarak gayet memnunum.fireball,fireblast ı atıp 1sn sonra aniden üstüne pyroblast gelince adam neye uradını şaşırıyo.ayrıca ice block sadece moblara karşı geçerli.ice block attıktan sonra adam aptal değilse vurmuyor.sadece 10sn dmg almama imkanın oluyor.frostun tek iyi yanı yavaşlatma ve ice barrier.cold snapla birlikte son rank ice barrierle hp yi 1.8k gibi absorbla çoğaltmak mümkün.(yazmayı unuttum ama bazı akıllılar ice block u polydeyken com pyro yiyoken atıyo ve 1k dmg absorb edio.artık o taktiği yemiorum.fire yinede karşı taraf 1k dmg absorb etse dahi frost u yeniyor.mesela wendigo da örnek oldu blasted da quest yapıoken bi ud mage benim com pyroya ice block atınca sinirden öle bi coştumki(sanırım charta sinirlendi,coştu)fireball atıp fireblast attığımda adam ölmüştü(ikisinide critledi :D))instance larda fire immune daha fazla olduu için frost daha vazgeçilmez gibi ama.yani bunlar instancelar için pek geçerli değil gibi :-P[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabikide moblara karşı.karşındaki adamda varsa biraz attınmı ice block deli gibi vurmaya devam eder.diğer türlü sadece vakit öldürürsün.regen da olmuyo.tek şansın var ice blocktan çıkar çıkmaz poti içmek.birde ice block attığında üstündeki magic,poison gibi effectler silinir o kadar.[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Milisaniyelerin bile önemli olduğu bir oyunda 10 saniye Hareketsizde olsa hayatta kalmak çok önemli. Heleki Toplu bir savaşta iseniz daha da bir önem kazanıyor çünkü kesin o süre içinde birileri daha gelip size saldırıyor.

Veya bütün botları yemişseniz hepsini çok güzel temizliyor falan falan işte.
Sadece Moblara karşı demeyelim onun için.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 19 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
tabikide moblara karşı.karşındaki adamda varsa biraz attınmı ice block deli gibi vurmaya devam eder.diğer türlü sadece vakit öldürürsün.regen da olmuyo.tek şansın var ice blocktan çıkar çıkmaz poti içmek.birde ice block attığında üstündeki magic,poison gibi effectler silinir o kadar.

res sick ve recently bandaged gibi birkaç debuff dışında herşey siliniyor

ayrıca moba ice block kullansan ne olur kullanmasan ne olur eheh.ice block pvp içindir.
Sosyal ağlarda paylaş

toplu savaşlarda kişinin 10sn etkisiz olması demek bence ice block atanın grubuna bir facia demek.tam aksine toplu savaşlarda atılmaması gerekir.1 kişinin 10sn bile olmaması grubu olumsuz etkiler.(gruplardaki sayı eşitse)bi bakarsın ki etrafında 5-6 kişi ice blocktan çıkmanı beklio.teke tek te bazı spelleri immune etmek için faydalı olabilir orası goğru katılıyorum.mesela bunlar başlıca fear veya uzun süreli stun.(mesela rogue stunlock yapıyorsa)

mob a ice block atmayı grup için söledim.üstünde 2-3 aggro varsa ice bloxk atıp immune ettiği için aggroyu bırakırsın.bu paladinde de böyle.divine shield açıo heallanmak için bi bakıorum aggro bende ölmüşüm :) )
[signature][hline]Lorrotar-56 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 19 Temmuz 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...