Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bizim Guilden Bir Ark Gaz Oldu Ikinci Karakterini Force Sens Yapti Sonra Jedi Kasicam Olayina Girdi Jedi Acabilirmi Acamazmi? Merak Ettim :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 açar anron ama onun da bir altı olamaz aceh[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 e guzel :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu alt karakter işini bilmiyorum ben? Farklı bir hesapta mı açıyorsunuz yoksa sistem değiştide aynı hesaptan açılabiliniyor mu?
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 jedi oldugunda o serverda 2. bir char acamana izin veriyorlar
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dusunsenize char acma ekraninin hepsi jedi :D altlari aca aca :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bizim server da var 3-4 kişi alt charlarda jedi
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 lol biri dark jedi master biri light :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
Öne çıkan mesajlar