clan537 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaşlar scriptleri scripts klasörünün içine notepad ile yazarakmı atacaz(sphere 55i kullanıyorum!!!) birisi ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmi...
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 script dosyasının uzantısı .txt değil .scp olmalı. Scriptinizi yazın ve en sonuna "[eof]" ekleyin yeter. ondan sonra serveri rysnc yapmanız gerekli consala r enter r enter yaparsanız oda hallolur.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Scp leri .scp uazntılı kaydet sphere içindeki scp klasörüne at sora bu binek yada item scp si ise bu scp yi kopyala msl binek se spherechars_anim klaasörünün içine yapıştır bölece axis tede görebilirsin !!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 axisde görünmesi dosyaya göre değil chardefler altında category yazmayla alakalı :) ayrıca eof markerı eskiden gerekiyordu artık gerekmiyor (55r serisinde) dosya sonlarında.. edit: düzelttim skyly okumamışım saol. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 23 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 55i kullanıyorum dedi arkadaş ben öyle biliyordum öğrenmiş oldum :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar