Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rose online kayit sorunu

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

oyunu oynamak icin kayit olcam amabilgilerimi girdikten sonra hata veriyo simdi ben acci almismi oldum yoksa alamdim mi alamadiysam fazla acc varmi elinizde??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bırak oynama oyunla hiç ilgilenmiyolar servera giremedik 1 hafta yazdık forumlara şuraya buraya 1 cevap gelmedi...
bak altta register var.. devam et ordan..
her konuyada link koyma onu goruyosa bunu da grür.[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu buldum 3. stepte sorun var :( sizdede oldumu nasil hallederim yada fazlaa acc varmi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bende hiçbir şey olmadı kulanılmayan bir kullanıcı adı bulmanın dışında formu doğru doldurduğundan eminmisin şifreni yanlış yazmış olabilirmisin confirm pw kutusuna
Ayrıca ülke olarak us seç.Neden dersen avrupa versiyonu aybaşında paralı olarak çıkıyor ve avrupadakilerin bu serverlarabağlanıp bağlanamayacağı belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...