Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rose online kayit sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunu oynamak icin kayit olcam amabilgilerimi girdikten sonra hata veriyo simdi ben acci almismi oldum yoksa alamdim mi alamadiysam fazla acc varmi elinizde??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'

NO RECORD IN TABLE T1

/member/join_reg.asp, line 135

bu hatayı alıyorum serverlarından kaynaklanan bir hata benim yapabileceğim bir şey yok valla :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bu senin verdigin site bellow baska site varsa bilmiorum burdan alamya calisiyodum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bellow help me!![signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bırak oynama oyunla hiç ilgilenmiyolar servera giremedik 1 hafta yazdık forumlara şuraya buraya 1 cevap gelmedi...
bak altta register var.. devam et ordan..
her konuyada link koyma onu goruyosa bunu da grür.[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
Mesaj tarihi:
bunu buldum 3. stepte sorun var :( sizdede oldumu nasil hallederim yada fazlaa acc varmi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bulldog msnini ver istersen sana bnm accyi verem lvl 27 Hawker(Scout) var bi de str-muse var kanat ile para da var istersen ama paralıya doncek 2 hafta eğlenirsin oole
Mesaj tarihi:
hayır bende hiçbir şey olmadı kulanılmayan bir kullanıcı adı bulmanın dışında formu doğru doldurduğundan eminmisin şifreni yanlış yazmış olabilirmisin confirm pw kutusuna
Ayrıca ülke olarak us seç.Neden dersen avrupa versiyonu aybaşında paralı olarak çıkıyor ve avrupadakilerin bu serverlarabağlanıp bağlanamayacağı belli değil.
Mesaj tarihi:
herseyim dogruydu ama hallettim arkadasin acc sini alip :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...