tiyb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Banka için pin sistemi gerekiyor bana. gerekli scripti bulamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 pin sistemi için pini account tag da saklamalısın. Sonra bankada page sisteminde vs check ettirebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 revision kullaniyorsan 'account.tag' ile birlikte kullanmalisin. daha saglikli oluyor. [edit: ekleme][signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. [Bu mesaj Math- tarafından 23 Temmuz 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bak eger scp yi hazır almak istiyorsan gonderiyim ama kendim ogrenmek istiyorum nasıl yapabilirim dersen bu konuda sana yardimci olurum....Bence biseyler yapmak istiyorsan bi yere gelebilmek istiyorsan kendi ayakların uzerinde durmayi ogerenmelisin..Basarilar dilerimm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Karakans, 23 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: pin sistemi için pini account tag da saklamalısın. Sonra bankada page sisteminde vs check ettirebilirsin... uykuluyken kacirmisim okumamisim senin yazdigini, neyse revision'da oldugunu belirtmis olduk en azindan :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yazıyorum // If (=a_member)%write bank then i_pin_box +open If &a_member write+%êlse_number then Banka.open=True if %a=member write&)+else=number //wrong Banka.open=False if banka.open=false%%3 times. end banka.never%open=((again. end if end sub end //[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar