Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenlere ucuza dizüstü veriyolar ya....bilgisi olan? fikirler...?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:) :)) ana baba hoca ( hoca camide) hala ne dizüstü var ne bişiy.....yardııııım.....[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
ne zamandır sana yazmıyorum..
4 senelik kankam beni sattı
kankam denilcek kadar yakın bi arkadaşım g..lük yaptı
Asıl kankam tatilde 3 hafta yok
sevgilim teyzesinde kalıcak bir süre
param yok
yanlızım be[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Ewet Milli eğitim veriyor 3 yıl taksit ile ve her biri birbirbirinden dandik annemde alıcaktı aldırtmadım paraya yazık ona vereceğini bana versin 2 katını alayım bea[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
Hehe şuan o aletlerden birinden size yazmaktayım arkadaşlar :D, Teknik özellik diosanız;
toshiba pentium M 1.60 Ghz 240 MB RAm 56k modem, kablosuz internet bağlantısı hede hödö bilg.'dan fazla anlamam isteyen gelir bakar :p[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
Mesaj tarihi:
Valla annemim pc si benim pc dir yolda molda tatilde onu kulanıcam hali ile oyun kaldırması gerekir onlarda oyunu kaldıramıyo o yüzden dandik :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
2 farkli laptop verilecek denilmisti, 1.si casper digeri toshiba. Casper'in özelliklerini bilmiyorum ama toshiba olan benim laptopun aynisi, özelliklerinden bahsedebilirim... 1.6Ghz, 216Mb ram, 64mb intel 855i paylasimli ekran karti, dvd reader,cd writer/reader combo, wireless falan filan.. ekran karti süper mükemmel degil oyunlar icin ama mütevazi oyunlari aciyor. ornek vermek gerekirse, NWN, KO, Demon stone denedigim ve sorunsuz calisanlar... tabii star wars2'yi acmadi.

bunun haricinde cd kopyalamak, antivirus gibi işler icin gereken tüm yazilimlari toshibanin kendisi hazirlamis, (Nero felam gerekmio), verilen CDsinden indiriosun, o kadar. Bu kampanya ile benim aldigimdan daha ucuza gelicek, bence paranis varsa kacirmayin.
Mesaj tarihi:
Evet doğru şimdi hatırladım 2 seçim vardı casper olan daha ucuzdu da tabiki daha kötüydü, bilg. özellikle iyi diiller ama kampanya gerçekten iyi fırsatı olan kaçırmasın derim..[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality...
  • Yeni Oluştur...