amon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 :) :)) ana baba hoca ( hoca camide) hala ne dizüstü var ne bişiy.....yardııııım.....[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bizim arkadaşın annesine verdiler diye biliyom[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hadı yaa gercekten verırler mı?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne zamandır sana yazmıyorum.. 4 senelik kankam beni sattı kankam denilcek kadar yakın bi arkadaşım g..lük yaptı Asıl kankam tatilde 3 hafta yok sevgilim teyzesinde kalıcak bir süre param yok yanlızım be[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ewet Milli eğitim veriyor 3 yıl taksit ile ve her biri birbirbirinden dandik annemde alıcaktı aldırtmadım paraya yazık ona vereceğini bana versin 2 katını alayım bea[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 @Gothic_Angel: ee? konuyla ilgisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne hı? uzun zamndır yazmıyor musun? dızustu bılgısayara mı? ehuehuee[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hehe şuan o aletlerden birinden size yazmaktayım arkadaşlar :D, Teknik özellik diosanız; toshiba pentium M 1.60 Ghz 240 MB RAm 56k modem, kablosuz internet bağlantısı hede hödö bilg.'dan fazla anlamam isteyen gelir bakar :p[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ayni toshiba dan bende de var. Annem aldi. Laptoplar oyun icin filan pek iyi degil. Ama bir ögretmenin isini hayli hayli görebilir sanirim.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Valla annemim pc si benim pc dir yolda molda tatilde onu kulanıcam hali ile oyun kaldırması gerekir onlarda oyunu kaldıramıyo o yüzden dandik :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 2 farkli laptop verilecek denilmisti, 1.si casper digeri toshiba. Casper'in özelliklerini bilmiyorum ama toshiba olan benim laptopun aynisi, özelliklerinden bahsedebilirim... 1.6Ghz, 216Mb ram, 64mb intel 855i paylasimli ekran karti, dvd reader,cd writer/reader combo, wireless falan filan.. ekran karti süper mükemmel degil oyunlar icin ama mütevazi oyunlari aciyor. ornek vermek gerekirse, NWN, KO, Demon stone denedigim ve sorunsuz calisanlar... tabii star wars2'yi acmadi. bunun haricinde cd kopyalamak, antivirus gibi işler icin gereken tüm yazilimlari toshibanin kendisi hazirlamis, (Nero felam gerekmio), verilen CDsinden indiriosun, o kadar. Bu kampanya ile benim aldigimdan daha ucuza gelicek, bence paranis varsa kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet doğru şimdi hatırladım 2 seçim vardı casper olan daha ucuzdu da tabiki daha kötüydü, bilg. özellikle iyi diiller ama kampanya gerçekten iyi fırsatı olan kaçırmasın derim..[signature][hline]Hope Is The Denial Of Reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bende var güzel bişey...Pek kullanmıom ama...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nasıl alındıgını soyleseniz birde[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar