yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende r 402 var eskiden 55i kullanıoyordum bir yerde okumuştum r ye geçerken src.newitem leri serv.newitem olarak değiştir yazıodu değiştirdim bu sefer hiç çalışmıo ama src.newitem olduğu zmaanda çalışıo bu neden acaba?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 serv.newitem die birsey yoktur... src.newitem yap sen onu.. Ayıca r serisi icin kapsamlı bilgi : http://www.projectcorp.de/55r/55r_info.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 serv.newitem diye bir olay var ama bununla alakası yok sen onlar src.newitem haline çevir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 onlar sen revısona gecıs yapınca zaten otomatık degısıor sıkma canını[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 serv.newitem den sonra act değil new kullanılır örnek: serv.newitem i_gold new.amount 65000 new.bounce ama değiştirme zorunluluğun yok src.newitem de çalışcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 serv.newitem tamamen bir kolayliktir. ornegin src.newitem i_abuzer src.act.bounce yapacagina serv.newitem i_abuzer new.bounce burada zaten o "act" kismi "src" olsun vs. hepsini algilayabiliyor. tek kelime ile muazzam.[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 muazzam mı ? Sphere 3 harflik bir kelimeyi otomatik algıladı.. vayy sphere'a baq çoştu... (haklısın spherea gore muazzam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Karakans, 23 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: serv.newitem die birsey yoktur... src.newitem yap sen onu.. Ayıca r serisi icin kapsamlı bilgi : http://www.projectcorp.de/55r/55r_info.html emin misin? serv.newitem i_hede new.tag.math new.equip return 1[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Chernobel, 23 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: muazzam mı ? Sphere 3 harflik bir kelimeyi otomatik algıladı.. vayy sphere'a baq çoştu... (haklısın spherea gore muazzam) kullanmayi bilmedigin icin sana dandik geliyor ama cidden guzel bencede.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 neyi kullanmayı bilmediğim için?? şakamı yapıyosun.. bunun neyini bilmicem.. tek sagladı kolaylık src.newitem asd src.act.bounce yerıne serv.newitem asd serv.bounce bilmiyosun dediğin şeye baq ya gülerler resmen ya... eğer senin bilmekle övündüğün şeyler bu kadarsa vahim.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 23 Temmuz 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 charnobel, hem link vermişsin 55r sayfasına, hem de kendin okumamışsın. serv.newitem içlerinde en kullanışlı olanıdır.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 :p anlatamıyorum galiba.. ben kullanışsız demedim.. sadece sağladığı kolaylık 3 harf az yazmamıza yarıyor dedim... 3 harf az yazmanın size çok yararı varsa bilemem.. o konuda bişey demiyorum. ama benim fikrim bu niye saygısızlık yapıyorsunuzki edit : ayrıca ben nerde link vermişim? vermişsemde konuyla alakası ne [Bu mesaj Chernobel tarafından 23 Temmuz 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 pardon :) uykudan kalkınca isimleri yanlış görmüşüm tepkim sana değil bu arkadaşaydı. said: Karakans, 23 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: serv.newitem die birsey yoktur... src.newitem yap sen onu.. Ayıca r serisi icin kapsamlı bilgi : http://www.projectcorp.de/55r/55r_info.html [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Chernobel, 23 Temmuz 2005 16:03 tarihinde demiş ki: :p anlatamıyorum galiba.. ben kullanışsız demedim.. sadece sağladığı kolaylık 3 harf az yazmamıza yarıyor dedim... 3 harf az yazmanın size çok yararı varsa bilemem.. o konuda bişey demiyorum. ama benim fikrim bu niye saygısızlık yapıyorsunuzki edit : ayrıca ben nerde link vermişim? vermişsemde konuyla alakası ne [Bu mesaj Chernobel tarafından 23 Temmuz 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] bende onun icin kullanmayi bilmiyorsun dedim iste. 3 harf degil yani olay :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 If you want to use these on a character without changing ACT, use SERV.NEWITEM, etc. misal, on=@death var.killer newitem i_gold act.amount 50000 act.cont yerine serv.newitem i_gold new.amount 50000 new.cont diyoruz. yani ne oluyor? öldüren kişi ve altın birbirine karışmıyor. öldüren kişinin uid'sini var.killer olarak kayıt etmemiz gerekmiyor.[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 src.newitem komutu act.uid değerini değiştirdiğinden büyüleri karıştırır bide. mesela büyü atarken pet trading contractden binek çıkartırsak büyü bineğe gider [Bu mesaj Heimdall tarafından 23 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar