Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fan.gen.TR Forumları

yusufunalan

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 6 ay önce başladığım bir proje olan Fan.gen.TR i okul bitmesiyle beraber, forumun programlamasını tamamladığımdan dolayı test yayına başladım
Forumda phpBB teması kullandım şimdilik,
1-2 hafta içindede lyrics,media gibi bölümlerinde yayınına başlamayı düşünüyorum...

Forum'un adresi
http://forum.fan.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

tema seçimini onaylayamayacağım pek.

çok karanlık olmasını bırak, bi forum teması, dizayn ve tasarım(boyutlar, büyüklükler, yerleşim, vb.) olarak da sınıfta kalıyor bence.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

her şarkıcıya ayrı bölüm olmasının sebebi, projenin ilerleyen döneminde, belirli kişiler için tanıtım amaçlı sitelerinde açılacak olmasından dolayı,
renk konusunda haklı olduğunuzu kabul ediyorum:)
ama yinede bir süre böyle devam etmek durumundayım
en azından daha hoş bir tasarım bulana kadar....
Sosyal ağlarda paylaş

Hic begenmedim.. hemde hic..
Rap'de nerede Dr. Fucks? daha başka kişilerde sayılabilir hepsini birleştirip bir topic altında toplasan daha iyi
sora turkce rock demişsin bir cok gereksiz kişiyi yazmışsın...
Haluk levent kırac murat gogebakan vs fazlasıyla hayranı olan kişileri atlamışsın.. Ama o bolumude kişilere ozel degilde Turkce Rock olarak komple bir araya toplarsan daha iyi bence...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yaptıgın herhangi bi işi insanların begenisine sunuyosan eleştirilere de açık olmalısın olumlu veya olumsuz.Hırs yapar sen girmesende lur sen begen diye yapmadım turu cevap verirsen kendine zarar verirsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yusufunalan, 22 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Senin girmene gerek yok o zaman siteye sanırım?

bende girecek degilim zaten..
Buraya bu topici acmakta ki amacın eksiklerini gostermemiz ve eleştirmemiz icin degilmi? bende bana gore eksikleri ve yanlışları soyledim..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman kısaca projenin amacını yazayım;
Fan.gen.TR Projesi, genel olarak belli bir grup tarafından dinlenen grupları için yapılıyor...
Yani Haluk Levent ve kıraç gibi daha genel olarak dinlenen kişileri kapsamıyor....
ayrıca öyle çok üyem olsun,herkes girsin gibi bir düşüncem yok, olmayacakta hiçbir zaman...

bu proje'nin tam olarak ne olduğu ise önümüzdeki birkaç ay içerisinde sanırım fazlasıyla görebileceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...