yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yaklaşık 6 ay önce başladığım bir proje olan Fan.gen.TR i okul bitmesiyle beraber, forumun programlamasını tamamladığımdan dolayı test yayına başladım Forumda phpBB teması kullandım şimdilik, 1-2 hafta içindede lyrics,media gibi bölümlerinde yayınına başlamayı düşünüyorum... Forum'un adresi http://forum.fan.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 forum.fan.gen.tr şöle yapalım daha kolay tıklansın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tema seçimini onaylayamayacağım pek. çok karanlık olmasını bırak, bi forum teması, dizayn ve tasarım(boyutlar, büyüklükler, yerleşim, vb.) olarak da sınıfta kalıyor bence.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 codelamayı senmi yaptın yoksa hazır code mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Forum'un tasarımı hazır bir forum tasarımı, boyutları vs hiç birşeyi değiştirmedim, zaten yakında değiştirmeyi düşünüyorum onu, Kodlama bana ait.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 karanlık renkler=cool diye bişey yok. siyah internet sayfalarının çoğunu sevmem zaten. +göz yoruyo lacivert üstüne beyaz yazıyı okumak mesela.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hard core suz Yapılanmaya HAYIR! punk da olur :D[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 her şarkıcıya bölüm açmak biraz gereksiz gibi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 her şarkıcıya ayrı bölüm olmasının sebebi, projenin ilerleyen döneminde, belirli kişiler için tanıtım amaçlı sitelerinde açılacak olmasından dolayı, renk konusunda haklı olduğunuzu kabul ediyorum:) ama yinede bir süre böyle devam etmek durumundayım en azından daha hoş bir tasarım bulana kadar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hayırlı olsun diyelim o zaman[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 renkleri ters çevir? lacivert beya değil beyaz lacivert olsun ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tasarımı daha açık renkli bir tasarımla değiştirdim,3-5 yerde değişiklik yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hic begenmedim.. hemde hic.. Rap'de nerede Dr. Fucks? daha başka kişilerde sayılabilir hepsini birleştirip bir topic altında toplasan daha iyi sora turkce rock demişsin bir cok gereksiz kişiyi yazmışsın... Haluk levent kırac murat gogebakan vs fazlasıyla hayranı olan kişileri atlamışsın.. Ama o bolumude kişilere ozel degilde Turkce Rock olarak komple bir araya toplarsan daha iyi bence...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Senin girmene gerek yok o zaman siteye sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yaptıgın herhangi bi işi insanların begenisine sunuyosan eleştirilere de açık olmalısın olumlu veya olumsuz.Hırs yapar sen girmesende lur sen begen diye yapmadım turu cevap verirsen kendine zarar verirsin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hayırlı uğurlu olsun siten. İyi tasarlamışsın... Şahsi görüşüm içeriğini beğenmedim o nedenle girmem heralde.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: yusufunalan, 22 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Senin girmene gerek yok o zaman siteye sanırım? bende girecek degilim zaten.. Buraya bu topici acmakta ki amacın eksiklerini gostermemiz ve eleştirmemiz icin degilmi? bende bana gore eksikleri ve yanlışları soyledim..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 O zaman kısaca projenin amacını yazayım; Fan.gen.TR Projesi, genel olarak belli bir grup tarafından dinlenen grupları için yapılıyor... Yani Haluk Levent ve kıraç gibi daha genel olarak dinlenen kişileri kapsamıyor.... ayrıca öyle çok üyem olsun,herkes girsin gibi bir düşüncem yok, olmayacakta hiçbir zaman... bu proje'nin tam olarak ne olduğu ise önümüzdeki birkaç ay içerisinde sanırım fazlasıyla görebileceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 vBulletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 vbulletin lisansını aldın mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufunalan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Forum vbulletin değil, sadece kullanılan tasarım bir vbulletin teması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Valla beni forum ilgilendirmedide domain hoşuma gitti :) 3 harf iyi para eder.. Sen bana ver bu domaini en iyis ben iyi bir şekildeeeeeee satim :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar