Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antec'in yeni kasası: P180

nameless

Öne çıkan mesajlar

antec en sessiz ve en iyi soğutma yapan kasalardan birini üretmiş

kasada güç kaynağı altta bulunuyor, bu hdd'lerin ısısını dışarı atmaya yardımcı olmuş
hdd'ler fazla ses çıkarmamaları için plastik tamponlara monte ediliyor
Alüminyum - Plastik - Alüminyum şeklinde katmanlara sahip olan kapak ve tüm dış kasa kaplaması, hem hafif hem de mümkün olduğunca ses yalıtımı sağlayacak şekilde dizayn edilmiş
toplam 3 adet 120 mm havalandırma fanı yeri var
güç kaynağı ve ekran kartı hariç tek bir eksoz fanı tüm kasa soğutulabiliyor
kasanın fiyatı 130$

kaynak: donanimhaber[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Sosyal ağlarda paylaş

çok pahalı ama veridgi hizmette tartısılmaz sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ses sorunu icin kasa alacaginiza psu'nuzu, cpu ve kasa fanlarinizi degistirin bence oncelikle. Evin diger kosesinden sesi duyulan dandik Intel fanini neyle kaplasaniz sesi duyulur yani, bir de disariya direk baglantisi olan psu'nunki tabi.

Su sogutma sonradan da eklenebilen birsey bu arada, kasanin disina reseratoru konuyor, icine de borular ve heatsinkler girip sagi solu sogutuyor, kasayla gelmesi sart degil. (Hatta direk kasayla gelene ben rastlamadim ama asiri da takip etmiyorum bu aralar acikcasi.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 22 Temmuz 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kasa birazcik b-tx olmakla beraber halen btx cok az anakart oldugunu dusunursek pek etkili degil sanirim.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fiyati cok uygun...
ben cm stacker a zamaninda 200 dolar vermistim.. ama cok cok cok mutluyum...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...