nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 antec en sessiz ve en iyi soğutma yapan kasalardan birini üretmiş kasada güç kaynağı altta bulunuyor, bu hdd'lerin ısısını dışarı atmaya yardımcı olmuş hdd'ler fazla ses çıkarmamaları için plastik tamponlara monte ediliyor Alüminyum - Plastik - Alüminyum şeklinde katmanlara sahip olan kapak ve tüm dış kasa kaplaması, hem hafif hem de mümkün olduğunca ses yalıtımı sağlayacak şekilde dizayn edilmiş toplam 3 adet 120 mm havalandırma fanı yeri var güç kaynağı ve ekran kartı hariç tek bir eksoz fanı tüm kasa soğutulabiliyor kasanın fiyatı 130$kaynak: donanimhaber[signature][hline]karnım aççç!çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hmm güzelmiş baya ama çok para ben müziğin sesini açıyorum fan sesi falan kalmıyor[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aynı benim yöntem sesi açarak bastırmak ama gece evde uyuyanlar yüzünden hep fan sesi duyuyorum ondan sessiz bi kasa şart bana ya da su soğutması[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok pahalı ama veridgi hizmette tartısılmaz sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bunda o su sogutmasi mi ne vardi hani borularla ondan yok mu?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 verilen paraya degermis izlenimi aldim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benim açımda ses olayı sorun olmadığı için fiyat/performansı düşük. o farka daha çok rami tercih ederim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ses sorunu icin kasa alacaginiza psu'nuzu, cpu ve kasa fanlarinizi degistirin bence oncelikle. Evin diger kosesinden sesi duyulan dandik Intel fanini neyle kaplasaniz sesi duyulur yani, bir de disariya direk baglantisi olan psu'nunki tabi. Su sogutma sonradan da eklenebilen birsey bu arada, kasanin disina reseratoru konuyor, icine de borular ve heatsinkler girip sagi solu sogutuyor, kasayla gelmesi sart degil. (Hatta direk kasayla gelene ben rastlamadim ama asiri da takip etmiyorum bu aralar acikcasi.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 22 Temmuz 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kasa birazcik b-tx olmakla beraber halen btx cok az anakart oldugunu dusunursek pek etkili degil sanirim.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu arada fiyati cok uygun... ben cm stacker a zamaninda 200 dolar vermistim.. ama cok cok cok mutluyum...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya kardeş neden 1 gün önceden söylemiyosun...dün kasa almaya gitmiştim Foxconn marka Diabolic serisinden minotaur aldım.Pişman diilim ama bu kasayı görünce pişman oldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 a bu ATX kasa diilmiş zaten heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Dizaynı da baya güzelmiş sade ve şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya benim kasada da 5 fan var elektrik supurgesi gibi ses cikariyor. 1-2 fani cikariyorum bu sefer kalan digerleri cok daha hizli calismaya basliyor icler acisi durumum[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Çok şık ama bir o kadar da sade. Tam modifiyelik.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar