Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bu aksam 9:30-10 gibi generals partisi vermeyi dusunuyoruz biz 3 kisiyiz ben mortis infeqted 5-6 kisi daha gelsinde 2 si gelmezsse yedek bulunsun update mupdate yuklemeyin[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 *!koşarak yetişir* icq 53468135 bende varım..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 icq #135978913 olmazsa #616490 ya gelin aksm 9 gibi online olun kacirmayin derix[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 multi oynamak için 56k yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Yeter herhalde bakarız :) Ben , Xechelon Kabloyuz , 1nfeQ modem xechelon kurar serverı biz de direct connect le bağlanırız[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Tamam aldım cd yi gelirim ama daha oyunu bile açmadım yani acemice oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 geliyorum akşammm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 hadi şimdi yapalım[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bende öyle dedimde mortis,infeqted 9.30 da gelecekmiş lethe icq nu aç alıştırma yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 neresi çirkin ya?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Şimdiye kadar network ten oynamış olan varmı bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 yok şimdi denedik Xechelon la o Crack dosyasındaki CD key çalışmıo multplayerda ( Direct Connect de de ) yani bi şekillde cd key bulmamız şart[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bu gece yattı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 off neyse sıkıntıdan farkettim boneparté orduna adam toplarken bile Turkçe katliamı yapmışsın helals![hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ee saat 9.30 demirbank hayırlı günler diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 *! anti-arcane örgütünün temelerini atar*[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ya bi dakka biz urz*!14 şubatı yanlız geçireceği için sinirlidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 biz urza ile paşa paşa oynadık sizde sorun var bende oynamak istiyorum[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 oynamak isteyenler eklesin[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... [Bu mesaj arcane tarafından 11 Ekim 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 been 153037600[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 hadi bi kac kisi daha gelse de oynasak *!Sabirsizdir*[hline]Mekteb-i Sultani 18 yasindan kucukler tiklayamaz. [Bu mesaj Saykoleo tarafından 14 Şubat 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: BonePART, 14 Şubat 2003 20:28 tarihinde demiş ki: 1)Ultimate weapon sorunsalı: Her c&c de oldugu bgib burdada ultimate weaponları durdurmanın yontemi yok. Nukleer silahları yad aion cannonı engellemek mumkun deil. 2)2 ser tane tank 2 sertanbe infantryle bu iş olmz unit sayısı cok az. 3)Rusyasız oyun olmaz, ne kadar çinliler rusyanın aynısı olsada(ucuz infantry pahlı yavas tank) olsun rusya olmadan olmaz. Goodday comrade general. 1-nükleer silahları engellemek çok kolay.taktiği bilicen.eskiden zordu.kapalı oynuyorduk.generals ta gerek yok. 2-rakibin az ünite yaparsa tabiiki az ünite ile alırsın.horde bonus diye bir olay eklenmiş.adamlar mass savaşın istiyor. 3-çin çok hoş.ama rusya ile hayatta değişmem.rusya ownz.keşke rusya da olsaydı. oyunun asıl boktan olayı cinematic yok.nerede C&C serisinin o ünlü mükemmel cinematicleri..aah aahh[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ya sey kotu olmus: campaign de eskiden bole genislediini hissediyodun ulkenin filan simdi gorevler bi kazakistanda bi turkiyede bi cinde her tarafa dagitmislar olmamis :([hline]Mekteb-i Sultani 18 yasindan kucukler tiklayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 beni en çok sıkan olay ise campaign de game speed i değiştiremiyorsun deli oldum çok yavaş oynamıyorum o yüzden bu arada Waypoint tuşunu bulamadım bilen var mı ? kafayı yicem bu yüzden[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar