Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yazık lan !! :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 *! Sigarasını ateşler* Ark kıvranıyor suan kalbim kalbim die elinde sigara[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahah tipe bak. :D sigarayı kedinin azına tutuşturan zihniyeti kınıyorum , maymun olsa neyse bizden beter içiyo onlar ehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sigara içiyorum, bırakmam lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 maddenin katı ve gaz hali beni bozar alkolü tek geçerim :-)[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [ img]http://i18.photobucket.com/albums/b123/cenin/20weeks177x267.jpg[ /img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Ferrero, 22 Temmuz 2005 04:33 tarihinde demiş ki: bunuda eline rakı şişesiyle,ağzına sigara verilen çocuktan farkı yok[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oha ya okuyunca kötü oldum moralim bozuldu nese bir sigara yakalim bari[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hayatımda bir tane bile içmedim denemedim *kendini sever*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: orc_lord, 22 Temmuz 2005 04:18 tarihinde demiş ki: said: uncla, 21 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki: hayatta yaptığım tek doğru: hiç sigaraya başlamamak. aynen. henüz gencim umarım ileridede başlamam. ben de umarım....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: OneWayStreet, 22 Temmuz 2005 11:39 tarihinde demiş ki: oha ya okuyunca kötü oldum moralim bozuldu nese bir sigara yakalim bari yaa yaa boşuna mı yalvarıyoruz sana heh.[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bırakın bırakın diyosunuzda onsuzda olmuyo tek arkadaşım be sigara :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 valla tek ictigim zaman net cafede arkadasta varsa otlanıyorum hic bi zaman sigara almadim parayla :D icersemde 2-3 tane max (o bile zararlı biliyorum) ama haftada 2 kere gitsem (bazen icmiyorum bile aklıma gelmiyor) cok az iciyorum icmem desem icmem ama arkadas icince banada veriyor bi tane kıramayıp alıyorum euehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İçmeyin, bırakın. Hiç içmedim mutluyum, süperim.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Mavi, 23 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Hiç içmedim mutluyum, süperim. +1[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar