Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garibime gitti

kermit

Öne çıkan mesajlar

http://img193.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot0711052051549er.jpg

bug felan oldu galiba 2 3 hafta önce almıştım ss i
geziniyodu kafasına göre
pardon düzelttim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 22 Temmuz 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da olmuştu aynısı ama havalanamadım sadece yerde gidebiliyordum. Sonra oyundan düştüm, yeniden girdiğimde normal bi şekilde wyvernimin üstünde uçuş rotamda ilerliyordum. Da bu galiba farklı bi olay, uzun süre mi böyle gördün? Süper olur aslında, epic mountlar %200 yaparken hızı uçan mountlarda ortalama %400 falan oluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayı blizzard speed hack olarak alıyo o yüzden dikkatli olun derim. Bi keresinde SS de önümde bi gnome bunu yapıyodu. ertesi gün forumlarda bi arkadaşı ban'lendiğini yazıyodu. aman diyim :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Sosyal ağlarda paylaş

Betada ilk kez rider'a bindiğimde bu bugla karşılaştım. Oturup kardeşimle 10 dakka bu aleti nasıl kullanacağımızı tartıştık sonra general chat'te millete sormaya çalışıyordum: "How do i steer up the rider" şeklinde ehehe :) Nerden bileyim bug olduğunu, ilk kez binmişim zaten..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...