Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garibime gitti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resim anlaşılmıyor link versen..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
Bana da olmuştu aynısı ama havalanamadım sadece yerde gidebiliyordum. Sonra oyundan düştüm, yeniden girdiğimde normal bi şekilde wyvernimin üstünde uçuş rotamda ilerliyordum. Da bu galiba farklı bi olay, uzun süre mi böyle gördün? Süper olur aslında, epic mountlar %200 yaparken hızı uçan mountlarda ortalama %400 falan oluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Bu olayı blizzard speed hack olarak alıyo o yüzden dikkatli olun derim. Bi keresinde SS de önümde bi gnome bunu yapıyodu. ertesi gün forumlarda bi arkadaşı ban'lendiğini yazıyodu. aman diyim :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Mesaj tarihi:

dün comandant diye bi ally orgrimmarda böyle dolaşıyodu :)

[spo1=rofl][/spo][signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
bence oyundaki en güzel bug :D

banada bikere oldu Crossroads'ta TB2ye uçmak üzere bindim Wyvern'e bi baktım böyle kaldı hayvancağız lan nooldu diye düşünürken BG'ye giden bi 60 go around dedi.. etrafta gezmeye başladım, tek kelime "süper" :D
Mesaj tarihi:
Betada ilk kez rider'a bindiğimde bu bugla karşılaştım. Oturup kardeşimle 10 dakka bu aleti nasıl kullanacağımızı tartıştık sonra general chat'te millete sormaya çalışıyordum: "How do i steer up the rider" şeklinde ehehe :) Nerden bileyim bug olduğunu, ilk kez binmişim zaten..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
  • Yeni Oluştur...