Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Pet olarak Karga alsam nasıl olur diye düşünüyorum. Besleyebilir miyim? Yiyecek olarak ne almam gerekir? Bakımı filan nasıl olur? Aydınlatırsanız sevinirim.[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beni besleyebilirsin mesela, ama yeterli değerli eşyan var mıdır bilmiyorum, ben ortalardayken ortada bıraksan da olur özel olarak önüme koyman gerekmez, ailen falan şikayetçi olurlarsa ve sen de bundan rahatsız olursan sorun etme, bi tane deadly poison kryss işlerini görür, tabi bu durumda geceleri rahat uyuyabilir misin bilemem. Cali Tee, The Crow NOT: ben deli değilim.. :P[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. [Bu mesaj Lars tarafından 28 Ocak 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ehehe. Gel Cali'm gel. Seni beslerim ben. =)[signature][hline]a Tale that goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi şartlar müsait olursa aynı kargayı sende beslersin çocuğunda besler torununda besler çocuğunun torunu da besler sonuçta uzun ömürlü yaratıklar. Yanlız ben pek tekin bulmuyorum. Malum besle kargayı oysun gözünü diye bir laf vardır :) çok akıllı'lar ama çok da tehlikeliler[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok yok onlar bişi yapmaz bana. o konuda korkum yok benim. dimi Cali ;)[signature][hline]a Tale that goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Lars, 28 Ocak 2005 08:24 tarihinde demiş ki: NOT: ben deli değilim.. :P Hm tabi zor bi karar :) :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet ya bizm okuln camından bi evn balkonu gözüküyor.balkonda bi merdivenin tepesinde bi dönemdir bi karga war..ama ilgilenmiyolar sanki karga hep aynı yerde duruyo fln.hiç güsel olmaz karga beslemek ses fln çıkarırsa ayrıca çok çirkn hayvan ya..ne bileym bi papağan daha iyidr.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Darklight1903, 28 Ocak 2005 10:40 tarihinde demiş ki: said: Lars, 28 Ocak 2005 08:24 tarihinde demiş ki: NOT: ben deli değilim.. :P Hm tabi zor bi karar :) :) lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 karga satan biryeri nereden bulacaksın? pek uygun olduklarınıda sanmam...?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lol[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw satın almaya ne gerek var iki peynir,ceviz vs koy yere geldiinde atla uzerine. aslında kargayı pet olarak almak garip yani.karga uretim ciftligi kurmak daha guzel olurdu[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hmm tabi sonrada oysun gözünü :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aa :([signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 karga? o_O gak-guk, napacaksın yav kargayı. al şöyle güzel bi kanarya, muhabbet kuşu filan, ötsün cik cik.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 karga beslemek biraz uçuk bir hayal olsa da, gerçekleşmesi durumunda zevkli olabilir, netekim karga oldukça zeki bir hayvandır(mış). fakat sadakat gibi bir olayı olduğunu da sanmam "besle kargayı oysun gözünü"[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Niye besliyim ki ben kargayı salakmıyım gözümü oyduracam?[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yani. adamlar o kadar atasözü yapmış. gak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Benim gözümü oymaz o. Hehe. İyice evcilleştiririm onu ben =)[signature][hline]a Tale that goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla karga hakkaten ucuk bir secim bence sen devekusunu dene hem o goz felan oymaz. Not: evi yikabilir...[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 besle kargayi tombul olsun....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kafeste yzık olur hayvana sen evin çaıtısına çık aç orya fındık fıstık ceviz ekmek peynir flaan kargarı besle :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kargalar mı.. hmm zor olur bakımı. evi dağıtır...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi de kargalar hirsiz olurmus ona göre...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ya detaylı bi F.A.Q. bulsam Karga besleme konusunda hemen bi tane kapçam eve =)[signature][hline]a Tale that goes on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evde karga, rlz yani.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar