Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın Son Saatinde Olsaydınız Ne Yapardınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düşünün, hayatınız son saati. Dakikalar hızlıca akıp gidiyor. Bir şekilde biliyorsunuz işte son saati olduğunu ama sağlıklsıınız.
Ne yapardınız?
İstanbullular yolda ölürlerdi gerçi :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Mesaj tarihi:
Eşhedü.......[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
bir saat ayarlayıp cebime atardım sonra ilk kırkbşe dakka suç tarihi baştan yazılırdı :) sonrada bir camiye koşar onbeşdakka boyunca ibadeteder sonbir dakkada salavat getirip cennete giderdim ;) he he

[Bu mesaj TheSilver tarafından 26 June 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:)
Ben son dakikaya kadar hayatımda yapabileceğim tüm çılgınlıkları yaptıktan sonra kendimi empire state in tepesinden bırakır ve uçmayı da yaşardım. Sonra da atomlarıma ayrılmayı yaşardım tabi :D[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Mesaj tarihi:
çok mantıklı aslında, son 1 saatte türkiyeyi asalaklardan ve enbesillerden kurtarmak vatana borçtur aslında. TBMM de zaten siyasi bilimlere gidenler, imam hatibe gidenlerin %1 i falan, CHP lilerin adam akıllılarını bırakırdım bir tek. Sonra hortumcuları haklar, ardındna kökten dincileri deşip faşistleri de ortadan kaldırır, böylece vatanıma ve milletime hayırlı bir evlat olurdum.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Mesaj tarihi:
ben beklerdim öylece.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
ülkeyi yönetenleri bir bir öldürürdüm[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR!
---
[Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Anti-Chemical pack removed.
- Sphere knowledge removed.
- More being online time.
Mesaj tarihi:
fenami :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
forumda "hapşırsanız ne yaparsınız?", "susasanız ne yaparsınız?" ve benzeri başlıkları karıştırırdım, zaten bunları okumayı bitirdiğimde ömrüm de bitecek gibi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 26 June 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
forumda "hapşırsanız ne yaparsınız?", "susasanız ne yaparsınız?" ve benzeri başlıkları karıştırırdım, zaten bunları okumayı bitirdiğimde ömrüm de bitecek gibi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

:) haklısın gerçekten saçma ama sıkıntıdan işte[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Mesaj tarihi:
hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Mesaj tarihi:
said:
TheSilver, 26 June 2003 20:12 tarihinde demiş ki:
1 saat beklenirmi be insan sıkıntıdan ölür.

beklemesen de ölecen :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

O zaman mantıken şimdi milleti öldürmüş ve empire state in tepesinde uçma hazırlığı yapıyor olmam gerekir :) Tahrik etme lütfen eheh[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

millet onu bunu öldürmek istio nasıl yaşasınlar öle :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Mesaj tarihi:
herzaman yaptigim isleri yapardim+nefret ettigim insanlarin suratlarina gidip soverdim(nasil olsa beni bulamayacak)[hline]Leathas Level 22 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Mesaj tarihi:
kaldırımda otururdum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
  • Yeni Oluştur...