Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenasi Kerim BBC de...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tık

Sayfanın altında Fenasi Kerim'in yaptığı açıklamayı okuyabilirsiniz...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
inanamadım bana da şimdi arkadaş msn'den yolladı

süper ya :D :D :D :D
adam bbc ile testis geçmiş
[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 22 Temmuz 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha ya bence adam ismini sallamış.cok güldüm bugün başıma gelcek var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
google'a bi fenasi yazın bakın neler çıkıyor[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
rofl!!!

sallamış tabi, nasıl olsa anlamayacaklar, buradan türklerin görmesini de beklemezdi herhalde

çok ii ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
hehehehe spr yaw.. dalganında bu kdrı[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ekşisözlükten alıntı yaptım da, çok hoşuma gitti bunun sonu da

from: fkerim
to: [email protected]
subject: [humanresources] soru : mobbing

is yerlerinde mobbing konusunda ulkemizde yapilmis bir arastirma var mi? varsa nereden nasil temin edebilirim.

f. kerim

fenasi'ye cevap:
merhaba,
böyle araştırmalar var. boğaziçi üniversitesi'nden deniz yücel'in böyle bir araştırması varmış. ekli metinde de bir avukatın çalışması var. onun kaynağını araştırabilirsiniz (metnin altında belirtiliyor).

ancak şahsi görüşüm, çalışmalarınıza başlarken bu "mail adresini değiştirmenizdir. iyi günler dilerim."[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
Düzeltmişler hemen birisi ispiyonlamış. Aramızda ispiyoncu var![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 22 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
yok öyle bişey verdiğiniz adreste

Bende göremedim. nerde ne zaman nasıl[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
Eheh BBC hızlı çalışmış.. Ama iki üç saatliğine de olsa kandırılabilme potansiyeli varmış...

Metinin son kısmında Fenasi beyin şu şekilde bir açıklaması mevcuttu:

Fenasi Kerim, 28, a civil servant from west London, agreed. "The last thing we want is a film like 'In the Name of the Father' made about British Muslims in 10 years' time."

Bu kısım şu an haber sitesinden tamamen çıkartılmış...
(Elimizde olmayan sebeplerden ötürü Fenasi beye BBC üzerinden ulaşılamıyor özür dileriz)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
  • Yeni Oluştur...