Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Massive Attack tarzinda grup arayisi

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Simdi msasive attack in yaptigi muzik tam olarak neye giriyor? Trance? Emin degilim ama neyse, cok hos ve rahatlatici... Son 1 yildir bayagi sardi bir cok sarkisi...
Massive Attack tarzinda grup ariyorum, eski yeni farketmez...
Bu tarzda muzik yapan ve dinledigim baska gruplar... Depeche Mode, Bjork (?!?), JayJay (?!?), Moby, Sade (?!?)

?!?= Dinliyorum tarzi tam olarak trance olmayabilir, ama sonucta rahatlatiyor.. Sanirim siz tam olarak ne demekistedigimi anlamissinizdir... Faithless falan da dinlerim, DJ Shadow Tiesto vardir playlistimde... Ama ben biraz daha slow ve bunalim birseyler ariyorum sanirim... Bjork gibi, Depeche Mode gibi... Simdiden saolun

NOT: mp3 lere direk link verirseniz muhtemelen konu kilitlenecek ve ben olabildigince fikir edinmek istiyorum bu topic altinda... O sebeple bir yigitlik yapip link verecekseniz ozel mesajdan alayim.. Saolun[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ehem sorman yeterli :)
archive adlı grubu şiddetle öneriyorum, londinium albümü özellikle massive attack sevenleri memnun edecek kalitede bir albümdür, çok hoş bir bayan vokal ve bir de rap tarzında söyleyen adam var, kemanlar, elektronik ritmler, klavye, inanılmaz başarılı bir prodüksiyon.

unkle çok başarılıdır, tam trip hop'a girmez ama bir dinleyen de bir daha bırakamaz. rabbit in your headlights'ı bestelemenin dışında "what you are to me" gibi bi şarkıyı bile kotarabilmiş üstün bir yetenek kendisi.

portishead seviyosan lamb grubunu zaten duymuşsundur diye tahmin ediyorum, duymadıysan da işte söyledim hemen dinle :)

bunun dışında rahatlatıcı ve biraz da değişik bişeyler arıyorsan, ki sen gitar da çalıyosun muhakkak dinlemen lazım, biraz mogwai, explosions in the sky, sigur ros, arab strap, matt elliot, mono gibi post rock gruplarına bi göz atabilirsin.

ayrıca mum,notwist,zero 7 ve under byen adlı iki grubu da beğeneceğini düşünüyorum.

ek: lemon jelly, sneaker pimps, four tet,low, hatta biraz da ulver.

[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..

[Bu mesaj sir tarafından 23 Temmuz 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...