Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare aşka geldi..

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

lol mu desem ne desem şaştım kaldım =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonick tarafından 23 Temmuz 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cintonick tarafından 23 Temmuz 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 6 arası boyleymiş yuklenek bakalım dicemde yuklencek bişide yokki =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

zuzuzuzu

herkes downloada abanmış yalnız, çekilmior hiçbir şey...
[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 23 Temmuz 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok
bandwidth hede hödö var ya.
işte o engeller yüzünden sitede belirli dosya boyutu sınırları var.
ama belirli saatlerde kullanıcı sayısı kismen daha az oluyor. daha az bandwidth kullanılıyor. bu sayede bu saatlerde siteyi kullananlara bonus dosya limiti veriyorlar.

de herkes neden editledi şimdi onu anlamadım[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...