Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yo rage bugu varken warriorlar resmen ağlıyordu yalanmı şimdi düzeldi birde indalamar zamanları hayvandı ona bişe demiyorum ama millet ağlayınca blizzard warrior maymun haline getırmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 miss ve rage bugları varken rezalettik ama delidumrul mob kesemiyodum kendi lvl'ımdaki o ne miss.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yahu başlığı gördükçe mustafa sandalın "güncel zalim" şarkısı aklıma gelio deliricem... herşey bananaphone u izledikten sonra başladı düşünce stilim deişti hayatım kaydı ühühühühüü[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 warrior her geçen gün güçleniyor , ama gerçekten ihtiyacı vardı... warrior da artık çok dengeli bir class oldu , hem pve de hem pvpde çok iyi... eskiden evet okadar iyi değillerdi iyi oldu bu patch... ama hala paladine bişi yapamıyolar kolay kolay (genelden bahsediyom bazı imba itemlı warriorlar var Bkz Knucklez(30% crit chance var yuh) , Hamme(onunda manyak crit şansı var hatırlamıyorum bide ap si çok yüksek) , Gobbe(güçlü olmasının üstüne bide gnome) , Looty (duel yapmadım ama güçlü olduğunu söylüyolar) [Bu mesaj MADBOY tarafından 20 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Cuce, 19 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki: miss ve rage bugları varken rezalettik ama delidumrul mob kesemiyodum kendi lvl'ımdaki o ne miss. yok o grindde ole geliyordu bakma sen :) Ac 0 dan warrior ayni bela hala. 60 olunca adam oluyoruz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: MADBOY, 20 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: warrior her geçen gün güçleniyor , ama gerçekten ihtiyacı vardı... warrior da artık çok dengeli bir class oldu , hem pve de hem pvpde çok iyi... eskiden evet okadar iyi değillerdi iyi oldu bu patch... ama hala paladine bişi yapamıyolar kolay kolay (genelden bahsediyom bazı imba itemlı warriorlar var Bkz Knucklez(30% crit chance var yuh) , Hamme(onunda manyak crit şansı var hatırlamıyorum bide ap si çok yüksek) , Gobbe(güçlü olmasının üstüne bide gnome) , Looty (duel yapmadım ama güçlü olduğunu söylüyolar) [Bu mesaj MADBOY tarafından 20 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] warrior > paladin. level 33'üm , kaç tane paladin patlatıyorum her gün. kombinasyonlarım var sağ tarafta 2H , 1h+shield , DW. saldırıya göre , saldırana göre değiştiriyorum. heal verdi mi shield bash, yattı.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 60 ta durumlar biraz farklı.[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior [Bu mesaj Dalamar tarafından 20 Temmuz 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Malibu, 18 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Bi şey daha ekleyim; Warriorsan 10 parmak daktilo yazar gibi oynamalısın. Serverdaki lag haricinde birde beyinsel lag ile uğraşmak zorunda kalıyosun :) Bu benzetmeye şapka çıkarıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 warrior u heal me n00b demek ve direk charge vs ile dalmak icin acmıstım lvl ilerliyince sok oldum resmen bu kadar macro bu kadar addon kullanılan baska class gormedim simdiye kadar :)ama halimden memnun um olunce direk priest e yuklenmek tanklık gercekten zevkli ismis :) bence warrior un en buyuk + sı oynarken resmen oynadıgınızı hissediyosunuz yani her class a aynı taktik i bırak bi class a 1 den fazla taktik uretebilme sansına sahipsiniz..bence su an oyunun en eglenceli class i..karizması da ayrı bi konu might shoulder ve helm i alsan elinde arcanite reaper olsa tapılası bi gorunuse sahip oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bide şey var herkez önce dmg dealer olmak ister pve de ben öldirim havalarına falan girer mage olur rogue olur. Ama bende yapınca anladım, o devasa bosslarla göğus göğuse carpışmak varya, offff nası bi zevktir. Daha ragnoros'u tanklamak falan kısmet olmadı ama olursa zevkten 4 köşe olucam herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bide onları oynayanlar hakkaten içlerinde o ruhu taşıolar.Adam onden haldur huldr koşuyor abi,dandun dalıyor charge felan =). Mana dioz bişi olmaz diyerekten dalıo adamlar gulduruyorlar =) neşe katıyor gruba hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Onu yaşamadan anlamak imkansız ya, bi warrior alın yapın şöle bi 40-50 anlıyacaksınız nedne öle gaz oluyoruz =) ragedir carttır curttur derken ardı ardına yaratık kesmek daha kolay zaten warrior'da. Bide combat uzadıkca nedense insan daha rahat stance değiştiriyo apm'i arttıkca artıyo "dağılıyn ulayn" edalarıyla giriyo ortama falan, manada yok zaten o yuzden combat aralarını uzatmıyoruzki soğumasın grup.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Suark, 21 Temmuz 2005 12:17 tarihinde demiş ki: bide onları oynayanlar hakkaten içlerinde o ruhu taşıolar.Adam onden haldur huldr koşuyor abi,dandun dalıyor charge felan =). Mana dioz bişi olmaz diyerekten dalıo adamlar gulduruyorlar =) neşe katıyor gruba hehe bende sadece bende var sanıyodum , iyi bari. aynen öyle , o hayvan ruhunu içimde taşıyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Valla dün scholoda bi warrior vardı illallah dedirtti. iİlk kez scholo yapıyordu herhalde. Adama bekle sheep sap yapıcaz sonra diyor adam ok diyip chargeliyor hehe. herhalde e-bayden almış accountu. 2 kere o yüzden wipe yedik ama sonunda öğrendi yavaş yavaş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yok yok daha wipe yedirmedim party'e. Ha ama bazen vardır dalmışlığım 10 mob'un ortasına "MINE!!!" diye, dalıp da ayen challenging shout+retaliation atmışlığım uzertine sweeping strike acmışlığım. Lakin wipe yedirmedimd ha =) a gun gelicek oda olucak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nedense wipe yemek üzmüyor beni o da mecaranın bir kısmı sonuçta ama wipe sonrası kızıp ayrılanlardan nefret ediyorum. Dün bi priest 2 kere shackleı bozuldu diye yarıda bıraktı gitti scholoyu. Ki kimse bozmamıştı kendiliğinden bozuldu shackle veya priest bi hata yaptı yani herkes diğer mobdayken duruduk yere bosuldu bi anda shackle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet wipe dan cok o sinri bozuyo, wipe'dan ss tir bişeydir kurtulursun olmadı koşarsın iki dakka. Gruptan ayrılan olunca hem insanın siniri boluyo hem tekrar adam bulmak için inanılmaz vakit kaybediyosun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Onun yerine 56 priest aldık, en ufak problemsiz bitirdik scholoyu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Suark, 21 Temmuz 2005 12:17 tarihinde demiş ki: bide onları oynayanlar hakkaten içlerinde o ruhu taşıolar.Adam onden haldur huldr koşuyor abi,dandun dalıyor charge felan =). Mana dioz bişi olmaz diyerekten dalıo adamlar gulduruyorlar =) neşe katıyor gruba hehe Bide bu ruhu taşıyan mage'ler priest'ler falan varki.. korkunç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sahsen priest olarak korkulu rüyam o ruhu tasiyan intihar saldirisi yapan mageler : ) AoE, heal meee! diye kosuyoır adam 10 tane elite e :([signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uldamandaki son bossu tanklamayı düşünen bir priestle oynadım ben. garip insanlar var cidden[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 O amcayı tanklamak o lvl'larda warrior için bile hata zaten, yasnlız cok gariptirki disarm yiyo o herif ben şans eseri fark ettim coğu kişide bilmiyo =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 disarm yaptıktan sonra zaten grounding terror yapıyo genelde. o leveldaki en baba boss heralde ama item vermiyo warrior için :( //balta babında item [Bu mesaj zaidral tarafından 21 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla bi vıdı vıdı ring of tiger düşürmüştü klasik atlamıştım hemen baya goturdu beni =).[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Alan etkili buyuler atmayın diok,hala atıo şu mageler sora TAKE AGGROO ON MEE die bağırıyorlar. Wariorlardan kotuler valla bi gun bende yapcam ama aççam traquility sora giticem ona buna taunt yapıcam sora bagırıcam "take aggro on mee"[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar