Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Warrior ?

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

warrior her geçen gün güçleniyor , ama gerçekten ihtiyacı vardı... warrior da artık çok dengeli bir class oldu , hem pve de hem pvpde çok iyi... eskiden evet okadar iyi değillerdi iyi oldu bu patch... ama hala paladine bişi yapamıyolar kolay kolay (genelden bahsediyom bazı imba itemlı warriorlar var Bkz Knucklez(30% crit chance var yuh) , Hamme(onunda manyak crit şansı var hatırlamıyorum bide ap si çok yüksek) , Gobbe(güçlü olmasının üstüne bide gnome) , Looty (duel yapmadım ama güçlü olduğunu söylüyolar)

[Bu mesaj MADBOY tarafından 20 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MADBOY, 20 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
warrior her geçen gün güçleniyor , ama gerçekten ihtiyacı vardı... warrior da artık çok dengeli bir class oldu , hem pve de hem pvpde çok iyi... eskiden evet okadar iyi değillerdi iyi oldu bu patch... ama hala paladine bişi yapamıyolar kolay kolay (genelden bahsediyom bazı imba itemlı warriorlar var Bkz Knucklez(30% crit chance var yuh) , Hamme(onunda manyak crit şansı var hatırlamıyorum bide ap si çok yüksek) , Gobbe(güçlü olmasının üstüne bide gnome) , Looty (duel yapmadım ama güçlü olduğunu söylüyolar)

[Bu mesaj MADBOY tarafından 20 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]

warrior > paladin.

level 33'üm , kaç tane paladin patlatıyorum her gün.
kombinasyonlarım var sağ tarafta
2H , 1h+shield , DW.

saldırıya göre , saldırana göre değiştiriyorum.
heal verdi mi shield bash, yattı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-G.I.Joe head stomp-
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

warrior u heal me n00b demek ve direk charge vs ile dalmak icin acmıstım lvl ilerliyince sok oldum resmen bu kadar macro bu kadar addon kullanılan baska class gormedim simdiye kadar :)ama halimden memnun um olunce direk priest e yuklenmek tanklık gercekten zevkli ismis :) bence warrior un en buyuk + sı oynarken resmen oynadıgınızı hissediyosunuz yani her class a aynı taktik i bırak bi class a 1 den fazla taktik uretebilme sansına sahipsiniz..bence su an oyunun en eglenceli class i..karizması da ayrı bi konu might shoulder ve helm i alsan elinde arcanite reaper olsa tapılası bi gorunuse sahip oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şey var herkez önce dmg dealer olmak ister pve de ben öldirim havalarına falan girer mage olur rogue olur.

Ama bende yapınca anladım, o devasa bosslarla göğus göğuse carpışmak varya, offff nası bi zevktir. Daha ragnoros'u tanklamak falan kısmet olmadı ama olursa zevkten 4 köşe olucam herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bide onları oynayanlar hakkaten içlerinde o ruhu taşıolar.Adam onden haldur huldr koşuyor abi,dandun dalıyor charge felan =).
Mana dioz bişi olmaz diyerekten dalıo adamlar gulduruyorlar =)
neşe katıyor gruba hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yaşamadan anlamak imkansız ya, bi warrior alın yapın şöle bi 40-50 anlıyacaksınız nedne öle gaz oluyoruz =) ragedir carttır curttur derken ardı ardına yaratık kesmek daha kolay zaten warrior'da.

Bide combat uzadıkca nedense insan daha rahat stance değiştiriyo apm'i arttıkca artıyo "dağılıyn ulayn" edalarıyla giriyo ortama falan, manada yok zaten o yuzden combat aralarını uzatmıyoruzki soğumasın grup.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 21 Temmuz 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
bide onları oynayanlar hakkaten içlerinde o ruhu taşıolar.Adam onden haldur huldr koşuyor abi,dandun dalıyor charge felan =).
neşe katıyor gruba hehe

bende sadece bende var sanıyodum , iyi bari.
aynen öyle , o hayvan ruhunu içimde taşıyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-G.I.Joe head stomp-
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dün scholoda bi warrior vardı illallah dedirtti. iİlk kez scholo yapıyordu herhalde. Adama bekle sheep sap yapıcaz sonra diyor adam ok diyip chargeliyor hehe. herhalde e-bayden almış accountu. 2 kere o yüzden wipe yedik ama sonunda öğrendi yavaş yavaş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok daha wipe yedirmedim party'e.

Ha ama bazen vardır dalmışlığım 10 mob'un ortasına "MINE!!!" diye, dalıp da ayen challenging shout+retaliation atmışlığım uzertine sweeping strike acmışlığım.

Lakin wipe yedirmedimd ha =) a gun gelicek oda olucak.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense wipe yemek üzmüyor beni o da mecaranın bir kısmı sonuçta ama wipe sonrası kızıp ayrılanlardan nefret ediyorum. Dün bi priest 2 kere shackleı bozuldu diye yarıda bıraktı gitti scholoyu. Ki kimse bozmamıştı kendiliğinden bozuldu shackle veya priest bi hata yaptı yani herkes diğer mobdayken duruduk yere bosuldu bi anda shackle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 21 Temmuz 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
neşe katıyor gruba hehe

Bide bu ruhu taşıyan mage'ler priest'ler falan varki.. korkunç :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alan etkili buyuler atmayın diok,hala atıo şu mageler sora TAKE AGGROO ON MEE die bağırıyorlar.
Wariorlardan kotuler valla
bi gun bende yapcam ama aççam traquility sora giticem ona buna taunt yapıcam sora bagırıcam "take aggro on mee"[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...