Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 warrior bana gore bufflandi. hamstingi %60 dan %50 ye cektiler boylece 2 talent bosa cikti. ustune imp hamstinge 5 sn immobilize eklediler ki bu bence gereksiz bir olaydi warriorlari cok daha kuvvetli yapti. delaysiz `diminishing returns`u olamyan ve cooldownsuz hamsting spamiyla bence cok buyuk bir + aldi warrior. ha 31/20 arms fury tabi genede pvp secimi. fury ciler icin dedigim gibi bt buff mu yedi nerf mi yedi beli degil. zaten sadece low lvl pvm de ve. instancelarda sadece son vurushu warriorun yapip yapmadigini anlamasina yariyordu. insta + dmg + heal debuff varken insta + %30 dmg + 20hp yi kim alir dushunulmesi gerekiyor. 31/20 arms fury hala. ustune polearm speci 20 ye cekseler de polearm kullansak...birde ms i eski haline getirseler tadindan yenmez.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lag var devamlı 1 saniye gec yapıyor dodge yapıyor karsısı berserkerdasın battle a gectim overpower a bastım diyene kadar sonuyor :D[signature][hline]Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aslında baya nerf yedik furryy miz yamuldu =) bloofthirst cucuk gibi kaldı, port yamulmuş, bilmiyorum bilemem hiç prot olmadım nıhahahaha. Ha artımız nedir dual wield geldi ama pekde kallavi gelmedi, vede baya aşağıda bi yere geldi kapak oldu bize o yuzden. yine axe specle birlikte alamıyoruz. bu yuzden talentlarda yine pek bi değişiklik yok aslında. furry yine furry arms yine arm takılıcak gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 neden ya gerci dw yi tavsiye etmesem kullanmasamda 15 + 5 axe mastery de 20+5 yetiyor ishte.gerci sorna naparsin 50 50 vurup o ayri konu..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi şu warriorların macrolarını bir toparlasak ben beceremedim makroları. yazıyorum yazıyorum hata veriyor. belli bir addon programı ile falanmı kullanmak lazım bunları? mesela cosmosla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 deliyi kandırıp bütün addonlarını macrolarını buraya yazdırtmak lazım haklısın copperelf :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 delimdumrul has uşak zaten.... deminki forumdada kızdırdılar adamı valla ben 60 olmadan warrioru emekli edecek diye ödüm kopuyo... delicim gel su makroları bir toparla hadi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Penthesilea, 18 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Warrior'a 1sn cast timeli heal geliyomus. 2 rage e 2k health Ciddimisin şakamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 YA CB döneminde charge war modedaykende kullanılabiliyormuş bence o gelse süper olurdu hem aradaki mesafeyi kapat hem stunla intterrupt et hemde üstüne 15 rage kazan süper ötesi olurdu valla o zaman işte mageleride alırdım :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 CB döneminde magelerde invis. vardı ama onlarda onu isterler geri :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Delidumrul, 18 Temmuz 2005 12:34 tarihinde demiş ki: neden ya gerci dw yi tavsiye etmesem kullanmasamda 15 + 5 axe mastery de 20+5 yetiyor ishte.gerci sorna naparsin 50 50 vurup o ayri konu.. baktım ve yetişiyomuş anladım pek bi sevindim. Ha bide 50 50 vurmuyosun ya sen takma kafana baya baya vuruyosun =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dalamar, 18 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 18 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Warrior'a 1sn cast timeli heal geliyomus. 2 rage e 2k health Ciddimisin şakamı :) ne sakasi yahu (heal saka yani de :P ) beni artik bi warriorlar bi de imba roguelar öldürebiliyo eheh : ) digerlerini kendimi iyilestire iyilestire bayabiliyorum : ) arcanite reaperi alan warrior gavur gibi vuruyor yani acimiyor, ki daha ne silahlar var. Quel'sellar almis, dual wield yapmis warrior görürsen /worship yapican direk : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Temmuz 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Spell alert var valla daha büyüye başlarken yerdi cahrgeı sonra intercept sonra bir daha charge valla ilah olurduk ilah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Şimdi BWLde geldi absürd absürd 70dpsli 300-320 max damageli 2h sword du axe di şeyler çıkar. Shieldli dolaşmak zorunlu resmen pef.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 warrior a bisi gelmedi gibi bence hamstring e gelen ozellik dısında warrior hala aynı warrior yine pvp yapmak isteyen 31 arms/21 fury yapacak eline arcanite reaper alacak ama bu aralar warrior herkesin gozdesi oldu 2. char olarak herkes warrior acıyo(bende buna dahilim)millet guclendi diye acıyo ama ben olunce buff iydi vs siydi ugrasmamak icin ve instance da heal me n00b! demek icin actım warrior :) holy priest ten sora ilac gibi geldi ne yalan soleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sorma abi 5 man scholo veya strat scarlet yaparken stressten avuc iclerim terliyo Bi mage gider 5 tane elitin arasina AOE esliginde HEAL MEEEEH diye bagirir Bu sirada warrior adam gibi area aggro alamaz, ben mage i heallicem diye warrior, warrior i heallicem diye mage ölür. Sora HEAL FFSBBQKTHXNUB lar gelir. Zaten hayatimda 1 kere yaptim o hatayi guildmatelerin isi gücü var diye 5 man strat scarlet e random grupla girdim aglicaktim sinirden[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Temmuz 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şahsen ben arcanite reaper eşliğinde hala 31/20 lik sistemi kullanıyorum, talent puanları sıfırlanınca baya inceleyip baştan verdim talentleri ama aynısı oldu bi öncekinin :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sana en azından heal dıe bagırıyorlar. Warior bagırır -heal mee mage bagırır -Take this aGGRO from mee pff naapcamı şaşırıom bazen ya.bi ayı bı caster[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lol en rahatı benim(warlock) :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu arada heal me dien mageleri boshverin olsuinler. agro management denilen olay sadece warriorun agro tutmasi degl tum partynin buna uymasi. yeni taunt atilomish moba sen combali pyro atarsan warriror ne yapsin. agro managmetn denlien olayi party yapar warrior degil. mobun warrior ustunde kalmasi warrioun degil tum aprtyinin oynayish stildir. agro icin hep dedigim birsey war. aprtyde iyi warrior yoktur iyi party vardir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 su an bi warrior (patch ten oncede bole idi ama neyse) AV WG falan en cok is yapan adam hp 6k+ ları buluyo mus reward item ları giyince alırsın eline arcanite i ya da guild in iyidir mc a gidersin ob.. bladed edge alırsın eline crusader enchant ini yaptırdın mı ohhh dalarsın 3-5 kisinin arasına acarsın sweeping strike olsen ne olacak yine 6k hp ile baslayacan ilk gordugune charge MS falan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Warriorların maymun olduğu zamanlar vardı bırakında ezsin artık :)[signature][hline]Ragnaros Shindei GoZu Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Warrior ne zaman maymundu ki ? Bence hep aynıydı ama item based olduğu için ancak warriorlar itemlarını topladılar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 1.01 den beri warrior oynuyorum hic maymun olduklarini gormedim. ama 101 den beri warriorlar forumarda aglarlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 asil vercekler %200 ed li cooldownsuz ms i cb gunlerindeki o zaman gorcem maymun kim :) ilk 10 sn gic bisahi yapma sadece vur sonra biriken ragei adama tukur bogulsun[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar