Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

googlecik :)

nameless

Öne çıkan mesajlar

Vallaha öyle, internette bazı siteler harbiden şero. Örneğin Templatemonsters.
Şimdi diyelim ki, ben internetten buldum bi tane beleş Template(Türk'üz ya atlarız) ve bunu diyelim ki, herhangi bir firmanın sitesinde kullandım. Bir çok ülkede bu iş için tutulmuş ispiyoncular var. Diyor ki, bak bu adam senin template'lerini kullanmış ama acaba senden aldığına dair belgesi var mı? (Çünkü eğer parana kıyıp Temp'i alırsan sana aldığına dair faturası bilmemnesi hepsi geliyor) Sonra sana diyor ki bu şirket, siz bizim template'imizi kullanıyorsunuz, bak bunun telif hakkı da bu, siteyi bizden aldığınıza dair belgeyi göndermenizi istiyoruz.. Tabi sende ne belge var ne bişey.. Ardından sana dava açılıyor ve eşşek yüküyle parayı çuvallayıp, adamların kapısına bırakıyorsun..
Yoksa 60$ 60$ la bu iş yürümez be abicim :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte yine dötü kurtaran kahramanınız bLackchaos bir dötü daha kurtardı....

ya bende php öğrenmek istiyorum.
Nameless ben senın dötü kurtardım sende bana php öğret
ben 40 yıl kölen olıyım olur mu ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Eline sağlık, umarım biraz daha geliştirebilirsin..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

davalık bir şeyi yok ki, google arama motoruyla paticik forumlarında arama yapıyorsunuz işte..

google paticikte!
nıhahahhha[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...