nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bi kaç php kodu ile yaptığım google üzerinden çalışan arama hedesi bazen konu başlıklarından bulunamıyan şeylerin konu içinde geçen bir kelimeyle bulmanız için yardımcı olacak bi atraksyon (boş bişey ama olsun :)) googlecik[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dava açmasın gugıl sana ? gugılcık yapıp resmide öyle yapsaydın süfer olurdu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 resmini değiştirmeye uğraşamadım (zaten beceremem resim olaylarını) dava falan açmaz herhalde adamların 87milyar dolarlık şirketi var :)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ha ha ha !!! yavrum nasıl yaptılar zannedıyorsun ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 AMAN TANRIIIIIM![signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aslına bakarsan gereksiz + zarar çünkü farklı peencereler açıyo felan feşman.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben şimdi yatiyim sabah kalktığımda dava açılmamışsa silmem :)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Vallaha öyle, internette bazı siteler harbiden şero. Örneğin Templatemonsters. Şimdi diyelim ki, ben internetten buldum bi tane beleş Template(Türk'üz ya atlarız) ve bunu diyelim ki, herhangi bir firmanın sitesinde kullandım. Bir çok ülkede bu iş için tutulmuş ispiyoncular var. Diyor ki, bak bu adam senin template'lerini kullanmış ama acaba senden aldığına dair belgesi var mı? (Çünkü eğer parana kıyıp Temp'i alırsan sana aldığına dair faturası bilmemnesi hepsi geliyor) Sonra sana diyor ki bu şirket, siz bizim template'imizi kullanıyorsunuz, bak bunun telif hakkı da bu, siteyi bizden aldığınıza dair belgeyi göndermenizi istiyoruz.. Tabi sende ne belge var ne bişey.. Ardından sana dava açılıyor ve eşşek yüküyle parayı çuvallayıp, adamların kapısına bırakıyorsun.. Yoksa 60$ 60$ la bu iş yürümez be abicim :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o zaman resmi sileyim eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İşte yine dötü kurtaran kahramanınız bLackchaos bir dötü daha kurtardı.... ya bende php öğrenmek istiyorum. Nameless ben senın dötü kurtardım sende bana php öğret ben 40 yıl kölen olıyım olur mu ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 paticik yazdım, 39.100 sonuç çıktı. Vay anasını hll le :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @blackchaos: ben sana php öğretirim ödeşmiş oluruz ehehe[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm bunun php ile ne alakasi var ki? daha dogrusu onu demek istemedim de, yani niye php? form post'a 2 satir ilave edilerek yapilabilirken. [Bu mesaj dominic tarafından 30 Haziran 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben ne işe yaradığını kavrayamadım ki :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Eline sağlık, umarım biraz daha geliştirebilirsin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @dominic: doğru söylüyosun php olmadan da yapılabilir ama ben arama yaparken 'site:forum.paticik.com' yazısı görünmesin diye 2tane php koduyla görünmiycek şekilde yaptım @artur_helsfayır: olm işte forumun içinden kelime aramaya yarıyo[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 davalık bir şeyi yok ki, google arama motoruyla paticik forumlarında arama yapıyorsunuz işte.. google paticikte! nıhahahhha[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aa cok guzel bisi artik paticikdeki search kismini kullanmasakta olur :p guzel birsey ya bu tebrikler.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TIT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu google'ın kendi servisi zaten niye dava açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok başarılı... bence sitenin kalıcı butonlarından birisi olmalı. forumun kendi aramasından ÇOK DAHA iyi ve kullanışlı. Tebrik ederim.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 özenti google hemen koydu patiye bi arama şeysi. ben nameless inkini tek geçiyom ama hehe[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yo hala site:pati hedesi gözüküyo[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ehehe kendi ismimde arama yapınca ne çok sayfa çıktı. ne çok şey giriyormuşum patiye be ben :-p vallahi hoş olmuş ama sakat biraz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar