OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya bu spidey nin "Ultimate Spiderman" vardı en son..Çizimleri filan iğrençti..(inşallah stan lee deildir çizen de)..Ondan sonra tekrar "Peter Parker Spider Man" gibi seriler yayınlanmaya başladı mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla Mary Jane'i aramaya gittiği bölümden sornası yok. Ondan sonraki bölümlerin adını bilen varsa yazsın internett aratacam izlemeden ölecez yoksa. Ultimate fena sayılmazdı aslında biraz havada olsada. (Stan abinini pek alakası yok :))Bide weeskiden bunun Ateş Kız ve Buz Adam ile grup oluşturduğu bi sderi vardı oda fena değildi :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 O photoşop çizimlerden zevk almak mı? :D Şu en eski siyah beyazları özledim ya..Bolca spidey esprisi vardı..Ultimate serisinde bu da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 malach'ın bahsettiği çizgi romanlar yalnız. ah ah NR1'ın çıkardığı X-Men ve Spider-Man serilerine hastaydım ya, özledim onları. Uncanny X-Men 390 sanırım, o sıralarda başlıyan bir değişim akımı oldu Marvel'da böyle herşeye techno-club mix yapmışlar gibi. Ultimate serisi çıktı X-Men ve Spider-man için. Uncanny X-Men'deki kostümler değişti. Karakterlerin kişilikleri değişti, herşey allak bullak oldu. Hatta X-Men filmi de bu tarz çekildi. O eski sevdiğim Cyclops, Wolverine, Storm, Psylocke, Rogue, Beast gitti, yerine şebek gibi şeyler geldi. Hikayeler de eski zevkinde değil ya. of of. Üzülüyorum açıkçası Marvel romanlarının şimdiki haline[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Oyy çizgi romanlardanmı ahsediyorsun. Ultimate serisini bende hiç sevmemiştim (şimdi düşününce çizgi filmin adının Unlimited olduğunu hatırladım zaten :D) Siyah beyaz çizgi romanlar süperdi cidden. Sırf espri yüklü bölümler vrdı okurken yerlerde süründüğüm (banliyöye gittiği bir bölüm vardı mesela her bi halt geliyordu başına) Cidden o çizgi romanlar süperdi[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tabi çizgiroman yaw..Filmde o eski spidey den iz yoktu yani daha ciddiydi..Çizgi filmler ise son bölimler hariç iyiydi..Ama o eski kokan çizgi romanlar hala durur ve tadları bambaşkadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Malach, 21 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Tabi çizgiroman yaw..Filmde o eski spidey den iz yoktu yani daha ciddiydi..Çizgi filmler ise son bölimler hariç iyiydi..Ama o eski kokan çizgi romanlar hala durur ve tadları bambaşkadır.. Ben onalrdaki çevirilere hastaydım yaa. kompüter falan vardı. hatta bir tanesinin arkasında Süpermen reklamı vardı. Kıral Çizgiroman yazıyordu. Okurken yerlere yatmıştık :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Eheh valla evet çevirilerde de ayrı bi espri havası vardı sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yok galiba bizden başka okuyan. Bişiler yazın okuyanlar geyik çevirelim çeviriler hakkında :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 şey diye hatırlıyorum. Wolverine'i "Kurtadam" diye çevirmişlerdi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Valla ben yeni nesil bir okurum arka bahçenin yeni çıkardıklarını filan biliyorum son 2-3 sene bir de yabancı bazı özel sayılarım var Cabel vol.1 #1 Gambet vol.1 #1 Magneto#0 (bunun kökenini bilmiyorum çok garip basbayağı sıfır yazıyo üzerinde eski x-men'lerden derlemişler) Fantastic 4 vol.3 #1 o kadar[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2005 09:25 tarihinde demiş ki: şey diye hatırlıyorum. Wolverine'i "Kurtadam" diye çevirmişlerdi. Bende bir Fantastik Dörtlü sayısı var. Bu siyah beyazlardan. İçinde renkli bir fotoğraf var. Bütün Marvel Kahramanları poz vermiş böyle kafakol falan :D İçinde manyak cevherler vardı Daredevil-Gözüpek gibi. Gerçi Gözüpek enteresan isim :D (sen söyleyince hatıradım okurken Kurtadam kim diye çoook düşünmüştüm :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar