fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Reignman40, 21 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: yaani sewglm yanmdayken bazen skldiim oluyo ulan tööbe yaw ayri olnca deeri anlaslyo sizi sewen brinin yaninzda olmasi aynen bazen ben de sıkılıyodum hatta tatile fethiye ye gel diodu ben orayı sevmiorum alanya ya gitcem diodum şimdi tutturdum fethiye ye gidelim die...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Slat, 22 Temmuz 2005 03:51 tarihinde demiş ki: Ben geçen yaz takıldığım ing kız için 1 sene bekledim ve gelicem demesine rağmen o gelmedi ben ne yapayım şimdi.. Fiona 1 hafta önce fethiyedeydim de acaip güzel hatun kaynıyor bu sezon.. Paso çağrı bırakta varlığını hissedip kendine hakim olsun :) biliyorum ya çok ingiliz varmış o da buluyomuş her yaz zaten ama bu yaz yok biliyorum.güveniyorum ona .yoklamama gerek kalmıyo asıl o her dakka çağrı msj atıyo diorum git eğlen havuza falan gir telefon elinde dolaşma ama dinlemio..olsun ben formaliteden sölüyorum zaten ona denize gir die:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Chiptech, 22 Temmuz 2005 06:23 tarihinde demiş ki: ayy yazıık kıyamam ben size. ben napim be 1 ayı geçti 4-5 kere sesini duydum telefonda. sevgilim değil artık. bugün doğumgünü.. sevgilisi olarak yanında olmak için neler vermezdim ki.. ya ben hergün 2 saat konuşuyorum ama olmuyo.hergün birlikteydik .her yere birlikte gidiyoduk her yer anı kaynıyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Chris De Burgh - Missing You ;)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Rewendor, 22 Temmuz 2005 03:42 tarihinde demiş ki: of of... kömür gibi yanıııyorrrummm[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinderella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Abi abartma 1 ay dediğin çabuk geçer hem zaten önümüzdeki 3yıl boyunca görüşüceksin :) dimi[signature][hline]Herzaman gerçekçi olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ama alışık diilim ayrı ki kalmaya:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 alışman lazım. bi gün o gidecek ve sen komple yalnız kalacaksın. yeni birisini bulana kadar tabi.. dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. said: fiona, 22 Temmuz 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ama alışık diilim ayrı ki kalmaya:( [signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. sen kaç yaşındasın bakiim??[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fiona, 22 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. sen kaç yaşındasın bakiim?? boşver benim yaşımı,sana hayatın anahtarını verdim işte :) gökyüzünde yalnız gezen yıldızlarrr ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm .... ( arada virgüllere dikkat ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fiona, 22 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. sen kaç yaşındasın bakiim?? Yaşım küçük ama hayat tecrübem büyük gibi bir cevap ilginç olabilirdi bu durumda... Hatta "Ben kaldırımda büyüdüm, hayat okulunda mezunum abla.." güzel durabilirdi... :-P[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eninde sonunda herkes herkesi bırakacak bölümüne katılıyorum , en azından o zamanlarda. fiona sen vardın mı bakim ? :D fotoları çıkarmaya çalışıyorum ama bilgisayar uyuzluk yaptı yine. :/[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahahah :) said: dasaaa, 22 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: fiona, 22 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. sen kaç yaşındasın bakiim?? Yaşım küçük ama hayat tecrübem büyük gibi bir cevap ilginç olabilirdi bu durumda... Hatta "Ben kaldırımda büyüdüm, hayat okulunda mezunum abla.." güzel durabilirdi... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: HymnOfSnuk, 22 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: eninde sonunda herkes herkesi bırakacak bölümüne katılıyorum , en azından o zamanlarda. fiona sen vardın mı bakim ? :D fotoları çıkarmaya çalışıyorum ama bilgisayar uyuzluk yaptı yine. :/ heheh öle herkes koyamaz benim resmimi:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki: ahahah :) said: dasaaa, 22 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: fiona, 22 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Destruction, 22 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: dip: nayır! nolamaz! o beni bırakamaz triplerine girme lütfen. eninde sonunda herkes herkesi bırakacak. güçlü olmalısın küçüğüm. sen kaç yaşındasın bakiim?? Yaşım küçük ama hayat tecrübem büyük gibi bir cevap ilginç olabilirdi bu durumda... Hatta "Ben kaldırımda büyüdüm, hayat okulunda mezunum abla.." güzel durabilirdi... :-P bana kelime oyunu yapmayın ulen:-P[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kalime oyunu yok eski türk filmi motifleri kullandım ben orada... Hani ayşecik,sezercik,ömercik,fionacık vs gibi... Bi de Sezercikten "Ben piç değilim işte babamın resmi Baaaak" alıntısını yapmak isterim ama uygun durum yok.. Kısmet başka zamana inşallah...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aslında ben de öyle bi sinerji yaratmak istemiştim ama nasip olmadı. said: dasaaa, 22 Temmuz 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Kalime oyunu yok eski türk filmi motifleri kullandım ben orada... Hani ayşecik,sezercik,ömercik,fionacık vs gibi... Bi de Sezercikten "Ben piç değilim işte babamın resmi Baaaak" alıntısını yapmak isterim ama uygun durum yok.. Kısmet başka zamana inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: dasaaa, 22 Temmuz 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Kalime oyunu yok eski türk filmi motifleri kullandım ben orada... Hani ayşecik,sezercik,ömercik,fionacık vs gibi... Bi de Sezercikten "Ben piç değilim işte babamın resmi Baaaak" alıntısını yapmak isterim ama uygun durum yok.. Kısmet başka zamana inşallah... aa ayıpsın hemen ortam yapalım senin için ya:-P *!senin baban yok sen p- -sin:D*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eheh saol: Ben piç değilim.İşte babamın resmi... [spo1=Baaaak][/spo][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ahah babaya bak be ayarlasana bana:D neyse abi konuyu ben açtım ben saptırdım ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 (80'li yıllar türk filmi disko sahnesi,apartman topuklar,ispanyol paça ve tavandan sarkan aynalı küre kombinasyonu... ) Ahu Tuğba,Nuri Alço ve diğer figüranlar Bonnie M. şarkıları eşliğinde salak salak sallanmaktadırlar... (Viski görünümlü sulandırılmış koladan bir yudum alır)Maksat özlediğini beklerken geçen zamanı iyi değerlendirmek bebek.. (esararlı sigara uzatır) ister misin? Bu sırada mekanı basan komiser cüneyt arkın girer sahneye..olaylar gelişir yazar overdose türk filmi sebebiyle hastanede müşahede altına alınacaktır[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Temmuz 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 dasaa cım topicimi senaryolarına alet etme![signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Nerden nereye.. Daha 3 gün önce "bu çocuk peşimi bırakmıyo nası kurtulcam bundan" diye topic açarken şimdi kurtulunca "çok özledim" oldu. Bu dişiler gerçekten anlaşılmaz varlıklar ya :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya ama o zaman arkadaş olup sevgili gibi davranıyodu bu da çok rahatsız ediyodu:( adam gibi sölemiyodu sorun oydu söyledi sorun bitti:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar