fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 I don't know how to live without your love I was born to make you happy 'Cause you're the only one within my heart I was born to make you happy Always and forever you and me That's the way our life should be I don't know how to live without your love I was born to make you happy ufff bu şarkıyı çok severdi ...hep birlikte dinlerdik ama şu an yanımda değil keşke burda olsaydı onu o kadar çok özledim ki..sevgilim fethiye ye gitti 1 ay kalcak .sayılı gün çabuk geçer ama ben onu şimdiden özledim:( ilk defa bi insanı bu kadar çok özledim.. içimden geçenlerdi..daraldım yazdım.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bn sewgilimi 1.5 aydir grmuommm offf yaaaaa[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya hiç aklımdan çıkmıyo dün gece rüyamda gördüm kjimbilir bi daha ne zaman görcem:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bende 2 gündür görmüyorum, özledim =([signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bunları okuyunca allaha şükr ettim sevgilim yanımda diye hergün görebiliyorum diye[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kız arkadaşım temelli yurtdışına gidecek okumaya. Nasıl?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ooo sen sarkidan nem kapacaksan daha cok ozlersin bu kafayla .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya sana allah kolaylık versin gerçekten benimki en azından türkiye de ve gelcek 1 ay sora..romanya ya gittiğğinde ben de kötü olmuştum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Giovanni, 21 Temmuz 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşım temelli yurtdışına gidecek okumaya. Nasıl? üzüldüm şimdi iyi mi[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gelip geçici duygular..[signature][hline]let's rock !
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 geçene kadar zor oluyo ama:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 benim sevgilim olmadı ki ozlemini bilyim...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 senin gene özlemişşsin biaim özlicegimiz bi sevgilimiz bile olmadı... *!ahh ahh..*[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 özlerken böyle düşünmüyosun işte..yanlız özlediğini düşünüyosun.bu da bazen acı verio görememek..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iirenc bir duygu, birini yanında isterken onun coook uzaklarda olması..
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bi de benimki şarkıdan nem kapan biriysen daha da iğrenç dediğin gibi:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 O insanla bir daha konuşamayacağınızı bilmek nasıl olur peki? Başka bir insanı sevseniz bile hergün acı çekmek? En mutlu anınızın bile gözyaşlarıyla bölünmesi bitmeyen bir eksiklik...
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaani sewglm yanmdayken bazen skldiim oluyo ulan tööbe yaw ayri olnca deeri anlaslyo sizi sewen brinin yaninzda olmasi[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sizin en azından göremediğiniz özlediğiniz bi sevgiliniz var.Benimki yanıbaşımdayken çok uzaklardaymış gibi gelen bi sevgilim var. Sevgili demeye bin şahit. :( off.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benimde sevgili niyetine takıldıklarım tatildeler ya yenilerini ulmak lazım zor oluyo böle[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 of of...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Temmuz 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben geçen yaz takıldığım ing kız için 1 sene bekledim ve gelicem demesine rağmen o gelmedi ben ne yapayım şimdi.. Fiona 1 hafta önce fethiyedeydim de acaip güzel hatun kaynıyor bu sezon.. Paso çağrı bırakta varlığını hissedip kendine hakim olsun :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiyo be sayılı gün, 16 gün kaldı ama çok uzun geliyor gözüme. sevenler kavuşsun ne diyim[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ayy yazıık kıyamam ben size. ben napim be 1 ayı geçti 4-5 kere sesini duydum telefonda. sevgilim değil artık. bugün doğumgünü.. sevgilisi olarak yanında olmak için neler vermezdim ki..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yurt dısında okudugum ıcın sevdıgımle 4 ay uzak kaldık..tel ve net uzerınden hasret gıderdık amaaa...havaalanında karsılastıgımızdan sonrası efsane gelısıyor..sunları unutmayın..bıseyı kaybedınce degerını anlarsın..ve mesafeler ruzgar gıbıdır,mum alevını sondurdugu gıbı orman yangınını alevlendırır.. Uzulmeyın..sabır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Öne çıkan mesajlar