Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onu çok özledim..

fiona

Öne çıkan mesajlar

I don't know how to live without your love
I was born to make you happy
'Cause you're the only one within my heart
Always and forever you and me
That's the way our life should be
I don't know how to live without your love

ufff bu şarkıyı çok severdi ...hep birlikte dinlerdik ama şu an yanımda değil keşke burda olsaydı onu o kadar çok özledim ki..sevgilim fethiye ye gitti 1 ay kalcak .sayılı gün çabuk geçer ama ben onu şimdiden özledim:( ilk defa bi insanı bu kadar çok özledim..
içimden geçenlerdi..daraldım yazdım.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 gündür görmüyorum, özledim =([signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sana allah kolaylık versin gerçekten benimki en azından türkiye de ve gelcek 1 ay sora..romanya ya gittiğğinde ben de kötü olmuştum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen yaz takıldığım ing kız için 1 sene bekledim ve gelicem demesine rağmen o gelmedi ben ne yapayım şimdi..

Fiona 1 hafta önce fethiyedeydim de acaip güzel hatun kaynıyor bu sezon.. Paso çağrı bırakta varlığını hissedip kendine hakim olsun :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

ayy yazıık kıyamam ben size. ben napim be 1 ayı geçti 4-5 kere sesini duydum telefonda. sevgilim değil artık. bugün doğumgünü.. sevgilisi olarak yanında olmak için neler vermezdim ki..[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

yurt dısında okudugum ıcın sevdıgımle 4 ay uzak kaldık..tel ve net uzerınden hasret gıderdık amaaa...havaalanında karsılastıgımızdan sonrası efsane gelısıyor..sunları unutmayın..bıseyı kaybedınce degerını anlarsın..ve mesafeler ruzgar gıbıdır,mum alevını sondurdugu gıbı orman yangınını alevlendırır..

Uzulmeyın..sabır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...