Razien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: geffen, 18 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Süper bir oyun. ehuhe bencede...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biri blood omen dedi :) valla blood omen 2 çooook güzel üstüne tanımam[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Grudge, 15 Ocak 2004 18:43 tarihinde demiş ki: cidden çok fena kamera açıları. bi süre kamerayı mouse ile kontrol etmeyi denedim ama o da apayrı bi işkence. fekat bi yerden sonra alışıyosun. bu arada bitirdim oyunu. raziel'in jetonunun düşmesi ve aha ben bunu yaparım diyip yapması çok ani oldu... bitirenler anlar zaten. o hoşuma gitmedi. kain de tam şövalye gibi konuştu oyunun sonunda. Umut falan... o hastası olduğumuz "kim kendini feda etcek? ben mi? hadi lenn" şeklindeki asi ve de millete yukardan bakan, otoriter tavrı yokoldu resmen... evet evet. biraz hayal kırıklığı yaşadım oyunun sonunda... ama bi yer var. Kain, moebius'u ethereale postaladıktan sonra bu kalkarken arkada raziel bunu bekliyo ya... offf... nası bi karizmadır o yaw :rock: kain in o tavrını bırakabilecegii (sonsuz hayatında) tek durum oydu o sebeple bence gayet güzle bi davranıştı... ben kamera açıları hariç gayet sevdim oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hazır uplanmısken bende bisiler yazayım hala konu olarak efsane olarak hatırladıgım bi oyun basladım oynadım ve bitirmistim..bole bi konu bole bi action hic bir oyunda bulamadım kain olarak oynadıgımda kendimi gercekten vampir gibi hissetmistim hala legacy of kain ismini duydugumda tuylerim diken diken oluyo..oynanıs olarak berbattı ama resmen yetterrr diyip 1 saat ara verdigim oluyodu bi yerde 12321 kere takılmak(aptal kamera acıları yuzunden) bi yere atlamak icin orayı 21312412 kere oynamam kabus olmustu oyun ama oyunun ara video ları konusmalar icin degdi yani o kadar ugrasmama..bilgisayarı olan herkesin oynaması gereken bi oyun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 next time kain, maybe next time.. you will learn some humiliating... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sonunun neresi iyi ya RAZİEL YOKOLDU hemde kazayla, illa ölücekse kahramanca ölmeliydi...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 raziel ile ben mansionda takildim için bitiremedim benim sorum şu birisi güzelinden incesinden akilda soru birakmayacak şekilde oyun sonunu spoil edebilirmi yada özelden atabilir mi? bir zahmet[signature][hline]çikolata dişleri hayat ise düşleri çürütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Engin2, 20 Temmuz 2005 05:45 tarihinde demiş ki: sonunun neresi iyi ya RAZİEL YOKOLDU hemde kazayla, illa ölücekse kahramanca ölmeliydi... ingilizce yok sende galba?orda bilerek ve isteyerek oldu..amacına ulastı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Oradab daha kahramanca nasıl , ölebilir? ki aslında ölmedi, ruhunu o gerizekalı dev beholder kılıklı şeyin "engine of life" ına vermektense soul reaverla birleşip kain e onu yok edecek guvu vermek icin kendini kurban etti (ki boylelikle engeine of life a gitmeyecek terk fuh oldu) bundan daha kahramanca nasıl ölnebilir.. ki dorum aslında ölmedi sadece ruhu ve bütün benligiyle soul reaver ın içine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Way, 20 Temmuz 2005 11:38 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 20 Temmuz 2005 05:45 tarihinde demiş ki: sonunun neresi iyi ya RAZİEL YOKOLDU hemde kazayla, illa ölücekse kahramanca ölmeliydi... ingilizce yok sende galba?orda bilerek ve isteyerek oldu..amacına ulastı.. Lan buzalar!! Biz bitirmedik oyunu hala takıldığımız yerde çabalıyoruz.. Ne ötüyorsunuz! Off yakınlarınızın kulağını nasıl çınlattım sorarsanız öğrenirsiniz.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Dwn, 19 Temmuz 2005 14:40 tarihinde demiş ki: biri blood omen dedi :) valla blood omen 2 çooook güzel üstüne tanımam Beğenmedim ben nedense.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ya bir de ben Kain'le 4. kılıcı -Time Emblem- aldım ama bir kapıyı açmamı istiyor benden Unlock the bilmemne emblem... İki tane işaret var kapının yanında nasıl açıcam ben bunu hıyar gibi geziyorum bir türlü açamadım. Gargoyle'lar var haritada.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mızrak falan sokuluyor di mi? ben de az dolanmadıydım orda o resimli duvarlardan birinin açılması lazım, haa aldım diyosun. sanırım aşağıdaki şelalelerde bir olaylar vardı, umarım doğru hatırlıyorumdur. çok oldu oynayalı kusuruma bakma :/[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 o deil o raziel'in görevi. Orayı bitirdim evet manyak zordu ama bunda çok zorlandım. Küöük bir yere ama ne yapıcagımı bilemiyorum.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar