Sage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yok abi suçluları banlarlar, o rogue ve işte krol blade :D. Yani rollback bayaa ters düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ultima logu deilki hemen .xdupe 5 ten bulsunlar adam acaba hangi programı kullandı.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 heh gech kalmishlardi zaten. public olduktan sorna ogreniyorlarsa bu isi zaten vuran vuracagini vurmushtur. rollback yapamazlar kimbilir kac ay oldu bu olay.tek tek silemezler cunki zaten dupelanan mal elde tutulmaz kesinlikle. ya trade edilir ya satilir. Dava acareim diyen arkadshlar hicbirsey yapamazsiniz. Eger izlemeye bashlamdilarya ve yapabiliyorsaniz yapin cunki hep dedigim gibi 50 kere 50 yerde tartishtigim gibi yapanin yanina kar kalir bu. ADamlar patchlemeyi ancak public olduktan 1 hafta sorna yaparlar cunki.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 loglar karışık dosyalar fakat loglarıns earch edilmesi için özel programlarda var eminim blizzardda log tutarken böyle programlar hazırlamıştır kendine.Belli komut dizilerini ,belli tarihler arasinda ararlarsa bulabilirler kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 e nasil bulcak benim var 30 tane acc . 3 tur ah ustunden itemi trasfer ettim .nasil ispatlicak benim dueper oldugumu. Log olsa ne olur bulsa ne olur. Buldu ah den item alanlari komple banlasin o zaman.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eger publice cikarda 2 kere yaptigi hatayi burada tekrarlarsa blizz yani rollback yapmassa 2-3 haftalik yada 1 aylik (cuniki genelde 1 ay suruyor publice cikmasi olayin) cok kotu patlar wow elinde.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bulunuyor arkadaşlar, her türlü bulunuyor. Şahsen kendi tecrübelerimden biliyorum bulunduğunu.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Rollback dediğiniz nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Belli bir süre içerisinde serverda olan herşeyin geriye çekilmesi. Itemler, levellar, paralar, vs.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 rollback soz konusu olmaz bence. açıkcası rollback olursa epey kişi bırakır oyunu zaten pek cok kisi bırakma sınırında baymıs sekilde oyundan.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Gangren, 20 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Bulunuyor arkadaşlar, her türlü bulunuyor. Şahsen kendi tecrübelerimden biliyorum bulunduğunu. Su engin tecrubelerini bizimle de paylashsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 her eli yuzu duzgun mmorpg de oldugu gibi sizin tek "sahibi" oldugunuz sey(anlasmalarda belirtilir) account nameniz ve passwordunuzdur.Diger hersey oyunu sunan sirkete aittir.Yani "GM ATIMI CALDI BABA" diye gidip dava acamazsiniz,fyi.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 [spo1=Nasil yapildigini merak edernlere] Doing this, I got ~ 880g, before the server restarted to fix the problems. (On the server Blackhand) EDIT 1: Please Read the WHOLE thread before asking questions EDIT 2: The best way to bug the instances is to walk in and out of it fast.... confirmed instances this work on are Deadmines, Wailing Caverns, Scarlet Monastary, and Maraudon Quote: * what I did was I was gonna run some friends through VC wayy this morning * and the warlock soul stoned me * and I walked in * and the screen didnt load * and then about a minute later it warped me out * and I didnt have a soul stone * so I traded him all my gold, walked in, waited a minute, got warped out, had my gold * rinse and repeat =) Hope that clearifies things up a bit.. You can only do the bug early in the morning after a server reset, have a friend to login with you and trade him your money (or vice versa) then the person who traded his money runs into the instance, waits about 1 minute - 1 minute and 30 seconds and gets booted out, he should have his money back if all worked well. Quote: When the servers come up in the morning the instance server takes about 10 min longer than everything else for some dumb ass reason; So player 1 hands player 2 a stack of gold; Player one goes into instance and about a min later of trying to load gets rubberbanned back to the entrace and has the gold back on him as well as player 2; you keep doing that over and over; You can do it for about 10 minutes! Quote: It doesn't work 24/7, normally during peak hours and after server resets are the best times to try it. [/spo] 5 dk da bulduktan sonra bunu , heh. hatta lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya arkadaslar dalga mi geciyosunuz loglardan kimi buluyolar. Ha bole salak gibi 8 tane kroll bladei AH ye koyarsan bulurlarda oteki turklu 4 sene UO da değişik değişik srverlarda GM lik yaptım. Cocuk kandırmaktır log ya. Hic bir aklı basında insan gidipte player loglarını tutmaz hatta soyle diyim hic bir akıllı serverda player logu tutmaz. Neyin nasıl logunu tutucvaksın. Log tutmak demek yaptıgı her hareketi kaydetmek demek. Neyi kaydediceksin. HAde delisin herseyi logladın bunu neyle kontrol etceksin ne arıcaksın loglarda. Bole iste resimdeki gbii cok spesific seleri ararsın 15 gun icinde mor itemlardan 2 den fazla AH ye koyan aynı adam war mı modeli. Yane Scriptler arar 1 haftada 2 tane staff of jordan satan oldu mu 2 tane krol blade satan oldu mu 2 tane hede satan oldu mu modeli anca bu yapılır. Ayrıca blizzard roll back yaparsa efsane olur war ya hemen page atarım "SERVER BEY O KADAR SKIYL KASTIK SILDINIZ SKIYLLERIMI GERI VERIN BILGILERINIZE" diye.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eh birdahaki maintaince a kadar duzeltmeyecekleri icin bu gece sole 3-5 k kadar para yapariz artik. ha yapacaklara tiyo. gidin atiyorum arcanite bar dupeleyin gidin ah ye koyun oteki chr ile (ayni acc olmasin !)satin alin craft edin. izlenemez. bu arada bundan 1 onceki buna benzer bi threadde yok blizz sole yok bole yapar diyenlere buradan selam gonderiyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dun geceki çökmeden sonra 3k xp im gitmişti.bikaç arkadaşada olmus aynısı BL de.Nerden biliosun derseniz lvl almama 5k varken server geldiğnde yaklaşık 9k vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hmmm bashka ornek itemi yada goldu dupelayin. goldsa ah ye gidin random item alin mavi yesil yoksa itema disenchant. ah ye koyun. girin oteki adaminizla alin kullanin. uretin ishte bishiler hehehe.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o değil de benim başıma bir şey gelmişti. şöle anlatıyım. zul'farrak yapmıştık. 2 tane güzel mavi item çıkmıştı . yaklaşık olarak nerde hangi mobun düşürdüğünü hatırlıyorum. bir kaç saat sonra başka bir zul'farrak grubu oluşturdum. bir kişiyi çıkarmamıştım oda benleydi. sonuç olarak girdiimizde tamamladığımız instance a gelmiştik. ama bütün adamlar respawn olmuştu. ayrıca düşürdükleri itemlarda bir önceki run da düşürdüklerinin aynılarıydı. aynı adamlar aynen çıkmış ve aynı itemları düşürüyordu. bu şekilde o iki mavi item a tekrar roll yaptık. tabi ben bunlar olurken vay be şansa bak diye düşünüyordum. daha sonra quest npc lerinin yerinde olmadığını. chief in kapısının açık olduğunu görünce anlamıştık 0 dan yapmadığımızı. yani bu başıma gelen başkasına oldumu sadece şans mı yoksa ? varsa bunu başka instancelarda uygulanabilirmi acaba? mesela bir epic item düşerse tekrar bekleyip aynısını bi daha almak için kim beklemezki... bunu yapan zaten çok vardır dediğim şans değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bilgisayarda sans yoktur sadece 0 ve 1 lerin oldugu ortamda sans demek .. yok oyle birsey. neyse hotfixlemishler zaten dupe u. goturen goturdu . cinlilere bakim bari 3-5 onlari soyarim bende.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 1000g 94 $a dushmush. simdi gordum patinin ynei reklamlarinda.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 offf feci enflasyon oldu cidden, şimdi kısıcaklar vendorlara satışları duzeltmek için, yamulduk iyice.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 20 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Bulunuyor arkadaşlar, her türlü bulunuyor. Şahsen kendi tecrübelerimden biliyorum bulunduğunu. Su engin tecrubelerini bizimle de paylashsana. Türkiye'de yasal lisans ile çalışan bir MMORPG'de (ki WoW'dan çok daha basit bir düzeyde sistemleri var) belli bir süre boyunca Game Master'lık yaptım. Oyunun adını vermeyeceğim, ama o oyunda bile bir itemin nasıl yaratıldığından (drop, chest, qreward vs.) kimler arasında, ne tarihte, nasıl (trade, ah, vs.) transfer edildiğini, kaç kişi arasında kaç tur attığını görmek mümkün. Tabi eğer böyle bir işin altına girilmek istenirse ve bununla ilgili ciddi bir şikayet gelirse. Sonuçta burada kalkıpta "Ben yaparım, ederim, kimse farkına varmaz, nasıl varıcak ki?" havasına girmek bence yanlış. Blizzard'ın ilk MMORPG'si olsa bile, bunun gibi bir olayın olabileceğini tahmin etmediklerini sanmıyorum. Ama, ne çeşit bir yaptırım uygulanır, o konuda bir bilgim yok, en azından WoW'da.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Teoride haklisin ama pratikte olmuyor. Neyse zamaninda bu ishten guzel paralar kazanmish birisi olarak biradahakine daha hizli olmaliydim demekten bashka birsey gelmiyor elimden.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Soyel ornek veriyim, 10 tane kroll blade dupeladim. Tanesini 25 g den ah ye koydum . Oteki karakterimle girip 3 tanesini aldim 7 tanesi public kaldi. Kimi banlicaksin burda?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 10 tane kroll blade i koyan charını ... 3 tanesini aynı anda alan adamı Bariz Dupe vardır + satın alan adam Dupe u göre göre bunu yapana yardım ediyor , şikayet etmiyorsa kurallar gereğince bu da suçtur [signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin [Bu mesaj Stalkerx tarafından 20 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar