Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sipariş etsem mi acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bugün lucasarts.com'da dolaşırken monkey island'a bir bakayım dedim zaten sipariş etmeyi düşünüyordum curse of monkey'i island'ı ve sitede dolaşırken şunu gördüm curse of monkey island 14$ ve orada bir şeçenek daha vardı adını hatırlamıyorum Monkey Island 1,Monkey Island:LeChucks Revenge ve Curse Of Monkey Island set olarak 19$.bence set daha mantıklı değil mi?yanlız ülkemize getirirler mi o da ayrı mesele...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
se o paketi almaya calis
eger getiremezlerse
Sharereactor da tum oyunlari var sesli olarak falan
kablo olan bi akrkadasina indirt, bir hafta icinde iner heralde 3. oyun[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
said:
Belphegor, 30 June 2003 10:15 tarihinde demiş ki:
o zaman bana curse of monkey island'ı bulamacağım bir yer söylermisiniz çok istiyorum bu oyunu.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

bizim evde bulamazsın :P
Mesaj tarihi:
ya set olarak türkiyede satılıyor sanırım benim bi kuzende görmüştüm set olarak 3 ü de vardı.kutulu orjinal yani. carrefour a falan bak oralarda satılıyodu o tür kutulular.Görsem bi yerde atlıyıp alıcam ben de ama yok işte.[hline]Sen ağlama dayanamam
Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam
Al yüreğim senin olsun
Yüreğim bende kalırsa yaşayamam

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 30 June 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 30 June 2003 02:32 tarihinde demiş ki:
hastasiysan koy kenara ama oynamaya deymez[hline]

oynamaya degmezmi solıcek lafım yok sana

bende curse of monkey island war verıyım ıstersen ist deyım[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...