Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 arkadaşlar bugün lucasarts.com'da dolaşırken monkey island'a bir bakayım dedim zaten sipariş etmeyi düşünüyordum curse of monkey'i island'ı ve sitede dolaşırken şunu gördüm curse of monkey island 14$ ve orada bir şeçenek daha vardı adını hatırlamıyorum Monkey Island 1,Monkey Island:LeChucks Revenge ve Curse Of Monkey Island set olarak 19$.bence set daha mantıklı değil mi?yanlız ülkemize getirirler mi o da ayrı mesele...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Kargo vb. dahil 30$ a yakın gelir ki, değmez bence .[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hastasiysan koy kenara ama oynamaya deymez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 o zaman bana curse of monkey island'ı bulamacağım bir yer söylermisiniz çok istiyorum bu oyunu.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 se o paketi almaya calis eger getiremezlerse Sharereactor da tum oyunlari var sesli olarak falan kablo olan bi akrkadasina indirt, bir hafta icinde iner heralde 3. oyun[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Belphegor, 30 June 2003 10:15 tarihinde demiş ki: o zaman bana curse of monkey island'ı bulamacağım bir yer söylermisiniz çok istiyorum bu oyunu.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. bizim evde bulamazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ya set olarak türkiyede satılıyor sanırım benim bi kuzende görmüştüm set olarak 3 ü de vardı.kutulu orjinal yani. carrefour a falan bak oralarda satılıyodu o tür kutulular.Görsem bi yerde atlıyıp alıcam ben de ama yok işte.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 30 June 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 orjinal alabiliyorsan kaçırma bence tam arşivlik sanat eseri nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Infeqted, 30 June 2003 02:32 tarihinde demiş ki: hastasiysan koy kenara ama oynamaya deymez[hline] oynamaya degmezmi solıcek lafım yok sana bende curse of monkey island war verıyım ıstersen ist deyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar