od3on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bunun yerine o hayvan gibi bakan abazalara ceza kesseler nası olur? kız arkadaşim italyan.1 hafta once cesmeye geldi gemiyle sonra 1 hafta izmirde kaldık. dışarı cıkaramadım kızı.bukadarmı şerefsiz ahlaksız olunur.yanında erkek arkadaşı olan kıza bakmayı gectim adam laf atıyor.katil olmamak elde degil. simdi o adamlar gelip benim kız arkadaşıma cezamı kesicekler?turistlerede keser bunlar ceza.o cezayi kesenler baş abazadir zaten ozel seçmişlerdir.[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani... [Bu mesaj od3on tarafından 21 Temmuz 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 odeon ne bu siddet bu celal sakin ol biras bea, bu abazalar her gezegende var, bunlari doveceksin anca oyle akillanirlar.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu siddet ve celal az bile. adam senin kız arkadasina laf atsa ne yaparsın acaba + kız onun dediklerini anlamasa ve sana sorsa ne diyo bu sapık diye?[signature][hline]3.temmuz.2005 rockrepublic/istanbul saat 19 civarlari: Jesper Strömblad:dün slayer konseri nasildi? bizimkiler:türkiyedeki en iyi konserdi heralde !?! Jesper Strömblad:hmm bu geceye kadar yani...
redge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar yeni aldığım habere göre yasa çıkmış ve artık tekstilcilerde ona göre yapıcakmış ayvayı yedik[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yerel bi olay bu tanirinuminunimi haberdir o[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Wendigo, 21 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: yerel yonetimlerin insiyatifinde olan seyler var mesela barlara saat 02.00 de kapanma yasagi gelmisti 5-6 sen once. ankarada uygulandi, antalyada uygulanmadi vs. o genelde asiri alkol ya da mekanlardan dolayi cikan sorunlarda oluyor yerel yonetimlerin bazi seyleri sıkılastirmasi . mesela meskun mahalde alenen gostererek alkol kullanamazsin kanunen yasak . ne var ki cogu yerde polis jandarma bu olaya goz yumar . en fazla gostermeden ic der ya da bitir git . alkolle ilgili bazen bazi yerlerde problem cikabiliyor - omrunun pek cok senesini gece kusu olarak gecirmis birisi olarak gerceklerden bahsediyorum - o zaman polis jandarma o bolgede bazi seylerin onune gecme geregi goruyor . o senin soylediginde saadettin tantan doneminde bakanlik genelgesiydi . yerel yonetimlerle bir alakasi yoktu . dusuk bel kot pantolanla ilgili bir uygulama yok . fedaykinin daha once attigi bir posttada ayrica dikkat cekmek isterim . bazen kolluk kuvveti olan arkadasin dallama uygulamalari olabiliyor . tamamen sahsi menfaatlerini dusunerek bazi kisileri sıkıstırabiliyorlar . o zaman da vatandaslik gorevlerimizin ve sorumluluklarimizin ne oldugunu bilmek onem kazaniyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: tanirinuminunimi bu ne?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nası ya düşük bele de ceza mı ne diyim artık allahım sen erkeklere sabır ver:P[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 o zman benim izmire girişim yasaklanmıştır şimdi..[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 millet hepsini okumadım yazılanların ama şöle bişi düşünüorum eğer modernlik kawramı: - düşük bel pantolon giyip oranı buranı göstermekse, - diledğin yerde özgürce bira içmekse - kız aradaşlarınla özgürce takılabilmekse ben şeriatı tercih ederrim. ingilizce haftalık bi dergisde okudumdu. büyük şehirleri tanıtıyodu. istanbuldan bi genç demişki: -modern bi yaşam sürmek istiyorum. dilediğimce kız arkadaşlarımla gezip bira içmek istiyorum. ((bütün avrupalı modernlik kavramımızı okudu herhalde)) eğer olay buysa ben kara çarşafa, şeriata, yobazlaşmaya razıyım. modernliğin anlamıbu olmamalı. yanlış anlaşılcam gibi gelio ama neyse[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Biz neye bakıcaz ya {abazanlık duyguları baskın gelir}[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
redge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bence saçma bir uygulama o insanın özgür düşüncesidir genel ahlak a gelince düzeltilcek daha önemli konular olduğunu düşünüyorum bence çok saçma ve gençlerin tepkisini çekicek bir uygulama[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 izmir türkiyenin en rahat yerlerinden biri böyle bir uygulamayı kabullenemez ya benim aklım ermiyor[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
redge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla bencede kabullenmez ama bilmiyorum bakalım herkez yazlıkta kışın esas uygulama belli olur çünkü düşük bel potansiyeli dağıldı izmirde:)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 1 senedir ızmırde degılım durum ne degıldır nedır bılemıycem ama dogma buyume oralı oldugum ıcın kesınle kısında degısen bıısey olmaz kımse bastıramaz oyle seylerı ızmırde[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bide şey diyolardı yazın yeni bir yönetmelik gelmiş miş Böyle sokaklarda(tatil yerlerinde denize girerken hariç) bikini ile gezmek yasakmış. sonra mini etekler yasaklanmışmış zart zurt.. Türkiye'ye noluo yaf[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Abi peki izmirdeki çalıların arasında işi pişirenler nolacak?Başımız iiyice yandı.Zati millet laf ediyordu :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Olamaz böyle birşey.[signature][hline]g3nk.
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yobazlasmaya yönelik hareketler cercevesinde uygulanan bi olay .. Ampullerin cıkartıgı bir olaydır kesin ...[signature][hline]SupeRock
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 15+ yıllık bi izmirli olarak diyebilirimki eger gercekten dogruysa ve bunlar ciddi bi sekilde uygulanıyorsa yazıklar olsun. Boyle birseyi savunacak mantıgı kurmaya calısmak bıle sacma gelıyo. Izmır, turkıyenın en modern sehri secildi falan diye haberler dolasırdı. Cogunlukta boyle bilirdi yani İzmir türkiyedeki diger kentlere oranla daha modern kalıyor bu acık ortada. Sahilde bira icerken nezarethaneye atıldım, polis tacizine ugradım vs gibi olayları yasayan kısılerde var elbette yazdıkları gibi ama genel olarak bakıldıgında en azından Priştina döneminde gayet modern bi sehirdi İzmir. Simdi bir takım politik nedenlerden yada cesitli sacmalıklardan dolayı boyle sacma uygulamalar getiriliyorsa bu bazı kesimlerin ileriye donuk yapmak ıstedıgı seyler ıcın hazırlıktır kanımca. Hele bir insanın giydigine karısmak (tabii cıplak olmadıkca) İzmir'e asla yakısmayacak bi tablo olusturuyor. Genelde diger bolgelerdeki illere gittigimde oradakilere izmirde oturdugumu ve izmiri modern bi sehir olarak tanıtırım. Ozellikle gece kızlara laf atma,asılma gibi olaylar cok cok azdır hatta yokdur falan derdim. Simdi cıkıp evet izmir halkı degil ama belediye(yada gorevliler) karısıyor bize diyecegimi dusunemezdim bile. İnanasım gelmiyor hala boyle sacma uygulamalara ama eger gercekten bu tip cezalar kesmeye calısan yada taciz edip uyarmaya calısan kısıler oldukca Fedaykin'inde dedigi gibi hakkınızı aramalısınız.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 22 Temmuz 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar