forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/UNIVERSIADE_front.asp büyük ihtimal bununla alakalıdır.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 baska neden olabilir ki adamlar universite oyunlari icin yaptiklari yildan beri bir cizgi yenilememis olduklari sahil yolu icin 1 gecede 6 serit cizgi cekti, daha otesi var mi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 allahtan turkce karakter sorun olmuyor, bendeki klavyede olmadigi icin kullanamiyorum turkce karakter sorunu olsaydi basligin adi tam konuya uygun olacakti izmide >>s1k1<< yonetim :P :P :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Tatildeyim su anda, tam olay ne durumda bilmiyorum. Dogdugumdan bu yana, 18 yildir Izmir'de yasiyorum, her seyden cok severim sehrimi. Eger bu dogruysa, arkama bakmadan ceker giderim serefsiz herifler ne hale getirdiler güzelim ülkemizi ya. Su an cidden küfretmemek icin zor tutuyorum kendimi. Buyrun görün AKP yi savunan arkadaslar. Iran 1 günde Iran oldu diye bosuna bagirmiyor insanlar. Islam darbesi öncesinde Türklerden modernmis Iranli kadinlar. Belanizi bulun ne diyeyim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Çok basit bir açıklaması var... Bu tip partilerin Sosyal Demokrasinin yıllardır elinde kalesi olan illeri birer birer ele geçirmek gibi hayalleri var. İzmir bunların başında geliyor ve halen seçim yoluyla ele geçirilebilmiş değil. İzmir insanını kötülemeyi denediler olmadı arkasından. Piriştinanın vefatından sonra yeni belediye başkanını seçecek olan meclis bu kesim tarafından oluşturuldu ve CHP nin adaylarından en iddiasız olan Bornovada sadece yarım dönem belediye başkanlığı yapmış bir insan Büyükşehir belediye başkanı oldu. Piriştina daha önce bu projeyi İzmir'in kendi kaynakları ile yapması için gerekli tüm maddi desteği hazırlamış dönemin gelmesini bekliyordu vefatıyla birlikte Piriştina'nın geçmişinden gelen İTO başkanlığına dayanarak kişisel güvenilirliği ile elde edeceği kredilerde suya düştü. Yeni kaynak yaratacak gücü olmayan Büyükşehir Belediyeside son çare sırtını Hükümete yani politik olarak zıt olduğu bir partiye sırtını dayadı hükümet anında projeyi üstlenip finanse etti sonuç budur... Kime oy veridiğini düşünmeyen insanın başına gelecek olanda budur. Dini görüş sahibi olmak politik görüş sahibi olmakla aynı anlama gelmiyor malesef ayrımı gözetmek için oy vermeden önce parti tüzüğü okumayan adam oy vermemelidir. Yaptığı sorumsuzluk birlikte paylaştığı ülkenin tüm vatandaşlarını etkiler. İnsanın insana saygısı işte bu yüzden önemli. Bireysel düşünce toplumsal düşüncenin önüne geçmişse herkes kendi Cumhuriyetinde yaşıyor demek bu. Haberin gerçekliğine yada İzmirde yaşıyor olduğum için haberin kanıtına henüz rastlamadım ancak İzmirde yıllardır süregelen bir saat 1:30 vapuru hadisesi vardırki bu olaylara inanmama yeterlidr. Kafasına esen insanlar içip dağıtmasın diyerek İzmir'de eğlence mekanlarına olan ulaşımı saat 1:30 vapuru ile sınırlamaya yönelik bir uygulama vardırki dillere destan... Bu da normaldir dolayısı ile. İzmirliyi ancak İzmirli anlar...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya şöle gerçeklikten uzak yorumlar olunca tutamıyom kendimi şeriat geliyor diyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hangi yorum o?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 senden bir önce ki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaslar ben izmirimi gercekten seviyorum ne diyeyim medeniyetin en cok oldugu yer izmirdir bence ve en seviyeli insan bulunan yerde izmirdir bence. Ve eger secimlerde izmiri RTE ekibi alsaydi iste o zaman tum turkiyeyi onlara vermis olurduk (bence)(yani sahsi gorusum)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 adamlar iktidar olmuş hala izmirden bahsediyon[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bir de bu olayla ilgili ciddi bir kaynak bulsak nedir ne değildir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla izmir eldeyse bisey olmaz, ben gerci boyle birseyin olacagina inanmiyorum cunku suan daha 1 dakika once baktim kucukyali parkinda ve deniz kenarinda her turlu disi erkek insan turu var ama ortada ne polis var nede bir devriye. nerde olmus bu olaylar bi yer versinlerde aylak aylak gezecegimiz bir zaman gidip bakariz. :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yarın karakola yolum dusucek buyuk ihtimalle.O zaman sorucam cunku nedir yani bu.. Bir yıl sonrada hadi kızlar türban takmayana ceza" felan derler.. beklerim yani ben. bugun basıma gelenden sonra...[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok o kadarina giremezler daha isyan cikar bea[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: polisin güvenlik konusundaki hassasiyeti universite oyunları için olabilir ama düşük bel konusunda genç abazanlar rahatsız olayı abazanlarla kısıtlamayalım tüm erkeklik için sanatsal bi şov değeri taşıyordu bunlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: schaker777, 20 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki: nerde olmus bu olaylar bi yer versinlerde aylak aylak gezecegimiz bir zaman gidip bakariz. :P Ya benim basıma güzelyalıdaki parkta geldi.. Hani askeriye ile basketbol sağaları arasında bir park var.. Hatta oyun parkı da var o bölümde.. orda kıyda kösede oturuyoduk.. Zaten bize cattıktan sonra cimin ustunde yatan ustu bası yırtık tiplere cattı.. o ara tabi ben sinir küpü içinde cafeye dogru yol alıyordum...[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 reality show (izmirin kizlari guzeldir derler bosuna degil heralde)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yoksa yabacı sporcular, izmirin kızlarına, göz koymasın diye mi yapıyolar bunu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Melkor, 20 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: schaker777, 20 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki: nerde olmus bu olaylar bi yer versinlerde aylak aylak gezecegimiz bir zaman gidip bakariz. :P Ya benim basıma güzelyalıdaki parkta geldi.. Hani askeriye ile basketbol sağaları arasında bir park var.. Hatta oyun parkı da var o bölümde.. orda kıyda kösede oturuyoduk.. Zaten bize cattıktan sonra cimin ustunde yatan ustu bası yırtık tiplere cattı.. o ara tabi ben sinir küpü içinde cafeye dogru yol alıyordum... peki tipler nasildi sakalli falan :P saka bi yana bunu soyleyen polis falan miydi yoksa sivil mi geldiler, cesme altinda, cesmede cok var oyle ellerinde telsizle plakarinda kocaman paslanmis iki vidayla gezen siviller hic belli etmezler kendilerini ama olup olmadik yerden cikarlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yalaaannn.. geçenlerde biz böle hatunların sürüsü vrddı sürüye karıştık asıldık hiçkimse de bişiy demedi...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: yoksa yabacı sporcular, izmirin kızlarına, göz koymasın diye mi yapıyolar bunu sakin haaa hele bi oyle birsey yapsinlar boxerlarini kafalarina geciririz onlarin.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu arada Satanistleri tespit eden arena mıdır nedir o programlardan birinde gazeteci ve satanist arasında geçen dialog ( izmirde ) -Usta şimdi bakire kız mı bulacaksınız... -Yok ya nerde izmirde bakire kız ! yani çok zor izmirde böle bir kanunun olması :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu olaylar olcak die telvizyonda haberlerde bas bas bagırdılar... igrenc bi olay... ama universiade'la bi alakası yok bunların... bi arkdas universiade'la ilgili bi yorum yapmıs galba.bu olaylar bi kanunun degstrilip ucu acık brakılmasından dolayı kaynaklanıo... ve ucu acık kısmını hakimler,polisler, valiler istedikleri yorumlayıp ona gore davranabiliolar... bu yobazlıklarda o yuzden oluo...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yok canım baya bildigimiz polis cattı.. Ne polisidir türünü bilmiyorum. Ama kıyafet vardı :)[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: polisin güvenlik konusundaki hassasiyeti universite oyunları için olabilir ama düşük bel konusunda genç abazanlar rahatsız Bu kıyafet özgürlüğüdür, istediğinin istediğini giyebilmesidir. İnsanın bir hakkıdır. Bunu kısıtlamayı abanzanlıkla bağdaştırmak ise tamamen dargörüşlülüktür.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar