Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehue Bal mumundan yapılıyormuş + Kendin yapamazsın + Yaptırdığında Sıkılırsan değiştirmek istersen Direk kazıtmak zorundaymışsın[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
bir arkadaşın sana yapabilir. nette tutorial tarzı yazılar vardır.

abime arkadaşı yapmıştı, saçının arasında ipler vardı, ipler tutuyordu (örgü değildi). çok hoş olmuştu aslında, klasik rasta görünüşünde de olmuyor ama rasta kadar kalıcı (keserek kurtulabilirsin sadece) oluyor.
Mesaj tarihi:
1
2

Nerden mi buldum ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
Ehue Bal mumundan yapılıyormuş + Kendin yapamazsın + Yaptırdığında Sıkılırsan değiştirmek istersen Direk kazıtmak zorundaymışsın

Aynen öyle. Bakımı zor. Saçların 24 saat kirli gibi bişey.
Bence rasta yaptırma ördür. Ben 2 kez ördürdüm ama fazla dayanmıyo yıkayamıyosun bozuluyo.
Ya da tığla ördürürsen -Kadıköy'de arkadaşın biri yapıldığını söyledi, ayrıca Ortaköy'de zenciler saç örüyolarmış ama biraz tuzluymuş- belki yıkayabilirsin de.
Ördürmek daha mantıklı bana göre rastadansa.
[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Mesaj tarihi:
ille bal mumundan yaptırmak zorunda değilsin evde pasta jölesiyle de yapılabilir.
görünüm muhteşem ama bir müddet sonra saçını yıkayamadığın için bu sıcakta hem pis kokarsın hemde görünümü kötüleşir..[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
Hmm hepiniz saolun arkadaşlar kazıtmak biraz korkutucu geldi şimdi ya :/ ben ankaralıyım bu arada burda doğru düzgün rasta yapan bir yer bulmak imkansız gibi.. annem zaten söz edince fenalaştı fln :D neyse artık yakın bi geleceğe işallah :hmmz:[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 21 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
rasta ne ya?

Dreadlock diyede geçer Rasta.Populer Adı rastadır.Beline kadar gelen saç bi bakmışsın Omuzlarına zar zor dökülüyor... Öyle bişey :)[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
Yok bea Dreadlock ile Rasta aynı değilmiş dikkat ettim iyice.. dreadlock Rasta gibin örülen saç.Bence Dread yaptır çok güzel.Yemişim Rastayı...[signature][hline]Köylüler Rullaz..

[Bu mesaj Erutan tarafından 21 Temmuz 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
Yok bea Dreadlock ile Rasta aynı değilmiş dikkat ettim iyice.. dreadlock Rasta gibin örülen saç.Bence Dread yaptır çok güzel.Yemişim Rastayı...

!! abow kör cahilim ya.. Ben zaten dreadlocktan söz ediyodum ya rasta diye :) ya şöyle kafamda hayal edince çok güzel oluyo da bi de aralarda pembe düşünüyorum de tabii bunu ankarada nerde yaptırcam o da ayrı..nese seneye yaptırıp koyarım artık buraya resimlerini ;)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 21 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Erkeğe hafif yakışmış da, kızlar ne öyle ya hele sarışın aman allahım. Filmlerden fırlamış gibi Clementine sana bu kadar garip olmaz inşallah :)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
said:
Clementine, 21 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar aranızda hiç rasta yaptırmış ya da bu konuda bilgisi olan birileri var mı? Kendi başıma yapamaz mıyım ya of :/

Aleti var.
Yapamazsın.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Bob Marley öldüğünde (rasta ya onun kafa) saçlarının içinden 52 çeşit böcek çıkmış tane değil çeşit[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 21 Temmuz 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
E yuh yani sende baya aradın heralde en iğrencini buluyım diye!

http://www.wildilocks.com/dread_falls.htm
bu sitedekiler de biraz fazla abartı ama böyle bişi sipariş vermeye karar verdim tabii ilk iş sade olanlarından bulucam :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
eskişehirde bizim cafede çalışan bi eleman yapıyo rasta.
tığla yaparsam 250den aşşa almıyorum diyo kimyasal kullanırsam 100-150 ye yapıyorum ama ozmn sacın berbat oluyo diyodu bugun.
yaptıgı bi kızın saclarını gordum harika olmus.
tığla yapmıs arada sırada bozulunca bi 20 ytl veriyomus duzelttiriyormus falan.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Temmuz 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
eskişehirde bizim cafede çalışan bi eleman yapıyo rasta.
tığla yaparsam 250den aşşa almıyorum diyo kimyasal kullanırsam 100-150 ye yapıyorum ama ozmn sacın berbat oluyo diyodu bugun.
yaptıgı bi kızın saclarını gordum harika olmus.
tığla yapmıs arada sırada bozulunca bi 20 ytl veriyomus duzelttiriyormus falan.

Oha 250 de iyi paraymış.. Bendemi bu işe girsem ya :/ Tığla yaptırınca kazıtmak gerekiyo sonra ama dimi?..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
Erutan o resimdeli karılar nie çok çikin?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...