Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 iltifatlar için ben teşekkur ederim...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İltifat değildir. Bunlar niteliktir arkadaşım. Matrix üçlemesi ve/veya dünyası hakkında bu kadar bilgiye sahip olman takdire şayandır.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 olsun biz anladık birbirimizi :D [Bu mesaj Lisze tarafından 27 Mayıs 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 The Matrix de Ajanlar neoyu ilk yakaladığında neo telefon hakkını kullanmak istiyor... Peki neo kime telefon edicekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Neo ile Morpheus dövüşürken mouse diğerlerine haber vermek için yanlarına gittiğinde, içerde masada iskambil kağıtları mı var bana mı öyle geldi.Nerden bulmuşlar onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Avukatını büyük ihtimalle. Çünkü o sıralar neo bi awakened sayılmaz.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Neo dediği gibi haklarını biliyor ve Metacortex gibi bir yazılım firmasında çalıştığı için mutlaka bir avukatı vardır. onu aramak istiyor... Bu arada topic in başarısını benim uzerime yıkmak doğru olmaz burada bazı arkadaşlarımız gerçekten bilgili... StRencher, Bıshop, Foxx... ve diğerleri sayesinde 32 sayfa beyin fırtınası yaptık...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Morpheus öldü dedi formdan bir arkadas.Matrix online icinde gerceklesmis bir olay bu.Ne kadar dogru acaba bu olay.Birileri konuyu benimle paylasirmi matrix online oynamiyorum nede olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Valla emin deilim ama bence Morp olmedi ya kendi simuclara sını yarattı yada rsi sini klonladı geri gelcek.Bu arada sizce o assasin kim olabilir(maskeli katil :P)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nebuch suan tekrar tekrar ve tekrar izliyorum :) 1.sini aklıma takılan bikac sey var uzun zamandır 1. ilk baslarda trinityi almaya gelen polislerle dovustugu sahnede. neden ajanlar polise dönüsmüyor? 2. lobi sahnesinde tamam neo cok hareketli vurmak zor ama kursun yagmuru icinde hic vurulmaması biraz sacma gibi duruyor ayrıca neden yine hic bir ajan gelmiyor (smithin haberi yok kulaklıgı takmadıgı icin ama digerleri niye?) 3. ajanlar ne kadar hızlı hareket ederse etsin bacaklarından vurulabilirler degil mi? 4. neoyu tarladan cıkartma islemi nasıl oluyor? 3. filmde oraya geldiginde sentinentler saldırmıstı onlara. tarladan patates calmak gibi bir sey mi bu? :) ve neonun kafasının arkasını delen ucan makine kimlerden? 5. en cok aklıma takılan... helikopterle morpheusun oldugu odayı neo tararken rastgele sallıyor mermileri. ama hic morpheusa gelmiyor. o dar alanda (ki rastgele sallamasına ragmen) morpheusa neden gelmiyor hiç? (salladıgını nerden cıkartıyorum? surdan: tufegi ates ederken bi sekil ceviriyo hic nisan almadan yaptıgı belli yani resmen serpistiriyor.) bu kadar:) biliyorsan cevaplarsan sevinirm. matrix hakkındaki bilgin takdire şayan.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: -Mix-, 31 Mayıs 2005 05:19 tarihinde demiş ki:5. en cok aklıma takılan... helikopterle morpheusun oldugu odayı neo tararken rastgele sallıyor mermileri. ama hic morpheusa gelmiyor. o dar alanda (ki rastgele sallamasına ragmen) morpheusa neden gelmiyor hiç? (salladıgını nerden cıkartıyorum? surdan: tufegi ates ederken bi sekil ceviriyo hic nisan almadan yaptıgı belli yani resmen serpistiriyor.) İlk o rastgele çevirme olayı öntarafı iyice açmak içindi sanırım.Son izlenimim Neo'nun herşeyi yavaş gördüğü üzerineydi.Neo ile ilgili olaylara girildiğinde (En alt katta kapışırlarken, Çatıda ajanın sıktığı kurşunlar, Neo'nun odayı o makinayla taraması ve helikopter çarptığında o dalgalanma olayları) Neo artık herşeyi daha hızlı algılıyordu sanırım.Onun bu denli hızlı algılamasını anlamamız için bize yavaş gösteriyorlardı tabi.Salak yerine koyuyolar bizi anlicaan :D.Böyle bir durum da nişan almasını kolaylaştırıyor haliyle. Eğer dikkat edersen sağdan sola tararken morpheusun yarım metre önünde yerde patlıyo kuşunlar.Yani neo dikkat ediyo ona.Nişan alıyor. [Bu mesaj Lisze tarafından 31 Mayıs 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ama neo o zamanlar dı cuzin van olmamıstı ki:) yani ölüp dirildikten sonra anlıyordu. o helikopterde yaptıklarını gaza gelmiş herangi birisi de yapabilirdi sonucta ekstra bisey yapmadı ki.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Neo zaten hep The One dı.Sadece fark etme olayı farklı.Morpheusun neonun eğitimi sırasında bir sözü vardı.''Senin beynin gerçek yaptı'' diyordu ya Neo gerçek dünyada yamulunca.Neo olayı kavradı sora gerçek yapmadı beyni. Kurşunları yiyince gerçekte diğerlerinin hepsinin azından burnundan kan püskürüyordu.Ama neo ilk kurşunu yiyince suratında canı bile yanmamış gibi bir ifade vardı.Diğer kurşunları yediğindede kan man yoktu.O ölüm olayından sora emin oldu sadece.Ondan önce şüpeleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hm peki tesekkurler diger sorularımın yanıtlarını da bekliyorum :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: -Mix-, 31 Mayıs 2005 05:19 tarihinde demiş ki: nebuch suan tekrar tekrar ve tekrar izliyorum :) 1.sini aklıma takılan bikac sey var uzun zamandır 1. ilk baslarda trinityi almaya gelen polislerle dovustugu sahnede. neden ajanlar polise dönüsmüyor? 2. lobi sahnesinde tamam neo cok hareketli vurmak zor ama kursun yagmuru icinde hic vurulmaması biraz sacma gibi duruyor ayrıca neden yine hic bir ajan gelmiyor (smithin haberi yok kulaklıgı takmadıgı icin ama digerleri niye?) 3. ajanlar ne kadar hızlı hareket ederse etsin bacaklarından vurulabilirler degil mi? 1.Ajanların polise dönüşmesi gibi bir durum olamaz zaten polis ajana dönüşüyor :D Eğer diğerlerinin önünde içine girerse, düşünki önünde biri ajana dönüşüyor.Diğerlerinin hafızalarını silmeleri gerekir.Kulağındaki zımbırtı sayesinde olaylardan haberdar olduğu için gerek duymuyor olabilir.Zaten gerek de duymaz gitti işte yayan.Yetişemedi o ayrı... 2.Diğerleri de nasıl olsa onlar bize geliyo diye düşünmüş olabilir.Ve yine ilk cevabımda ki neden de söz konusu olabilir. Vurulmaması başka bir olay.Filmdeki onca şeye kafan yattı da nası vurulmuyo abi çok saçma diye oraya mı dedin :D 3.Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hmm aslında pek tatmin etmedi yani. sonucta lobide o kargasada kimse gormez ki. o zaman metrodan agent smith nasıl cıkıyo metroda bitek kişi yokya.:) ve neden bacaklarından vurulamazlar? neo vuruldu. ayrıca ajanlarında bacakları hareket etmiyor ki[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kurşun nereye gidiyorsa ajanların orası hareket ediyor.Neo bacağından vuruluyor.Trinity ''bu nası iş hoca onlar gibi hareket ettin'' gibisinden laflar edince pek sayılmaz diyor ya yarasını göstererek.Yani bacağımdan vuruldum ajanlar kadar hızlı olduğum söylenemez demek değil mi bu.Direkt ateş ederek ajanlara kesinlikle isabet ettiremiyosun.Eğer öyle bir zayıf noktaları olsaydı eminimki bunu kullanırlardı. Valla benden bu kadar ben emin olarak konuşmuyorum zaten.Doğru cevapları Nebuch'dan alıcaz artık. [Bu mesaj Lisze tarafından 31 Mayıs 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lisze tarafından 31 Mayıs 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hm peki son bşey daha var neden bıcak yada kesici bişey kullanmıyolar :) dövüşrken yani yumruk yerine neonun kesici bişey kullanması daha mantıklı... gerçi o zamana kadar kimse dövüşmüyo ajanlarla o yüzdendir heralde[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Benim de çok merak ettiğim bir konu var.Ajanlar ve tabancaları. Alakasız bir yerde birinin yerine geçtiklerinde bi bakıyorum belinden tabancasını çekiyo.Onlara bağlı, hiç kurşunları bitmeyen aletler de diyemeyiz.Bir parçaları sayılmaz.Metroda kapışırlarken kurşun bitiyo silahı yere atıyo.Yada her yeni birinin yerine geçtiklerinde silah belde ve şarjör dolu mu oluyor!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 onu bende düşündüm ajan smithin mermisi bittikten sonra ilk ateşi diger ajanlarla bulustuktan sonra yapıyor. yani onlardan almıs olabilir silahı yada senin dedigine göre takım elbise+gözlügü de biyerden bulması gerekiyo. baska birisine gectiginde elbise gözlük ve silah yenileniyo sanırım[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: -Mix-, 31 Mayıs 2005 15:25 tarihinde demiş ki: hm peki son bşey daha var neden bıcak yada kesici bişey kullanmıyolar :) dövüşrken yani yumruk yerine neonun kesici bişey kullanması daha mantıklı... gerçi o zamana kadar kimse dövüşmüyo ajanlarla o yüzdendir heralde Bu da biyerde tarz meselesidir.Tirinity yada diğerleri niye kullanmıyo kesici bişe.Genelde silah kullanıyolar.Morpheus gösteriş meraklısı biraz :P Bu son sorun şunada benziyo neden ajanların kesici bişeleri yok da tabancaları var. [Bu mesaj Lisze tarafından 31 Mayıs 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :) ama bak kursundan kacmak kolaydır ajan icin. sonucta nokta kadar yer kaplıyo. ama bi kılıc öyle degil ki. en azından zıplamadıgı surece ayaklarını kesersin yani:-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Reloaded da morph kapışıyo bi ajanla elinde kılıcı var. İzlersen bir fikir edinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Lisze, 31 Mayıs 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Benim de çok merak ettiğim bir konu var.Ajanlar ve tabancaları. Alakasız bir yerde birinin yerine geçtiklerinde bi bakıyorum belinden tabancasını çekiyo.Onlara bağlı, hiç kurşunları bitmeyen aletler de diyemeyiz.Bir parçaları sayılmaz.Metroda kapışırlarken kurşun bitiyo silahı yere atıyo.Yada her yeni birinin yerine geçtiklerinde silah belde ve şarjör dolu mu oluyor!? Bence bir parçaları sayılabilir, ajanların kodunda sadece çıplak halleri yok. Takım elbiseleri, gözlükleri, kulaklıkları ve tam dolu şarjörlü tabancaları da kodlarının bir parçası. Bu yüzden her yeniden kopyalandıklarında tabanca ve kurşunları da oluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 31 Mayıs 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Animatrix de Bir dedektif hikayesi ni izleyin... orada ajanlar dedektifin içine giremiyorlar neden? çünkü inanmak gerekir. trinity orada şöyle der: "başaramadınız bay ash" dedektif de: "cok eski kafalı biriyim" der. yani insanın beyni ve iradesinde bitiyor...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar